Middlesbrough написа:tatusindo написа:Боро 13 годишен ли те изрита от групата ти ве ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем да ве явно, ся ко да напраим шанс , и малките трябва да се радват , аз цял сезон го биех навсякъде :Д
Недей се оправдавай - да паднеш от 13 годишен цесекар
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:tatusindo написа:Боро 13 годишен ли те изрита от групата ти ве ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем да ве явно, ся ко да напраим шанс , и малките трябва да се радват , аз цял сезон го биех навсякъде :Д
tatusindo написа:Middlesbrough написа:tatusindo написа:Боро 13 годишен ли те изрита от групата ти ве ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Недей се оправдавай - да паднеш от 13 годишен цесекар![]()
tatusindo написа:Извинявай малък - 14 годишен цесекар те отстранилМежду другото днеска много усмихнато почва деня бе баси .... Човек да се зачуди дали по тоя случай довечера да не го отпразнувам
Middlesbrough написа:tatusindo написа:Извинявай малък - 14 годишен цесекар те отстранилМежду другото днеска много усмихнато почва деня бе баси .... Човек да се зачуди дали по тоя случай довечера да не го отпразнувам
ПЕтък е как иначе ;п
Middlesbrough написа:ros написа:Боро, остава ли варианта за бира и мач с Вики, аз ще идвам във вторник вечерта там?
Вторника ли ..еми звъннете ми и ще видим , но не обещавам , защото вече живея с приятелката и по цял ден съм на раота и после с нея , а някак си не върви да я взема с мен , или пък да я остава и аз да излезна :С :Д , та ще видим ...
ros написа:Middlesbrough написа:tatusindo написа:Извинявай малък - 14 годишен цесекар те отстранилМежду другото днеска много усмихнато почва деня бе баси .... Човек да се зачуди дали по тоя случай довечера да не го отпразнувам
ПЕтък е как иначе ;п
Такъв е живота на левскарите - комплексират се и от деца цесекари![]()
![]()
Middlesbrough написа:Къде си ем видял да се комплексирам :Д
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост