Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот защо » 15 юни 2012 15:42

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 юни 2012 23:27

една молба, може ли хората, които обиждат чужди отбори, както национални, така и клубни да не се наказват, даже и да се толелират.Щото някви диемки и други филмарчета, така са се надъхали, че се чудя в коя държава съм :roll: ако може, казвам, че тая сган трябва да бъде ....... :evil: ако не може, запазвам самообладание :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 юни 2012 15:05

viewtopic.php?f=53&t=108443

Трийте темата, ако искате ;)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 20 юни 2012 11:19

Умолявам модераторите да сложат поредицата Лошите момчета на Европа-отпред на Гонга,ще има голям интерес.само за 10дена-сега е в свободна зона
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 20 юни 2012 11:36

Моля модераторите да обърнат внимание на индивида с ник kanara22.представящ се за фен на Ботев.Същият се е регистрирал във форума на 30.05.2012г. в 17.51 ч.-т.е на почивката между полувремената на баража за А гр. Ботев-Спортист Своге!И първата му тема беше ,колко е благодарен на Левски, че били дали на Ботев играчи като Кривия и М.Огнянов , без които нямало да влезем в А група- принципно нищо лошо в темата и без обиди и др. такива , но беше очевидно че сервилничейки към може би най-омразния за всички истински ботевисти отбор иска да изложи публиката на Ботев(тази тема и мненията му , не я намирам вече),по-късно същата вечер в пусната провокативна тема, че ,,Ц.Василев приличал с този мустак на Т. Батков'' беше писал цитирам дословно ,, да ама нашия президенте е помак :) "(въпреки че и това му мнение вече не е достъпно да бъде видяно)!От мненията които не сте му изтрили и са останали правят впечатление следните:
Цецо Василев сбъдва мечтии :)
- характерна подигравка на феновете на Ботев към феновете на Локомотив Пловдив за техния президент
Левски е голям отбор, който винаги съм уважавал, за разлика от ЦСКА, на които сме били принудени да им бъдем сателити :x

Любо трябваше да викне и от нашия отбор Рахов, Кривия и Шведа едни страхотни футболисти, но той робува на мениджъри, също така и Тошко Неделев също трябваше да се изпробва :x
- постове в които е очевадно , че се цели да се ,, даде хляб" на противниците на Ботев за подигравки!
Аз си мисля че може да е някой фен на Локо Пд :)
-явна провокация в тема по повод 2-ри юни и изчегъртания цитат ,,той не умира'' на бюст-паметника на Хр.Ботев в Цар Симеоновата градина в Пловдив.Никой привърженик на Ботев не беше писал , че това може да е във връзка с футболния клуб , а се изказваха мнения , че е антибългарско дело или на пияни тинейджъри и.т.н и ..хоп -нашият човек ,,лекичко'' насочва темата в една друга посока
И аз бачках по стадиона и ми платиха, но това не ме прави по малко фен, все пак безплатен труд няма :)
в тема където феновете на Локомотив се подиграваха, че ботевисти били помагали на стадиона и получили пари за това!
Днес пуска тема-Ботев шампион ?!
Апелирам да му обърнете сериозно внимание-мнения,IP адрес, други никове и убеждавайки се че е провокатор да ограничите достъпа му за да не петни повече името на привържениците на Ботев!

иван66
Контакти:

Мнениеот иван66 » 21 юни 2012 10:41

Защо сте поставили емблемата на ЦСКА на първо място в сайта на Гонг?
Защо като виждате,че Левски пропада нито веднъж не събрахте кураж и да кажете,че бедата е в селекцията на треньори и играчи,т.е. в собстеника .Страх ви е,че няма да отидете в Анталия през зимата ли.Егати левскарите.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 юни 2012 14:24

иван66 написа:Защо сте поставили емблемата на ЦСКА на първо място в сайта на Гонг?
Защо като виждате,че Левски пропада нито веднъж не събрахте кураж и да кажете,че бедата е в селекцията на треньори и играчи,т.е. в собстеника .Страх ви е,че няма да отидете в Анталия през зимата ли.Егати левскарите.

По същата причина, по която Левски е на първо място на началната страница форума на Гонг, а тя е че НЯМА ПРИЧИНА!
Спести си квалификациите. В случая са абсолютно несъстоятелни.

И следващият път препоръките си ги давай ТУК, но опитай да са градивни и с подходящ тон.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юни 2012 10:22

Артилериста написа:Абе,говеда вия друга работа нямате ли си,че да серете в нашия форум.Нещастници смотани.Що се отнася за мача прогнозата ми е 2-1 за ЦСКА :!:

Не знам защо трябва да обижда по този начин, хората просто си бяха дали прогнозата за мача.

:arrow: cska/viewtopic.php?f=2&t=109111
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юни 2012 21:24

Когато не си фен и пишеш в раздела, без да обиждаш, но със собствено мнение.. мърша ли си?

viewtopic.php?p=3551157#p3551157
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 юни 2012 16:32

Подигравателното изписване на никове разрешено ли е, или забраната за подигравка с имена важи само за отборите?

viewtopic.php?p=3553261#p3553261
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”