Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Звезда от Пловдив: В България ще играя само за Локомотив!

Мнениеот caci » 16 юни 2012 15:41

от bianchi на 16 Юни 2012 13:35
caci написа:
Изобщо не мога да разбера защо от Левски го искаха този футболист,той е просто един от всички средняци.Добре,че отказа,така Левски няма да се набута с излишни разходи.

То се видя в мачовете кой ,е средняк и кой незнаеше каде е 90 мин.Гледай си там димов и тем подобни мишлета и не коментирай Най добрия Халф В Бьлгария.

Ха-ха-ха "най-добрия халф в България",ти много ме разсмя.А това,че се случва да ни победите през десетилетка,е нормално,когато ние сме в криза.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юни 2012 15:44

caci написа:
caci написа:
Изобщо не мога да разбера защо от Левски го искаха този футболист,той е просто един от всички средняци.Добре,че отказа,така Левски няма да се набута с излишни разходи.

То се видя в мачовете кой ,е средняк и кой незнаеше каде е 90 мин.Гледай си там димов и тем подобни мишлета и не коментирай Най добрия Халф В Бьлгария.

Ха-ха-ха "най-добрия халф в България",ти много ме разсмя.А това,че се случва да ни победите през десетилетка,е нормално,когато ние сме в криза.

Посочи от ващо отборче, кой е по добьр от Него?май май няма а?Криза ли?ехх тая криза бе Хем Таско Свири и пак криза а?

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 16 юни 2012 15:51

от bianchi на 16 Юни 2012 13:44
caci написа:
caci написа:

Посочи от ващо отборче, кой е по добьр от Него?май май няма а?Криза ли?ехх тая криза бе Хем Таско Свири и пак криза а?

Тасевски,Гаджев и Грийн,а сега от новите най-вероятно всички.В Лудогорец ще е смъртна резерва,а в Литекс може да порита в няколко мачлета,а при нас,който се е излъгал,че е играч,щеше да го разбере колко е зле като поиграе първите 2-3 мача и до там.В Левски не е като да си първи на село.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юни 2012 15:55

caci написа:
от bianchi на 16 Юни 2012 13:44
caci написа:
caci написа:

Тасевски,Гаджев и Грийн,а сега от новите най-вероятно всички.В Лудогорец ще е смъртна резерва,а в Литекс може да порита в няколко мачлета,а при нас,който се е излъгал,че е играч,щеше да го разбере колко е зле като поиграе първите 2-3 мача и до там.

Точно с тези 3-мата колко, титли взехте? Нали са добри само че на шах, специално за тези баберици кадето посочи Даксон ще ги направи криви.Даксон е по техничен и от 3-мата страхотен пас,феноменален удар.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 16 юни 2012 15:56

И я ми отговори на един Вьпрос нали е средняк защо вече 3-ти сезон го искате?

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 16 юни 2012 16:01

от bianchi на 16 Юни 2012 13:56
И я ми отговори на един Вьпрос нали е средняк защо вече 3-ти сезон го искате?

И на мен това ми е много чудно,но като цяло през ерата на Гонзо като треньор и директор трансферите са объркващи и повечето са грешки.
Интервю на ген. Джуров:

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 16 юни 2012 16:45

Айде бре,тоз Даксон го изкарахте че е най-добрият Халф на Балканите.Вкарал 3 хубави гола за 5 години и го изкарахте още малко Марадона! Стига глупости. :mrgreen:

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 16 юни 2012 17:11

Сагата около даксон е супер станна. Аз не бих го взел и без пари да ни го дават. Не казвам, че е слаб, но просто не изпъква достатъчно за амбициите на Левски. Не съм пропускал мач с Локото, но нямам никакъв спомен от него на терена, докато с играчи като Дембеле и Шаешу (от Черноморец) примерно, класата им личеше от съблекалнята, бяха над всички останали на терена и помня ясно мачовете им срещу нас.

Все пак похвална е симпатията му към Локо Пд и нека си остане там. Колкото повече като него играещи със сърце за отбора си толкова по-добре за футбола у нас.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 16 юни 2012 17:19

Камък ми падна от сърцето ,че ще си стои в Локото !
В Сао Паоло малко трудно ще играе,но все пак надеждата крепи човека.Колко е Локомотивец на всички ни е ясно ,особено при "завръщанията" си от Бразилия еле по миналото лято :)
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Локо Пловдив”