Блестящ Григор пише история в Лондон

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Блестящ Григор пише история в Лондон

Мнениеот masona84 » 15 юни 2012 19:05

Венелин написа:Много трудни противници пребори и вчера и днес Гришо, но той още във Франция показа, че е готов за десетката, обаче не издържа физически. На трева и при 2 от 3 сета спокойно може да стигне и финала, а там евентуално може да играе с Типсаревич, който също не е невъзможен за побеждаване (ако не отпадне и той като другите фаворити)

Типсаревич отпадна на обяд от Йен-Сун -Ли,който в момента играе с Марин Чилич.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 15 юни 2012 19:09

Дано да спечели турнира :mrgreen:

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 15 юни 2012 19:10

masona84 написа:
Венелин написа:Много трудни противници пребори и вчера и днес Гришо, но той още във Франция показа, че е готов за десетката, обаче не издържа физически. На трева и при 2 от 3 сета спокойно може да стигне и финала, а там евентуално може да играе с Типсаревич, който също не е невъзможен за побеждаване (ако не отпадне и той като другите фаворити)

Типсаревич отпадна на обяд от Йен-Сун -Ли,който в момента играе с Марин Чилич.

Идеално! (не съм гледал резултатите днес)
С играчи по-назад в ранглистата на Гришо ще му е по-лесно :!:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 15 юни 2012 19:19

Браво на Гришата!!! Много ме зарадва :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 15 юни 2012 19:21

И двамата потенциални съперника за утре са класи над Типсаревич на трева. Малис е много опитен и доказан боец, а Налбандиян го знаем отлично - най-силният му резултат е точно на трева! По-добре Налбандиян да е съперника, защото Малис е по-хитър и по-лесно може да се възползва от грешките от младост на Гришо!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 15 юни 2012 19:23

Уникален Гришо, уникален поздрав за всички хейтъри, които викаха, че нищо няма да направи. Сигурен съм, че има сили и да спечели турнира.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 15 юни 2012 19:29

Пловдивчанинът написа:Уникален Гришо, уникален поздрав за всички хейтъри, които викаха, че нищо няма да направи. Сигурен съм, че има сили и да спечели турнира.

Koлега хейтърите винаги ще ги има,дори да стане номер 1,ще кажат да де но е номер едно само засега не за всички времена.Не им обръщай никакво внимание макар да ме вбесяват и мен на моменти.Нещото което ме радва дори повече от победата е ,че показва голямо израстване на ретур и психически,до скоро беше не мислимо да спечели мач срещу равностоен или малко по-добър играч от него ако загуби първият сет,но вече не е така показа го още на мача с Гаске само малшанса му попречи тогава.Но все пак е само на 21 и след всеки един турнир изглежда все по- завършен играч,успехите тепърва ще идват убеден съм.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 15 юни 2012 19:34

Колеги, може ли някой запознат да каже дали Гришо се класира за олимпиадата :?: :?

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 15 юни 2012 19:40

Да, вчера казаха че се класира. Двадесет човека пред него няма да играят поради непокриването на минимум срещи от АТП.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юни 2012 19:43

stanleys написа:Колеги, може ли някой запознат да каже дали Гришо се класира за олимпиадата :?: :?

Към момента все още няма достатъчно предно класиране за да се класира по право, но е един от първите, които чакат уайлд кард за Лондон. Ако продължава напред в този турнир нищо чудно да спечели точки, за да влезе в ТОП 60, което ще го прати на Олимпиадата директно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Тенис”