Ние пък ще надникнем в "сините" досиета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Ние пък ще надникнем в "сините" досиета

Мнениеот rsk » 14 юни 2012 20:11

Аз го питам за ЦДНА от кой и къде е създаден, тоя ми дава материали за АС-23 :lol: :lol: :lol: Вие сте по-бетер от македонците бе, ебати :lol: :lol: АС-23 НИЩО ОБЩО С ЦДНА !
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 юни 2012 20:18

Абе, кво стана с Дучето и комсомолското знаме?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 юни 2012 20:27

THE G.A.M.E написа:
Old_death написа:Това са доказателства,за хроничното ви навеждане пред всяка власт.Няма лошо!Лошото е,че забравяте тия работи и се правите на изнасилени девойки.

Чакай малко ...
Какво се очаква от Левски в онези мътни и кървави времена ?
Да кажат - "А не, мерси - Не искаме да демонстрираме в полза на комунизма, щото не сме комунисти" ??? :shock:

Нали се сещаш, какво щеше да се случи при един такъв отказ ?
И за по-малки "провинения" са изчезвали хора, че и цели семейства ...

И хитлеристките поздрави ли са плод на тая логика?Не видях някой да е водил под конвой активистите ви в похода им към Мусала с бюста на "вожда и учителя" на гръб!Не видях и някой да кара на сила да се изцъклят под плаката,прославящ СССР.Преди 1944 година сте били фашисти,след това се изкарахте комунисти,организиращи тайни събрания на РМС на стадиона си,а след 1989 година станахте "репресирани" от червената власт.На такова поведение хората казват с една дума:хамелеони.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 юни 2012 20:31

rsk написа:Аз го питам за ЦДНА от кой и къде е създаден, тоя ми дава материали за АС-23 :lol: :lol: :lol: Вие сте по-бетер от македонците бе, ебати :lol: :lol: АС-23 НИЩО ОБЩО С ЦДНА !

Пратих ти историята на всички отбори,участвали по някакъв начин в създаването на ЦСКА,въпреки че не бях длъжен.Дадох ти и препратки към източниците за това,като бях съвсем коректен,най-малкото че темата съвсем не е за ЦСКА и миналото му.Но за пореден път срещнах един промит син мозък.Ти даже не си прочел,или си чел без да сваляш сините си очила.Сега бъди и ти коректен и отговори на въпросите от предишния ми пост,но без да ми даваш като източници клубния ви сайт с лъжите,написани в него.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 юни 2012 20:38

rsk написа:
vaskonti написа:
rsk написа:Пампи, не се прави на много хитър бе, отворко... Самият Добри Джуров казва за какво е създаден ЦСКА Септемврийско знаме - за да бъде отбор, демонстриращ мощта на партията. За "Отбора на народа победи отбора на властта", смятам, че си чувал и това не е легенда. В този сайт има неща черно на бяло, които не можете да отречете. А на клоуна писал статията си му се радвайте колкото искате ;)

Казано така, човек ще си рече, че Левски не е първият ведомствен отбор в България и че въобще не вървял ръка за ръка с властта още от първия ден след идването на комунизма...
Толкова по въпроса с "има неща черно на бяло, които не можете да отречете"....Всъщност, не че не можете де, очевидно... :roll:

Както винаги дрънкаш празни приказки, а накрая ще ме баннеш, понеже съвсем няма какво да кажеш :roll: Вашата сбирщина е с комунистическо име, комунистическа емблема - червена звезда. Нито се знае къде е създаден тоя отбор, нито кой го е създал. А това, дето даваш 5000 лева за него, най-вероятно е станало на пепел в партийния дом или иначе казано - домът на ЦСКА Септемврийско знаме, изродът на болшевизма, достигнал до България. Защо не коментираш думите на гнусния червен генерал??? А, професоре? Коментирай защо докато отборът на Левски е бил наказван, заради фашистки поздрав на футболистите, отборът на ЧЕРВЕНАТА армия играе над табела "Слава на Сталин"! ! ! Защо? Съмнявам се, че ще ми отговориш, понеже си говориш каквото ти изнася и естествено колкото да не заспиш :|

Ако те банна ще е заради тона ти, а в това мнение се движиш буквално на ръба, даже и го прескачаш малко. Естествено, ако те банна ти ще си убеден, че е защото си написал "истината", а не заради изключително "културния" ти език, от който прозира висок "интелект". Такава ви е цялата сбъркана логика - правите и говорите какви ли не простотии, но като ви резне човек се изживявате като репресирани и борци за свободно слово!
Специално за теб наградата е 50 000лв. На твое място бих се постарал - има архиви, има държавен вестник, има дори обикновени вестници от онова време - няма начин все някъде да не е споменато, че е издаден Указ за създаването на ЦСКА, нали? Или ще се направиш на прекалено горд и ще откажеш 50 бона, защото ще ти е под достойнството?
Какво да коментирам генерала? Какво доказва мнението му? ЦСКА е създаден като ведомствен клуб, ок. Само дето преди това вече е имало ведомствен клуб, тоест не става въпрос за нещо изключително и специално. При това положение какъв е проблемът? Най-вече - какъв е проблемът от левскарска гледна точка? Струва ми се леко цинично точно левскар да ми говори за връзки за властта, не мислиш ли?
И пак да запитам, как точно Левски е наказан, след като веднага след 1944г се счупва да печели всяка година титли и купи в продължение на следващите 10 години? Дай Боже за всеки отбор такива "наказания"!
И за каква табела за Сталин ми говориш, след като е добре известно Левски какво прави в знак на уважение с портрета на същия този човек?
Честно казано, съмнявам се да си в състояние да отговориш културно каквото и да е. Ясно е, че никога няма да признаеш ясните факти, че Левски е с властта от зората на комунизма, от самото му начало. Но това ще си остане за твоя сметка, както си остава за твоя сметка и "високо интелигентният" стил на писане. В тая връзка - ако получиш бан ще е защото се осмеляваш да говориш неприятни истини за ЦСКА, а не заради тона ти. Дано си доволен, че погъделичках егото ти на борец за свобода.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 юни 2012 20:39

Изображение
А такаааааааааааа...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 14 юни 2012 20:43

Изображение

Потребителски аватар
valiooooo
Контакти:

Мнениеот valiooooo » 14 юни 2012 21:13

Old_death написа:Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Малко сведения за "десидентското" минало на Левски ;)

"Динамовци поставиха бюста на Сталин на връх Мусала"
"Достойна отплата и синовна признателност за грижите,който полагат Министерството на вътрешните работи и районните комитети на БКП....
Няма такива десиденти...!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 14 юни 2012 21:18

valiooooo написа:
Old_death написа:Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Малко сведения за "десидентското" минало на Левски ;)

"Динамовци поставиха бюста на Сталин на връх Мусала"
"Достойна отплата и синовна признателност за грижите,който полагат Министерството на вътрешните работи и районните комитети на БКП....
Няма такива десиденти...!

По скоро няма такива лицемери !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2012 21:24

ЦСКА е създаден от комунисти???
Щом е така няма лошо...ето вижте,че и те създават хубави неща! :lol:
Но ФК ЛЕВСКИ-СПАРТАК.....е това е жестока грешка!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”