Преди 25 хиляди години на Земята е имало ядрена война
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Преди 25 хиляди години на Земята е имало ядрена война
аз пък да питам.... вие сериозно ли си мислите че в Египет някакви си хора зели и мъкнали камъни нагоре-надолу и построили пирамидите ей така? Че то ние ся да се хванем цяла България не се знае дали ще ги построим,камо ли с примитивни инструменти, уж...
САМО ЛЕВСКИ
anakin написа:аз пък да питам.... вие сериозно ли си мислите че в Египет някакви си хора зели и мъкнали камъни нагоре-надолу и построили пирамидите ей така? Че то ние ся да се хванем цяла България не се знае дали ще ги построим,камо ли с примитивни инструменти, уж...
Друго си е викаш тия полезни стадиони сега.
Хаха, не е истина колко са слепи повечето .. при такива доказателства, да твърдите че всичко е измислица... правете разлика между ТЕОРИИ и ФАКТИ на конспирацията 

messi710 написа:[center][/center]
Учените успели да определят и силата на ядрения удар: повече от 500 хиляди тона тротилов еквивалент. За сравнение бомбандировката над Хирошима е със сила 20 хиляди тона.
Явно на драскача написал тази теория за ядрена война в миналото не му е известно, че най мощната тестова бомба пускана на планетата Земя е руската Цар бомба, взривена през 61-ва. Цар бомбата има тротилен еквивалент от 50 000 000 тона. Сравнете къде са 500 000 тона от преди 25 000 години и 50 000 000 тона пуснати преди има няма 51 години.
Последна промяна от kambata на 14 юни 2012 21:42, променено общо 1 път.
- Adramelech
- Контакти:
Corwin написа:Към Адрамелех - нямам намерение да обяснявам едно по едно всичко, което ми пускате, защото не съм капацитет в това отношение. Подозирам обаче, че и повечето учени, които подкрепят тези теории, искат да се изявяват като Индиана Джоунс, вместо да мислят с главите си. Далеч съм от мисълта, че такива ядрени войни, извънземни нашествия и т.н. са абсолютно невъзможни. Но да ми говориш за циклопи и летящи хора (последните са изчезнали, въпреки, че реално погледнато би трябвало да са доминнатния вид на земята в момента) отпреди 25 000 години и да ги аргументираш с културата на маите (която май е по-млада и от римската) е просто смешно.
Не казвам нищо за циклопи, крилати хора и разни подобни

Мисълта ми бе, че ... да кажем не е правилно, да кажеш (не специално ти, а по принцип), че нещо е глупост, само защото отказваш да видиш и други гледни точки. За това и два пъти казах, за прословутата поредица и по-точно за първия и част от втория сезон, защото наистина след като ги изгледа, човек може да си зададе някои въпроси, като например, как са изсечени толкова прецизно камъните само с чук и длето, или как е преместен камък, който тежи стотици тона, като наоколо няма дървета и още много други въпроси от този род

[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
Corwin написа:Към Адрамелех - нямам намерение да обяснявам едно по едно всичко, което ми пускате, защото не съм капацитет в това отношение. Подозирам обаче, че и повечето учени, които подкрепят тези теории, искат да се изявяват като Индиана Джоунс, вместо да мислят с главите си. Далеч съм от мисълта, че такива ядрени войни, извънземни нашествия и т.н. са абсолютно невъзможни. Но да ми говориш за циклопи и летящи хора (последните са изчезнали, въпреки, че реално погледнато би трябвало да са доминнатния вид на земята в момента) отпреди 25 000 години и да ги аргументираш с културата на маите (която май е по-млада и от римската) е просто смешно.
Това, за което говориш се нарича псевдонаука (не искам да те поучавам, просто отбелязвам). Хората създават от чудновати по- чудновати теории, а вярващите са безброй. В крайна сметка подбудите на т. нар. псевдоучени може би са много по- тривиални- да ги наречем икономически.

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
Adramelech написа:Corwin написа:Към Адрамелех - нямам намерение да обяснявам едно по едно всичко, което ми пускате, защото не съм капацитет в това отношение. Подозирам обаче, че и повечето учени, които подкрепят тези теории, искат да се изявяват като Индиана Джоунс, вместо да мислят с главите си. Далеч съм от мисълта, че такива ядрени войни, извънземни нашествия и т.н. са абсолютно невъзможни. Но да ми говориш за циклопи и летящи хора (последните са изчезнали, въпреки, че реално погледнато би трябвало да са доминнатния вид на земята в момента) отпреди 25 000 години и да ги аргументираш с културата на маите (която май е по-млада и от римската) е просто смешно.
Не казвам нищо за циклопи, крилати хора и разни подобни![]()
Мисълта ми бе, че ... да кажем не е правилно, да кажеш (не специално ти, а по принцип), че нещо е глупост, само защото отказваш да видиш и други гледни точки. За това и два пъти казах, за прословутата поредица и по-точно за първия и част от втория сезон, защото наистина след като ги изгледа, човек може да си зададе някои въпроси, като например, как са изсечени толкова прецизно камъните само с чук и длето, или как е преместен камък, който тежи стотици тона, като наоколо няма дървета и още много други въпроси от този род
Да, аз не говорех за теб лично, а за първото мнение (там имаше за крилати хора и циклопи). Работата е там, че много неща са се смятали за необясними преди 10 години, а сега са обществено достояние. Да не говорим, че едно време цяла Европа е била покрита с гора, която е била изсечена. Така че ако тези, които са искали да местят камъните, са изсекли цялата с игора, за да го направят, може да са докарали смъртта на цялата си система. Примерно. Наистина, има неотговорени въпроси, но нали затова се развиваме. Ако утре се появи някакво извънземно и каже 'така и така, преди 25 000 години тва и тва' - окей, значи не съм бил прав. Обаче дотогава с налудничави 'ТЕОРИИ' и катедрални 'ФАКТИ' само ще се настройват хората срещу такива идеи. Ето например как да приема насериозно каквото и да е, което се подкрепя от потребителя с червеното знаме 'свобода или смърт' с оглед на неговите 'факти'?
Последна промяна от Corwin на 14 юни 2012 21:47, променено общо 1 път.
anakin написа:аз пък да питам.... вие сериозно ли си мислите че в Египет някакви си хора зели и мъкнали камъни нагоре-надолу и построили пирамидите ей така? Че то ние ся да се хванем цяла България не се знае дали ще ги построим,камо ли с примитивни инструменти, уж...
Преди време имаше една поредица от филми за пирамидите и строежа им.Ако я беше гледал,щеше много работи да ти се изяснят.Египтяните не са мъкнали камъните на горе или обратно,а са ги търкаляли.Преди време бе открит умален макет на едно съоръжение.Първата версия бе,че това е детска играчка.После се доказа,че това е едно хитроумно приспособление,нещо като скеле,с което са обличали блоковете,придавайки им кръгла форма.Благодарение на него не са влачили блоковете,а просто са ги търкаляли.Хората по това време не са били чак толкова примитивни или глупави.Оказа се и че в строежа на пирамидите е била впрегната цялата мощ на държавата,което е довело и до упадъка и.пирамидите не са строени от роби,а от занаятчии,което се доказа и от намирането на селищата им,в близост до строежите.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
messi710 написа:Хаха, не е истина колко са слепи повечето .. при такива доказателства, да твърдите че всичко е измислица... правете разлика между ТЕОРИИ и ФАКТИ на конспирацията
Добре, приятелю. Съпостави твоите доказателства с доказателствата на теорията на Даврин. И стига с тази теория на конспирацията. Светът е прост- хората с власт манипулират и индиректно влияят върху живота на обикновените хора, тук не са ти нужни никакви масонски ложи, чакри, макри и тям подобни.

"Бела жига, това сега си ти!
Момчета, викам да ходим да викаме за ирландците, че тук ще се изпокараме след малко