Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот t0bl3ro_bg » 16 юни 2012 10:18

lrlazarov_19 написа:
t0bl3ro_bg написа:Наскоро се ожени Иво Даскалов и сигурно затова иска да си отпочине малко, да е със семейството - може пък и да е друго.

Тъкмо заспивах и Уелбек ме събуди с голът шедьовър ;д Сега вече ще е изключително трудно да се направи схема на игра, така че Кагава,Руни и Уелбек да играят заедно, защото Кагава е играч, който стой зад Нападателя и не се връща толкова назад, защото там не му е силата. Очакваме на 20.08 да видим как ще е :)

Проблемите от този тип винаги са приятни за един мениджър :) Това означава, че има достатъчно класа в отбора.

Дам и по крилата е страшно - Нани,Йънг и Валенсия

В защита (централната) - Видич и Рио, Смолинг и Ф.Джоунс

Остава ляв и десен бек да се намерят и да има конкуренция и на тези два поста, за опорните халфове важи същото.

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 16 юни 2012 12:24

Ходжсън ако не пусне Дани с Рууни в центъра на атака,и по крилото Уолкът не знам.
B.E.L.20.V.E

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 юни 2012 12:30

momchil написа:Ходжсън ако не пусне Дани с Рууни в центъра на атака,и по крилото Уолкът не знам.

Рууни и Уелбек напред + Чембърлейн и Волкът по крилата! Въпреки, че дървето Керол с глава играе много добре и има място в отбора ;)

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 16 юни 2012 12:36

Дървения е много борбен и вероятно ще бъде пуснат с Рууни в атака, Йънг и Уолкът ще са другите :)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

BARMANA
Контакти:

Мнениеот BARMANA » 16 юни 2012 13:48

http://www.sportal.bg/news.php?news=370277

Ако може да се вярва на този сайт.Ако е истина ще е добър трансфер но се самнявам.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 16 юни 2012 17:01

"Юнайтед имат само запитване по въпросът с Бейнс, но няма конкретна оферта. Следят Сисоко и Жорди Алба, но също няма отправени оферти. Очаквам за началото на Висшата Лига Бейнс да не е сменил клубът си."

От колонката на един от анализаторите в Дейли Мейл.

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 16 юни 2012 22:49

t0bl3ro_bg написа:"Юнайтед имат само запитване по въпросът с Бейнс, но няма конкретна оферта. Следят Сисоко и Жорди Алба, но също няма отправени оферти. Очаквам за началото на Висшата Лига Бейнс да не е сменил клубът си."

От колонката на един от анализаторите в Дейли Мейл.

Жорди Алба е в Барца до няколко седмици,или най-вероятно след Европейското

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 17 юни 2012 17:13

momchil написа:
MuFc1878 написа:Дано Рендак Вюрнер вкара в първите мачове на Англия и се класират за 1/4 финали. След това Руунката да ги почва...

Дани Уелбек е с класи над това абсолютно дърво.Ако Рой пусне Керъл,ще направи поредната грешка,един Дефоу също ще свърши много повече работа от г-н Андрю Керъл.Ама няма и да се учудя да излезе с Хендерсън,Керъл,Даунинг и другите недроазумения от пулята.

Keep talking bitchezzz :mrgreen: :mrgreen:

Ако Рууни и Керъл играят на върха и по крилата са Милнър и Йънг,а в средата комбото м/у Стиви и Паркър Англия ще отмие срама си на дефанзивен отбор.

ПС: И на мен Керъл ми е противен,но старанието в националният и голът бяха перфектни. Ако това беше с нашият екип щеше да удари гредата. А и когато поеме топката не я връща 20 метра назад а се обръща и тръгва. Само требва да се научи да не симулира или да вземе уроци от Ашли Йънг ;) и ще е перфектен за националния.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
momchil
Контакти:

Мнениеот momchil » 17 юни 2012 18:46

Hakercheto написа:
momchil написа:
MuFc1878 написа:Дано Рендак Вюрнер вкара в първите мачове на Англия и се класират за 1/4 финали. След това Руунката да ги почва...

Дани Уелбек е с класи над това абсолютно дърво.Ако Рой пусне Керъл,ще направи поредната грешка,един Дефоу също ще свърши много повече работа от г-н Андрю Керъл.Ама няма и да се учудя да излезе с Хендерсън,Керъл,Даунинг и другите недроазумения от пулята.

Keep talking bitchezzz :mrgreen: :mrgreen:

Ако Рууни и Керъл играят на върха и по крилата са Милнър и Йънг,а в средата комбото м/у Стиви и Паркър Англия ще отмие срама си на дефанзивен отбор.

ПС: И на мен Керъл ми е противен,но старанието в националният и голът бяха перфектни. Ако това беше с нашият екип щеше да удари гредата. А и когато поеме топката не я връща 20 метра назад а се обръща и тръгва. Само требва да се научи да не симулира или да вземе уроци от Ашли Йънг ;) и ще е перфектен за националния.

А не мислиш ли че е редно,щом ще играят Рууни и Ашли,съответно и Уелбек да е титуляр при положение че бяха в почти всички мачове(Ашли в по-малко от двамата) титуляри в Юнайтед,а нападението ни е второ по сила за тази година във ВЛ.Определено ще има повече разбирателство.
И все пак мисля че Рой е достатъчно добър треньор,и ние само може да гадаем какво ще предпочете в евентуален сблъсък срещу Испания на 1/4 финал.
B.E.L.20.V.E

Върни се в “Манчестър Ю”