Man Utd 9 написа:Керъл и Торес вкараха, Роналдо пропусна сам срещу вратаря...За това европейско ще се разказват легенди
ЕВРО 2012 - Група "D": Швеция - Англия - 2:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЕВРО 2012 - Група "D": Швеция - Англия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Man Utd 9 написа:Керъл и Торес вкараха, Роналдо пропусна сам срещу вратаря...За това европейско ще се разказват легенди
нищо чудно Балотели да наниже някой хеттрик срешу Ейре
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Re: ЕВРО 2012 - Група "D" : Швеция - Англия
mitko9311 написа:rebel написа:иска ми се англия да бие ама с тоя измислен дядо-треньор трудна работа, пък и като гледам как налага играчите на ливърпул, швеция може и да бие
2-ра асистенция на Джерард при вторият гол на Англия 1-ви гол на Керъл при първото му пускане като титуляр за 3-те лъва на Европейското.... После още обиждай Ливерпул като отбор и техните играчи както и дядо Рой + Англия ..... Скоро всички хейтъри на Ливерпул ще трябва да си млъкнат и да не коментират повече за да не се излагат
Добре ще е да научиш как се пише името на любимия ти отбор
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- obi4am_pirin
- Контакти:
CTAHKO написа:mitko9311 написа:rebel написа:иска ми се англия да бие ама с тоя измислен дядо-треньор трудна работа, пък и като гледам как налага играчите на ливърпул, швеция може и да бие
2-ра асистенция на Джерард при вторият гол на Англия 1-ви гол на Керъл при първото му пускане като титуляр за 3-те лъва на Европейското.... После още обиждай Ливерпул като отбор и техните играчи както и дядо Рой + Англия ..... Скоро всички хейтъри на Ливерпул ще трябва да си млъкнат и да не коментират повече за да не се излагат
Добре ще е да научиш как се пише името на любимия ти отбор![]()
![]()
СТАНКО ти пък от къде знаеш за кой отбор точно пише!Може така да си се казва отбора!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
lrlazarov_19 написа:Pichichi, хайде спри се вече. Разбрахме, че не харесваш Англия!
Ей човек да не се пошегува !!!
Какво лошо има в това да бъзикам англичаните, те са доказани неудачници на футболни
турнири м/у нац. отбори !!!
Лаф да става !!!
CTAHKO написа:mitko9311 написа:rebel написа:иска ми се англия да бие ама с тоя измислен дядо-треньор трудна работа, пък и като гледам как налага играчите на ливърпул, швеция може и да бие
Добре ще е да научиш как се пише името на любимия ти отбор![]()
![]()
прав си грешката си я видях веднага щом ми каза просто съм свикнал да пиша на английски Liverpool, но както и да е да речем, че не съм знаел
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
obi4am_pirin написа:Добре ще е да научиш как се пише името на любимия ти отбор![]()
![]()
СТАНКО ти пък от къде знаеш за кой отбор точно пише!Може така да си се казва отбора!
ЛивЪрпул са си Ливърпул
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- wozniacki123
- Контакти:
Петела да няма настинка или грип това не е нашият петел

- obi4am_pirin
- Контакти:
CTAHKO написа:obi4am_pirin написа:Добре ще е да научиш как се пише името на любимия ти отбор![]()
![]()
ЛивЪрпул са си Ливърпул
Ми може да е представителна извадка от цитираните по горе потребители на Еврофутбол!
damyanov1963:
абе някой забелязва ли как всеки път като казва Уелбек нябляга на Л то....Уеллллбек

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.