krasimilkov написа:Второто ми се струва,че почва с настроение!!!
Като не ти харесва коментара, го спри. Аз не слушам жалките преводи в ефир на тези от Диема, защото те са изключително некомпетентни.
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
krasimilkov написа:Второто ми се струва,че почва с настроение!!!
ralka_levskarka написа:hrclspr12 написа:Ралка само това може да прави. Какво да я правиш? Малка и нищо не разбира. Все пак е жена, а се знае, че жените разбират футбола, както магаре и космос.
Простено и е.
Айде да се разберем нещо, а? Като не ме познаваш, не давай някакви квалификации каква съм и що съм, капиш? Ако имаш повече акъл ще знаеш, че не е хубаво така да се говори за хората, като дори не си разменил 10 изречения на кръст с тях. Това твоето е, като липса на възпитание!
hrclspr12 написа:ralka_levskarka написа:hrclspr12 написа:Ралка само това може да прави. Какво да я правиш? Малка и нищо не разбира. Все пак е жена, а се знае, че жените разбират футбола, както магаре и космос.
Простено и е.
Айде да се разберем нещо, а? Като не ме познаваш, не давай някакви квалификации каква съм и що съм, капиш? Ако имаш повече акъл ще знаеш, че не е хубаво така да се говори за хората, като дори не си разменил 10 изречения на кръст с тях. Това твоето е, като липса на възпитание!
Имаш се за голямата работа ли? Ха-ха-ха! Оправи си пунктуацията!
hrclspr12 написа:Много си малка, за да се периш. Аз нямам проблем с нервите, но ти май имаш, а си малка. Гледай друг спорт, но не и футбол! Той не е за теб.
Оправи си пунктуацията, защото грешките ти са недопустими!
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Янис Зику написа:Рой Ходжсън щях да става играч на мача май?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост