Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: МИТЬО ЛЪЖЕ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ!

Мнениеот veseo » 23 авг 2009 17:14

botev_1912 написа:...Лилчо и Васко...

За съжаление вее колко ясно и правилно е тия две имена, един до друг :roll:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

veseo
Контакти:

Re: Фенове на Ботев обмислят нова акция срещу Христолов

Мнениеот veseo » 23 авг 2009 17:18

love_hurts написа:И какво ни ебе това нас ? Така и не го разбрахте Ботев умря, никои човек, които има акъл в главата няма да се захване с него вече докато е в А група. Да го пращат в Б или В група да го купи някои човек с желание за работа и до 5-6 години да се върне в А, като що годе свестен отбор. Това ви е единственият шанс иначе сега, ако го продадете на някого ще е същият като Христолов и какво пак същата песен. Ще ви изкарат идиоти, че от никои никога не сте доволни. В краина сметка си губите времето. На хората вече им писна да четат Смърт за Христолов, Вън от Ботев и не знам си какво си. То си стана сапунен сериял с много "трудно предвидим край".

Факт е че и лецки и цока отпаднаха, що пишете още теми за тях? Кво ни пука, догодина пак някой азербайджански отбор и ще успеете да го елиминирате, пък после малшанс ако ви се падне отбор от страна, в която се играе професионален футбол :|
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 20:36

veseo написа:Факт е че и лецки и цока отпаднаха, що пишете още теми за тях? Кво ни пука, догодина пак някой азербайджански отбор и ще успеете да го елиминирате, пък после малшанс ако ви се падне отбор от страна, в която се играе професионален футбол :|

Що не се научиш да пишеш името на Апостола вярно? Или си над тея неща?
Изображение

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 23 авг 2009 21:52

само така!

ей veseo, намеря ли те, мисли му човече, ще те размажа, аз само да те видя някъде

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 23 авг 2009 22:59

Не сте апостола, него го уважавам и му пиша името с главна буква, името на говеда-евроидиоти - не виждам причина да го пиша с главна буква. Айде в обора да се готвите за поредния резил срещу Дебрецен.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: МИТЬО ЛЪЖЕ ЗА ПРОДАЖБАТА НА БОТЕВ!

Мнениеот botev_1912 » 24 авг 2009 09:06

veseo написа:
botev_1912 написа:...Лилчо и Васко...

За съжаление вее колко ясно и правилно е тия две имена, един до друг :roll:

Единият преди мача, другият след него!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 24 авг 2009 09:37

nadal_11 написа:само така!

ей veseo, намеря ли те, мисли му човече, ще те размажа, аз само да те видя някъде

Яко трепане пада по тия форуми :lol:
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
naskox1
Контакти:

Енрико Пичиони: Нямам нищо общо с Христолов!

Мнениеот naskox1 » 24 авг 2009 11:28

News4000.bg

"Нямам нищо общо с Димитър Христолов! Договорът ми е с новия собственик на ФК "Ботев" (Пд). С него съм съгласувал и имената на футболистите, с които искам да подсиля отбора от Пловдив", това бяха първите думи на новия италиански старши треньор на "канарчетата" Енрико Пичиони пред news4000 при повторната му поява на стадиона край Бирената фабрика. Този път ги нямаше екшъните и драмите от 6 август, когато специалистът от Апенините бе плашен дори със смърт от ултрасите от жълто-черната агитка.

Първата тренировка на "Ботев" под ръководството на Енрико Пичиони бе изгледана от 9 фена и шестима полицаи, които ще караулят на стадиона край Бирената фабрика на всяко занимание, докато поутихнат страстите. В късния след обяд в града под тепетата пристигна първият италианец от 12-те, които Пичиони обещава да докара в следващите две седмици. В сряда ще се появят още четирима-петима нови играчи, подвизавали се в калчото и които в момента са със статут на свободни агенти.
Новият собственик на "Ботев" (Пд), чието име засега се пази в тайна, освен футболния клуб ще купи от Димитър Христолов и фирмата му "Авиотехника".

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Енрико Пичиони: Нямам нищо общо с Христолов!

Мнениеот botev_1912 » 24 авг 2009 11:37

Дано да е така наистина, малко съм резервиран към тези италианци, но ако дават пари за отбора - съгласен съм!

Така или ииначе до 1 година ще се разбере, като това което трябва да направим е да изчакаме и да не позволяваме на Славчо да дава стадиона на концесия - поне докато не се видят истинските намерения на този пицаджия!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: Енрико Пичиони: Нямам нищо общо с Христолов!

Мнениеот Yobs1912 » 24 авг 2009 11:41

нямаме избор..само да ни отърват от селския..стига да не е някой негов финт..

Върни се в “Архив”