tatusindo написа:И дано Дел Боске си е взел поука да пусне централен нападател ( Ел Ниньо) .....
Принципно, ако трябва да проявя реализъм, според мен Йоренте е по-точният човек за този мач.

Но ще видим какви ще ги сътвори Боскето ...
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tatusindo написа:И дано Дел Боске си е взел поука да пусне централен нападател ( Ел Ниньо) .....
Sardukar написа:Udoji90 написа:Точно защото реферът е португалец, е по-вероятно да пореже Испания, отколкото да ги подпре.
Аз визирах, че съдията ще съдийства по начин, който допада на Испания, а не, че ще ги подпре със сигурност(не съм гадател).
Наистина ли мислиш, че един съдия ще реши да проявява патриотизъм в подобна срещаи по такъв начин- да пореже испанците в среща, която 99% от хората си мислят, че те ще бият с РАЗЛИКА? ( не казвам, че не е възможно, но мотивацията да е "португалец хейтва испанците"
)
Udoji90 написа:Sardukar написа:Udoji90 написа:Точно защото реферът е португалец, е по-вероятно да пореже Испания, отколкото да ги подпре.
Аз визирах, че съдията ще съдийства по начин, който допада на Испания, а не, че ще ги подпре със сигурност(не съм гадател).
Наистина ли мислиш, че един съдия ще реши да проявява патриотизъм в подобна срещаи по такъв начин- да пореже испанците в среща, която 99% от хората си мислят, че те ще бият с РАЗЛИКА? ( не казвам, че не е възможно, но мотивацията да е "португалец хейтва испанците"
)
ОК, но пък изобщо не мисля, че съдията "ще действа по начин, който допада на Испания". Даже нищо чудно да позволи малко по-свободна игра, което е по-скоро в полза на Ейре.
THE G.A.M.E написа:tatusindo написа:И дано Дел Боске си е взел поука да пусне централен нападател ( Ел Ниньо) .....
Принципно, ако трябва да проявя реализъм, според мен Йоренте е по-точният човек за този мач.![]()
Но ще видим какви ще ги сътвори Боскето ...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта