Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот zap_lv » 16 юни 2012 15:23

vladitol написа:Защо от състава още не са изгонени Йордан Милиев и ужасяващо слабия Иво Иванов :?:

Помниш ли как "ужасяващо слабия " Иво Иванов беше най-добрия в отбора на Левски във Вечното дерби.
Единствената грешка на Иванов беше ,че се стресира от важния момент, в който влезе като резерва в мача с Лил и всеки знае ,че от притеснения стават най-големите глупости в живота на човека и си вкара автогола ,от тогава се срина психически и му липсваше увереност в следващите мачове .
Данчо Милиев си го знаем :D ползва формулата "като ти е писнало от Левски ,играй слабо ,за да те "трансферират" (Гриин,Тасевски и др.) .
От друга страна задачата на дефанзивния халф е да руши атаките на опонентите и по-този начин по-малко атаки да стигат до защитата .Ако 500 атаки са стигнали до защитниците ,нормално е да направят 5-6 грешки,ако 5-6 атаки са стигнали до тяхната зона е напълно нормално да играят добре .

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 16 юни 2012 15:35

Селекцията ни е уникална за нашите стандарти! Шампиони сме, категорично тази година с 8-10 т. преднина поне. Само си мисля, че трябваше да задържат Жуниньо. Бразилчето пипа топката и има фантазия, идеално щеше да партнира на Вкарвальо
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юни 2012 15:39

За мен сме крачка назад от към играчи спрямо дори миналия сезон... Какво уникално виждате хич не ми е ясно... има един приличен играч които ще мъчим като централен защитник вместо на титулярния му пост... другото ... Атакуващ халф с цяла 1 асистенция през изминалия сезон...за към 30 мача, поливалентен футболист който дори в пика на формата си беше запълващ дупки, но не и титуляр, а вече е на 34... изгонен от анортозис, изхвърлен от крейзитата играч който не е играл от 1 година и един лайнар с цели 6 гола в А група ... на 30 г и постоянно контузващ се. Това ли е уникалното в селекцията?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 16 юни 2012 15:47

TB1957 написа:Селекцията ни е уникална за нашите стандарти! Шампиони сме, категорично тази година с 8-10 т. преднина поне. Само си мисля, че трябваше да задържат Жуниньо. Бразилчето пипа топката и има фантазия, идеално щеше да партнира на Вкарвальо

Незнам дали е разрешено да слагам линкове от дон плондир ,но ако не е разрешено потърсете заглавието : "Венци: Левски ме преметна за Жуниор" .Тука горе долу се обяснява защо не взехме Жуниньо .
Между другото Дончо Донев беше казал ,че до края на седмицата ще имаме още 1-2 нови попълнения ,днес сме събота ,някой има ли повече инфо по темата ?

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 16 юни 2012 16:55

TB1957 написа:Селекцията ни е уникална за нашите стандарти! Шампиони сме, категорично тази година с 8-10 т. преднина поне. Само си мисля, че трябваше да задържат Жуниньо. Бразилчето пипа топката и има фантазия, идеално щеше да партнира на Вкарвальо

Стига правете сметки.. ако искат и Меси да вземат, ако не се пригоди към стилът на игра, все едно не е той. Ще им трябва поне месец-два, да свикнат с нашето "първенство".

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 16 юни 2012 16:57

t0bl3ro_bg написа:

Стига правете сметки.. ако искат и Меси да вземат, ако не се пригоди към стилът на игра, все едно не е той. Ще им трябва поне месец-два, да свикнат с нашето "първенство".

Засега ни трябват не за нашето първенство, първо май са мачовете за Европа...

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 16 юни 2012 17:18

Thsmith написа:Пред такова партньорство Лайнарю-Жуниньо кой ли не би се разтреперил :lol:

За мен сме крачка назад от към играчи спрямо дори миналия сезон... Какво уникално виждате хич не ми е ясно... има един приличен играч които ще мъчим като централен защитник вместо на титулярния му пост... другото ... Атакуващ халф с цяла 1 асистенция през изминалия сезон...за към 30 мача, поливалентен футболист който дори в пика на формата си беше запълващ дупки, но не и титуляр, а вече е на 34... изгонен от анортозис, изхвърлен от крейзитата играч който не е играл от 1 година и един лайнар с цели 6 гола в А група ... на 30 г и постоянно контузващ се. Това ли е уникалното в селекцията?

Недей се хаби, те някой хора тука всеки трансферен прозорец с големите очаквания, национали, еврошампиони, звезди всякакви и накрая един голям х... Излиза Тонев излъже ги набързо, че това са уникални футболисти, първи избори и се почва с дубъли, требъли, групи, не знам си какво и накрая остават с пръст в уста.

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 16 юни 2012 17:30

Да бяхме взели само още Шаешу и щеше да е супер. За първа година селекция на време, а не в последния момент с хиляди компромиси и на пожар.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 16 юни 2012 17:33

Thsmith написа:Пред такова партньорство Лайнарю-Жуниньо кой ли не би се разтреперил :lol:

Добре, че някой направи анкета. Сега може лесно да се види, че недоволстващите се броите на пръсти.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 16 юни 2012 17:33

south_division написа:

Недей се хаби, те някой хора тука всеки трансферен прозорец с големите очаквания, национали, еврошампиони, звезди всякакви и накрая един голям х... Излиза Тонев излъже ги набързо, че това са уникални футболисти, първи избори и се почва с дубъли, требъли, групи, не знам си какво и накрая остават с пръст в уста.

Може и да прекаляваме с високите очаквания, но и вие плюете по новите още преди да сте видели играта на отбора! Най-добре е всички да почакаме преди да даваме крайни оценки!

Върни се в “Архив”