Себастиан Фетел написа:RUSE написа:Може би новата мерна единица за наглост е "лазар"
Защо не.имам мерна единица за тъпота-Дихон,трябва да има и за наглост

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Себастиан Фетел написа:RUSE написа:Може би новата мерна единица за наглост е "лазар"
sandi74 написа:Туморът Радо шоу е премахнат барабар с протежето си Матей страхливеца,а Данчо Лазаров ниже победа след победа над шепата негодници.Хвала тебе Данчо,ликувай народе.
TSHABALALA написа:marmi52 написа:elit написа:Много отдавна не бях взимал отношение по дискусиите, който се водят във форума. Но вчера и днес бях провокиран от разни разбирачи, които с пяна на уста защищават своите тези и
обвиняват другата страна в предателство. Именно към тези хора имам няколко въпроса:
1. Знаят ли кой е Борис Гюдеров и защо той е обявен за почетен гражданин на Париж?
2. Кой е първият български треньор европейски шампион по волейбол и говори ли им името на Владамир Прохоров?
3. Кои са Васил и Тодор Симови и какво са направили за световния волейбол и в по-тесен смисъл в Куба и Италия?
4. Кой от изброените състезатели са обявявани за № 1 в Италия и Франция - Любо Ганев, Борислав Кьосев, Димо Тонев,Владимир Николов?
5. Знае ли се кои са Димитър Каров, Димитър Златанов, Симеонов и къде на последните двама играят синовете им, волейбол?
6. Кои са родителите на Пламен Константинов и какво са дали и те на българския волейбол?
И когато отговорите на всичките тези въпроси компетентно, отговорете на още един - Кои от тях са живи и поради какви причини те всичките, в по-голяма или по-малка степен не одобряват
действията на Р. Стойчев.
Да не говорим за много-много други волейболисти които въпреки, че са върли критици на федерацията, също не застанаха зад действията на Стойчев.
Айде отговори вече на въпросите щото ми станаха интересни отговорите:D
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта