Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 15 юни 2012 10:26

Балтанов най-вероятно ще играе в Черноморец Бургас.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 юни 2012 09:54

Дани Младенов: Съжалявам, че не станах шампион с Левски

"Това е най-големият клуб в България", заяви играчът

Освободеният от Левски Даниел Младенов призна, че е разочарован от факта, че си тръгва от "Герена" без да е станал шампион със синята фланелка. Крилото призна, че не напуска с лоши чувства, а с ръководството са се разделили по изключително коректен начин.

"Прекратих договора си с Левски по взаимно съгласие. Не съм говорил с Илиан Илиев, разбрахме се с Иво Тонев. Проведохме много мъжки разговор. Всичко е коректно, пожелахме си взаимно успех. Нормално е да си тръгна при положение, че не ме искат в отбора. Можех да остана, но само да тренирам с отбора, няма смисъл. Млад съм и искам да играя. Никога не съм предавал клуба. Смятам, че когато се е разчитало на мен, винаги съм оправдавал доверието на треньора. Смятам, че последният сезон заслужавах да получа повече шанс. Винаги съм се раздавал докрай", коментира Младенов.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 16 юни 2012 12:51

Младенов ми беше сред любимите играчи, особено след силния му първи полусезон в клуба. Пропускът срещу ЦСКА се оказа фатален за кариерата му в Левски.

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 16 юни 2012 14:31

L_Messi написа:Младенов ми беше сред любимите играчи, особено след силния му първи полусезон в клуба. Пропускът срещу ЦСКА се оказа фатален за кариерата му в Левски.

Присъствието на Гонзо се оказа по-фатално, и за жалост не само за него...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 юни 2012 16:51

Холандският нападател Сьорд Арс излезе начело при голмайсторите в китайското футболно първенство.

Арс, който играе под наем от Левски в Тянцзин Теда до края на годината, откри резултата в 27-ата минута при победата с 2:0 над Хънан Цзяне като гост в мач от 13-ия кръг на шампионата.

Това беше осмо попадение в кампанията за холандеца.

Тянцзин, който беше воден за първи път от костариканския спец Алешандре Гимараеш, се изкачи на девето място в класирането със 17 точки.

Лидер е Гуанчжоу Евъргранд с 26 точки и мач по-малко.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 юни 2012 17:45

ralka_levskarka написа:Холандският нападател Сьорд Арс излезе начело при голмайсторите в китайското футболно първенство.

Арс, който играе под наем от Левски в Тянцзин Теда до края на годината, откри резултата в 27-ата минута при победата с 2:0 над Хънан Цзяне като гост в мач от 13-ия кръг на шампионата.

Това беше осмо попадение в кампанията за холандеца.

Тянцзин, който беше воден за първи път от костариканския спец Алешандре Гимараеш, се изкачи на девето място в класирането със 17 точки.

Лидер е Гуанчжоу Евъргранд с 26 точки и мач по-малко.

На това няма отговор, просто мълчим и мислим, къде какво е сбъркано.. голмайстор за последните 2 сезона с над 50 гола в Ерстедевизи

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 юни 2012 09:53

Вили Вуцов: При Иво Тонев нещата в Левски се влошиха

"За толкова време Гонзо показа, че не може да ръководи отбора. Не е нормално в селекцията да няма българи", смята специалистът
Бившият наставник на Левски - Велислав Вуцов разкритикува политиката на новия шеф на сините - Иво Тонев.

"Не мога да правя равносметка на Тонев и новото ръководство, но откакто те дойдоха на Герена нещата се влошиха. Нищо положително не се случи в клуба, откакто стана тази промяна. Освен вратаря Пламен Илиев, нието един футболист не успя да развие качествата си. Кой играч на Левски може да е доволен от представянето си през изминалия сезон?", изрази недоволството си специалистът.

"Назначаването на временен наставник беше грешка. Левски получи няколко много сериозни шамара през пролетта, дори бих казал, че беше изпаднал в нокдаун. Не може след една загуба от Миньор да правиш такива кардинални промени. Въобще всеки ход на Тонев беше грешен и неверен, всяка промяна дърпаше отбора надолу", каза още той.

"Особено връщането на Георги Иванов за треньор беше страхотна грешка. За толкова време Гонзо показа, че не може да ръководи отбора. Просто не става за ръководител. Поемал отговорността, ама каква отговорност, след като е доказал, че не може да се справи", възмущава се Вуцов-младши.

"От смяната на властта Левски продължава да не се развива. Тази селекция, която се прави в момента също не е правилна. Не е нормално сред новопривлечените да няма нито един българин. Не съм убеден, че чужденците са пътят за развитие на отбора. Дори през новия сезон да има някаква положителна промяна, то тя ще е само временна и няма да е за постоянно", предупреди синът на легендата Иван Вуцов.

"Най-лошото е, че в момента Левски не е обединен. Не трябваше да освобождават Грийн и Тасевски. Те ще липсват на тима, защото са качествени състезатели. В никакъв случай не трябва да изпускат и човек като Иван Цветков. Вече трудно се намират такива класни играчи като него", посъветва бившият треньор на Славия, Черно море и Марек.

"Единственото донякъде положително е, че рано обявиха, кой ще е новият наставник. Също така и факта, че собственика Тодор Батков се отдръпна по-встрани от нещата. Той трябва да бъде човек, който само наблюдава работата и издържа клуба, други трябва да се занимават с оперативната дейност, с нещата около отбора. Това неговото досега не беше нормално. Не му е работа да оценява играчите и треньора. Тази промяна е за добро. Само така може да се работи професионално", категоричен е Вуцов

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 юни 2012 20:31

Аз лично съжалявам за Младенов. Мислех си, че при Илиев ще може да даде играта от първия си полусезон и дори нещо повече

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 18 юни 2012 21:35

drvasko98 написа:Аз лично съжалявам за Младенов. Мислех си, че при Илиев ще може да даде играта от първия си полусезон и дори нещо повече

именно и аз заради това съжалявам...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 юни 2012 11:04

Къв е тоя рев за един откровено посредствен играч, като Дани Младенов не мога да разбера :shock: Откакто е в Левски я е изиграл 6-7 силни мача, я не. Има някакви качества, дълбоко скрити в него, ама е адски непостоянен и просто 4-5 силни мача на сезон са му тавана на възможностите, което е абсолютно недопустимо за играч на Левски.

Върни се в “Левски”