Ей това им е терена! Ако намеря ще постна още
http://fcvereya.eu/forum//viewtopic.php?f=8&t=7
"В" групи - сезон 2012/13
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- greenlandia
Re: "В" групи - сезон 2012/13
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Ако говорим за бази Созопол имат нов терен с електронно управляема напоителна система, и осветление и тази година трябва да изграждат трибуни като в Поморие.В Балчик също са в процес на изграждане на осветление нови трибуни и нов терен.Така че базите на Аристон и Верея са смешни на фона на гореизброените.
като гледам на Верея ст.заг. терена става за тренировки, ама за стадион не става
Догодина ДУНАВ РУСЕ ще се Бори за Б група. Не ни отписвайте Града
))))
Ще има Русенско Дебри

Ще има Русенско Дебри
Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
- Обичам Левски
- Контакти:
Kerer написа:Догодина ДУНАВ РУСЕ ще се Бори за Б група. Не ни отписвайте Града))))
Ще има Русенско Дебри
Докато Шивача е тренъор този отбор няма да влезе във Б група !
- krasimilkov
- Контакти:
FCH написа:От новия сезон съставът на групите ще бъде намален до 18 отбора.
С амбиции за Б група отсега са:
Верея (Стара Загора), Мастер (Бургас), Созопол (Созопол) и Тунджа 1915 (Ямбол)
Вихрен (Сандански), Кюстендил (Кюстендил), Марек 2010 (Дупница), ОФК Пирин (Благоевград) и Рилски спортист (Самоков)
Локомотив (Мездра)
Аристон (Русе) и Добруджа 1919 (Добрич)
Аз съм от Кюстендил и при нас според мен няма амбиции за влизане,още по малко ФК Кюстендил там играят предимно ветерани.Без сериозен спонсор толкова-само ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ

- krasimilkov
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:spartaka написа:Ами ще е интересно тази година във В групите както винаги, то те са бахти и ситото, влезеш ли тука в тая месомелачка трудно излизаш, просто трябва "як гръб", иначе, както винаги, Югоизточната пак е класа (и) над останалите - както бе и вече старата Източна Б група. Ами успехи и нека наистина най-заслужилите отидат на горе. И дано ние видим по-бели дни
Аз се надявам най-накрая някой да вземе Спартак и поне да дава пари за заплати, такси и т.н. В момента знам, че положението в клуба е трагично, а сигурно и футболистите нямат представа от кога не са взимали заплати. Само едно не мога да разбера в Пловдив има толкова бизнесмени едно 200 000 - 300 000 лева са като джобни за тях защо не вземат отбора пък и с малко пари да го управляват, но да го върнат поне в "Б" група. Същото се отнася и за Марица. Надявам се до 3-4 години наистина Спартак и Марица да се завърнат в "Б" група.
Той селския вас ви затри по такъв грозен начин-какво остава за по-малките отборчета за тях и В група е изпитание и агония.От 8 години живея в Пловдив на 04 април 2012 за последно си ходих до Кюстендил за дербито с М***К Дупница 250 км път и на стадиона имаше 300 човека трагедия на тоя мач преди 18 години имаше 20 000 във В група.
- paceto
- Контакти:
Вдигам е горе.
"Добруджа" последно пишеше, че ще играе при професионалистите.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
В Югоизточната група Асеновец имаме най-силния отбор и най-яките фенове, но няма пари. Ако се намерят пари до края на лятото никой няма да може да ни спре!