Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот tevez » 14 юни 2012 20:30

zlobul написа:Пинто според мен си е най обикновена "хилка" при това с бол хронични контузии . 3 мача играе слд тва 5 е под въпрос .

Ако ги сравним със Старокин,Пинто е като Филип Лам пред това недоразумение Старокин.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 юни 2012 20:32

Спор няма . Ментетата на гонзо нямат равни :))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 14 юни 2012 21:05

Пинто да не го барат, Диамутен също, но кои ще продават при все, че всички които бяха за продан ги пуснаха за без пари :lol: Поне аз не виждам някой освен Милиев, който да остана за продан ако не броим Диамутен, защото Илиян не съм видял да е повдигал на въпрос на кой ще разчита през сезона, но за какво взеха франсето, който си е ляв бек, ако няма да продадат Пинто :roll: Абе мистерия, поне за мен :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 14 юни 2012 21:13

magga написа:Пинто да не го барат, Диамутен също, но кои ще продават при все, че всички които бяха за продан ги пуснаха за без пари :lol: Поне аз не виждам някой освен Милиев, който да остана за продан ако не броим Диамутен, защото Илиян не съм видял да е повдигал на въпрос на кой ще разчита през сезона, но за какво взеха франсето, който си е ляв бек, ако няма да продадат Пинто :roll: Абе мистерия, поне за мен :lol:

Е французина аз мисля, че за централен защитник го взимат, а и за конкуренция на Пинто. Не знам, ама би било лудост да продадем Нуно.
Само Левски!

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 14 юни 2012 21:24

\ Относно думите на Батков - според мен в момента най-важните постове на които ни трябва попълнение са опорен халф и централен защитник. Предвид факта, че Гаджев остава, няма нужда от опорен. Явно с него ще играе Пелето, с резерви Старокин, Димов и Йовов. Остава защитата - в момента имаме двойка централни Ели + Иванов, която според мен не е лоша. Лоши, даже много лоши обаче са алтернативите. Предвид факта, че Милиев има вариант да отиде в Локо Пд, ръководството ще се възползва и ще гледа да се отърве. Диамутен има прекалено висока заплата и също ще гледат да го махнат. При това положение ми е странно как не се тръби за централен защитнтик, а за офанзивен халф. Защитникът според мен е най-важния за момента!Ако пък приемем, че Пелето ще запълва евентуална дупка в защитата, ни трябва още един опорен. Това остана единствената върпосителна относно селекцията. Иначе смятам че още един нападател ще дойде много добре, особено като не харесвам много Карвальо, а конкуренция трябва да има. :) :) Все пак според мен ръководството работи добре и ще вземат защитник. Аз лично съм доволен от Тонев :!:
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 14 юни 2012 22:42

Днес гледам с изумление Диамутен на първа тренировка...Тонев не го ли освободи или са го върнали в отбора?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 юни 2012 22:46

Theos написа:Днес гледам с изумление Диамутен на първа тренировка...Тонев не го ли освободи или са го върнали в отбора?

Диамант има договор и не могат да го "освободят".Освен,ако не му намерят друг чорбаджия...

way
Контакти:

Мнениеот way » 14 юни 2012 23:24

Theos написа:Днес гледам с изумление Диамутен на първа тренировка...Тонев не го ли освободи или са го върнали в отбора?

За да го освободят трябват пари :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 юни 2012 23:59

В сърцето на защитата отново ще е дупка. Този новият Ели е типичен ляв бек и ако ще го преквалифицират на ЦЗ има опасност да стане като с Грийн.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 15 юни 2012 00:12

Истината е,че това което Гонзо пося в отбора ,ще може да се оправи с много работа и труд.Но някой ден нещатата ще се оправят не очаквам да е този сезон ,но знае ли се...
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Върни се в “Архив”