Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
THE G.A.M.E написа:Old_death написа:Това са доказателства,за хроничното ви навеждане пред всяка власт.Няма лошо!Лошото е,че забравяте тия работи и се правите на изнасилени девойки.
Чакай малко ...
Какво се очаква от Левски в онези мътни и кървави времена ?
Да кажат - "А не, мерси - Не искаме да демонстрираме в полза на комунизма, щото не сме комунисти" ???![]()
Нали се сещаш, какво щеше да се случи при един такъв отказ ?
И за по-малки "провинения" са изчезвали хора, че и цели семейства ...
rsk написа:Аз го питам за ЦДНА от кой и къде е създаден, тоя ми дава материали за АС-23![]()
![]()
Вие сте по-бетер от македонците бе, ебати
![]()
АС-23 НИЩО ОБЩО С ЦДНА !
rsk написа:vaskonti написа:rsk написа:Пампи, не се прави на много хитър бе, отворко... Самият Добри Джуров казва за какво е създаден ЦСКА Септемврийско знаме - за да бъде отбор, демонстриращ мощта на партията. За "Отбора на народа победи отбора на властта", смятам, че си чувал и това не е легенда. В този сайт има неща черно на бяло, които не можете да отречете. А на клоуна писал статията си му се радвайте колкото искате
Казано така, човек ще си рече, че Левски не е първият ведомствен отбор в България и че въобще не вървял ръка за ръка с властта още от първия ден след идването на комунизма...
Толкова по въпроса с "има неща черно на бяло, които не можете да отречете"....Всъщност, не че не можете де, очевидно...
Както винаги дрънкаш празни приказки, а накрая ще ме баннеш, понеже съвсем няма какво да кажешВашата сбирщина е с комунистическо име, комунистическа емблема - червена звезда. Нито се знае къде е създаден тоя отбор, нито кой го е създал. А това, дето даваш 5000 лева за него, най-вероятно е станало на пепел в партийния дом или иначе казано - домът на ЦСКА Септемврийско знаме, изродът на болшевизма, достигнал до България. Защо не коментираш думите на гнусния червен генерал??? А, професоре? Коментирай защо докато отборът на Левски е бил наказван, заради фашистки поздрав на футболистите, отборът на ЧЕРВЕНАТА армия играе над табела "Слава на Сталин"! ! ! Защо? Съмнявам се, че ще ми отговориш, понеже си говориш каквото ти изнася и естествено колкото да не заспиш
Old_death написа:
Малко сведения за "десидентското" минало на Левски
valiooooo написа:Old_death написа:
Малко сведения за "десидентското" минало на Левски
"Динамовци поставиха бюста на Сталин на връх Мусала"
"Достойна отплата и синовна признателност за грижите,който полагат Министерството на вътрешните работи и районните комитети на БКП....
Няма такива десиденти...!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта