Бaрса взе суперкупата на Испания-трофеи номер 4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Супер купа на Испания - реванш
1-ца си е мача. Поне така съм заложил
- Middlesbrough
- Контакти:
дайте линк към мача че съм на раота и ако може връзката да изисква слаб нет че не е мн бърз тука мерси 

Офтопик:
nadal_11 написа:
Така е, каталунците са най-великия клуб в света и се надявам момчетата и през този сезон да го покажат!![]()
![]()
![]()
Иначе аз имам две регистрации във форума на Барселона, както и тук имах 3-4 преди, аз от отдавна разглеждам, едната ми беше Rivaldo мисля, понеже той е страхотен играч, а новата ми е georgi bancov, с която писах онзи ден, много ми се искаше да стана модератор и преди писах лс май, пиши ми тук на ЛС да се разберем, става ли?
Аз не съм модератор с какво мога да ти помогна ?
Барса играят много нападателен футбол, според мен това не е достатъчно.... 
- Middlesbrough
- Контакти:
Middlesbrough написа:дайте линк към мача че съм на раота и ако може връзката да изисква слаб нет че не е мн бърз тука мерси
пробвам разни линкове ама нета е ужасен

Офтопик:
Аз знам за Justin.tv ако стане и тръгне там ще е ОК.
Иначе Ибрахимович ще стартита своето участие и кариера в Барселона със суперкупа на Испания.Егати късмета./Иначе може да земе и суперкупата на Европа.Там ще трябва да се действа съсредоточено, дано успеем да бием Шахтьор.Сега играем с Дани Алвеш, Меси , Ибрахимович, Анри ( тоест титулярното нападателно трио !
Много ще ми е интересно Швеция - България в директен мач.От Едната страна Ибрахимович - Нападател на Барселона и от другата Бербатов , нападател на Манчестър.<Макар изхода да е ясен... 2-0 за Швеция и too наще понеже се мотът по теренаа... но се пак би било интересно - своеобразен двубой !

Иначе Ибрахимович ще стартита своето участие и кариера в Барселона със суперкупа на Испания.Егати късмета./Иначе може да земе и суперкупата на Европа.Там ще трябва да се действа съсредоточено, дано успеем да бием Шахтьор.Сега играем с Дани Алвеш, Меси , Ибрахимович, Анри ( тоест титулярното нападателно трио !
Много ще ми е интересно Швеция - България в директен мач.От Едната страна Ибрахимович - Нападател на Барселона и от другата Бербатов , нападател на Манчестър.<Макар изхода да е ясен... 2-0 за Швеция и too наще понеже се мотът по теренаа... но се пак би било интересно - своеобразен двубой !
- Middlesbrough
- Контакти:
еми пробвам се но ми дава някви лимити и че тряя си закупа премиум акаунт за да гледам а бе тъпа раота .. май май няма мога да гледам мача поне петък не съм на раота и ще гледам суперкупата на Европа и 2 титла за Барса ... а сезона още не е започнал

Офтопик:
0-0 след 45 мин.Супер положения за БАрселона на Анри след изпълнение на Корнер и меле в наказателното.На пътя обаче беше застанал Я Я Туре и отби удара на французина.Ибрахимович беше намерн супер в наказателното поле от МЕси , спря си на гърди и стреля от въздуха, обаче директно във вратаря... Абе като цяло газим Билбао, но нямаме шанс пред гола засега.
Дано само Пеп не ни зареже зимата....

- vladitol
- Контакти:
ибрахимович си я спря много добре след пас на меси обаче би във вратаря щеше да се получи добър гол
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- vladitol
- Контакти:
mormona написа:0-0 след 45 мин.Супер положения за БАрселона на Анри след изпълнение на Корнер и меле в наказателното.На пътя обаче беше застанал Я Я Туре и отби удара на французина.Ибрахимович беше намерн супер в наказателното поле от МЕси , спря си на гърди и стреля от въздуха, обаче директно във вратаря... Абе като цяло газим Билбао, но нямаме шанс пред гола засега.
![]()
те не искат гол да вкарат заради това
Support Stan!