Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ТЪМНО СИН » 14 юни 2012 18:54

При малките има двама централни защитници.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 юни 2012 18:57

Има ли още нерзбрали ? ...тара си е президент , гонзо след специализацията пак ще е в Левски , а ВТБ си е поредния номер на мустакатия герой . Айде честито .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 14 юни 2012 18:59

tevez написа:4.Гаджев остава.Явно си е променил мнението и иска да играе за Левски.

Нямам абсолютно нищо против това момче, наш юноша си е и го уважавам достатъчно, НО всеобщото мнение е че той не искаше повече да играе за нас, беше очеизвадно, просто никой не го е пожелал за прилична сума, а не че е променял мнението си. Желание да играе той тука няма никакво, втора година никакво израстване, напротив става все по-нервен, агресивен и вече е по-рисков играч дори от Минев. Не мога да си затварям очите за тези неща, за мен той е в графата "излишни".
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 14 юни 2012 19:00

tevez написа:
Stanislav_Ivanov написа:По канал 3 казаха,че Даксон е въпросния атакуващ халф. Батков е казал,че вече е договорен.

Асът на Локомотив Пловдив Даксон Да Силва няма да играе в Левски. Новината каза собственикът Тодор Батков.

„Даксон няма да играе в Левски, това стана ясно преди малко. Не мисля да обяснявам причините. Не съм имал проблем със Станислав Ангелов, просто защитавах интересите на Левски. Той е прекрасно момче и бе част от златния ни отбор. Никога не сте ме чували да кажа лоша дума за футболните качества на Базил Де Карвальо. Той е феноменален футболист. Тогава просто стана недоразумение, а и бяхме подведени от Локомотив Пловдив“, сподели адвокатът.

„Аз не мисля да си правя Facebook, тъй като управлявам 18 големи фирми и съм част от голяма адвокатска кантора. Просто нямам време. Колкото до Георги Иванов, той е на специализация в испански клуб. Нека завърши образованието си. Ние разчитаме на такива хора. Онзи ден бях на сватбата на един от най-големите ни футболисти – Елин Топузаков. Казах му – завършвай и идвай в Левски. Това е пътят, това е нашата политика“, продължи бизнесменът.

На канал 3 казаха,че Батков е съобщил,че всичко е договорено и Даксон ще премине в Левски.Не знам кой прав и кой крив.. :?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 юни 2012 19:03

BLUE CHAMPIONS написа:
tevez написа:4.Гаджев остава.Явно си е променил мнението и иска да играе за Левски.

Нямам абсолютно нищо против това момче, наш юноша си е и го уважавам достатъчно, НО всеобщото мнение е че той не искаше повече да играе за нас, беше очеизвадно, просто никой не го е пожелал за прилична сума, а не че е променял мнението си. Желание да играе той тука няма никакво, втора година никакво израстване, напротив става все по-нервен, агресивен и вече е по-рисков играч дори от Минев. Не мога да си затварям очите за тези неща, за мен той е в графата "излишни".

И ти си прав.Нека да почнат мачове,да изминат 5-6 кръга и тогава да правим изводи дали има някаква промяна в него или си е същия х*й.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 14 юни 2012 19:04

tevez написа:...Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев ще остане в клуба поне още една година. Това е желанието на новият старши треньор на "сините" Илиан Илиев, който вече е разговарял по този въпрос с изпълнителния директор Иво Тонев. Варненският специалист е настоял, че около национала е основан фигура в плановете му.

Самият Владо Гаджев пък призна на няколко пъти през вече завършилия сезон, че иска трансфер в чужбина. Оферти за него не липсват, но няма такива, които да удовлетворяват Левски. Както е известно гръцкия Панатинайкос държи 50 процента от правата му и респективно ще трябва да прибере половината от трансферната сума. Това принуди от "Герена" да искат поне 600 000 евро за играча.

По първото подчертано съждение може да се дискутира. Второто, поне за мен, звучи крайно несериозно. Дали неволно не е добавена една нула? Или пък е пропусната десетичната запетая (точка)?

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 14 юни 2012 19:13

За какво ни е още един централен нападател ? Нали взехме Карвальо ? Трябват ни защитнициииии .. :cry:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 юни 2012 19:14

Собственикът на "сините" заяви още, че двама от титулярите на клуба със сигурност ще бъдат продадени.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 юни 2012 19:17

Двата клуба не са се разбрали относно финансовите параметри. Според информация на Livesport.bg, Левски е предлагал на „смърфовете“ 250 000 евро, но собственикът на Локо Пловдив - Константин Динев е отхвърлил офертата, която е определил за несъстоятелна за футболист с качествата на бразилеца. От „Герена“ се предложили и двама свои играчи, но опитите им са ударили на камък.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 юни 2012 19:18

Re: Всекидневна около Левски.....

от zlobul на 25 Май 2012 20:42

подозирам , че Гаджев в крайна сметка няма да си тръгне , но да видим . Иначе -целия отбор е за смяна ! Преди време бях писал и все още го твърдя -в момента Левски няма по силен футболист от шуменския деко ,който беше резерва в престоя си на герена , та оттук нататък си првете сметка кво имаме в наличност ))
===============================================================================================================================================

Батков никога не е имал намерение да продава отбора . Левски май пак няма да даде пари за качествени играчи . Всичко е ала бала .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”