Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот tatusindo » 15 юни 2012 09:27

Middlesbrough написа:И кво почти никва промяна в защитата взехме ляв бек ... и поливалентния Пелето , но няма да вземем чист централен защитник :С това означава че Милиев Иванов и Диаманта пак ще се ни защитниците ...

Нали ще налагат Ели централен бе Бро ;) Аз на Илиян му имам доверие,че си е измислил нещата ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 15 юни 2012 09:31

tatusindo написа:
Middlesbrough написа:И кво почти никва промяна в защитата взехме ляв бек ... и поливалентния Пелето , но няма да вземем чист централен защитник :С това означава че Милиев Иванов и Диаманта пак ще се ни защитниците ...

Нали ще налагат Ели централен бе Бро ;) Аз на Илиян му имам доверие,че си е измислил нещата ;)

Между другото май точно Ели е бил човека за които Тонев говореше който през зимата е трябвало да дойде но му се е родило дете!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 юни 2012 09:36

Преди около десетина дни- Тонев:" Разбрахме се с Кевин Бру, отива си за няколко дни до Франция да поразмисли".
Вчера- Илиев: "Кевин Бру постави условия, които не можахме да изпълним".
Вчера- Тонев: "Кевин Бру остана във Франция заради семейството си".

Може би условията на Бру не са били финансови? Вие как мислите?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2012 09:36

е хуу де тоя си е ляв бек закво да го налагаме ЦЗ :Д да не е Абидал :? :Д , както и да е ще видим , но наистина не се взе чист централен защитник и това много ме изненада :С
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 юни 2012 09:44

Nuke написа:Батков играе сечено на Тонев. Тонев не искаше да казва нищо за останалите двама, които ще взимаме, а Батков веднага отвори голямата уста. Нещо не е наред.
@zlobul, явно мама не ти е купила някоя играчка, иначе не разбирам какви са тия нерви.

Е, как не искаше да казва нищо за двамата, като си го каза и то без никой да го пита или провокира?
Какво сечено му играе? Или постоянно трябва да сеем интриги?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юни 2012 10:00

Заклет Левскар написа:
Nuke написа:Батков играе сечено на Тонев. Тонев не искаше да казва нищо за останалите двама, които ще взимаме, а Батков веднага отвори голямата уста. Нещо не е наред.
@zlobul, явно мама не ти е купила някоя играчка, иначе не разбирам какви са тия нерви.

Е, как не искаше да казва нищо за двамата, като си го каза и то без никой да го пита или провокира?
Какво сечено му играе? Или постоянно трябва да сеем интриги?

:д Батков каза че ще вземем един а може и 2 нападател и офанзивен халф :Д а Тонев каза само че не са вратари :Д , Илиян и той каза 1 може и 2 :Д накрая да не останем само с 1 :С :Д
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 15 юни 2012 10:03

Theos написа:
tatusindo написа:

Между другото май точно Ели е бил човека за които Тонев говореше който през зимата е трябвало да дойде но му се е родило дете!

Да, и аз така мисля. Това говори, че е гледан доста стабилно. Лично на мен ми харесва ;) Някой има ли представа защо е пропаднал трансфера на Даксон ??? :idea: :?:
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 юни 2012 10:07

А как ти харесва, като не си му изгледал и една тренировка? ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 15 юни 2012 10:08

На Милиев няма ли кой да му каже, че прави фатални грешки във всеки мач, след което да му обясни, че не става футболист от него и да се раздели с клуба по взаимно съгласие. Ако не могат да го изгонят, ще им дам един съвет. Да го пратят да играе с набор 99 и толкова. Оставяха перспективния ломски циганин - хМАРИЯН, както пияндето ЛЪЧКО и този ГОЛЯМ ЛЕВСКАР - БОЖКАТА, много перспективни били.... Накрая ги махнаха. Сега ще ви кажа с кои трябва да се разделим, а вие пратете едно писмо на ръководството, кажете, че един голЕм тактик ви е казал нещата. Първо си отива Милиев, ако не иска - при децата, даже при тия на 6 годинки го слагам. После си заминава ДАЛИЯТ МНОГО на Левски - Йовов. След това ЧЕРНИЯТ ДИАМАНТ - Диамунтен. Него го пращам при набор 94, та да го разминават като дърво децата, да им вдигне самочувствието. Като го направят смешен в няколко поредни седмици, да направи една диета и да иде да прави спринтове, барем се научи да тича на тия години. Той за ЦЗ е бавен даже, представете си за какво иде реч.... Ето, това биха били най-сполучливите трансфери на Левски, ако ги махнат тези сладури.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 юни 2012 10:09

Може наистина Ели да е въпросния защитник, но аз много внимателно слушах Тонев пролетта и останах с впечатление, че ставаше въпрос за доста известен футболист играещ в силно първенство.
Колкото до Даксон : може би много пари е искал Коко.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Архив”