Новини и спекулации свързани с треньорския пост на Нац.отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Мартин Стоев е новият национален селекционер!

Мнениеот danko_sot » 14 юни 2012 14:04

Добре ве, що не оставиха Плачи поне ве??? Тва щеше да е най-логичното решение като искат да манат Радо. Той е работил 3 години с отбора, най-нормалното нещо е той да продължи да води отбора.
Аз ви казвам дайте наистина да се организираме и да направим нещо! От нас зависи, не може така да продължават нещата. Казвайте къде в ПЛОВДИВ ДА СЕ СЪБИРАМЕ И ИДВАМ??????
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 14 юни 2012 14:13

m_fuel написа:
TodorT написа:
m_fuel написа:Колеги "негодници" не трябва да оставим нещата така!!!

Добре, колега, какво да направим сега при свършен факт ?! :roll:

6 мача празна зала от Световната лига и да видим когато няма да могат да платят дори тока и климатиците на залата ,и когато FIVB повече няма да им даде и детски турнир да направят и нито една субсидия!

Аз пък не виждам защо да не подкрепяме отбора си. Преди, когато изгониха Мауриньо от Челси, нямам спомен техните фенове да са им бойкотирали мачовете. Пак ходеха и викаха за Челси. Човек би си помислил, че Мартин Стоев е пълен анонимник и няма никакви постижения и медали. Който и да е треньор, отборът трябва да се подкрепя. Едно време как подкрепяхме, когато пак Стоев беше треньор. :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

peteralex
Контакти:

Мнениеот peteralex » 14 юни 2012 14:14

Ходенето на мачовете на националния е като играенето за националния - който иска да ходи да ги гледа, който не иска да не ходи. Аз ще ходя да ги подкрепям до последно. А дали ще играе Казийски или не, не ме интересува особено. Ми, да вземем 12 различни треньора та да може всеки от играчите да е доволен и да играят всички за националния.

Потребителски аватар
avi
Контакти:

Мнениеот avi » 14 юни 2012 14:16

Чета и се чудя! Ние подкрепяме НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ или сме фенове на Радо, Матей, Лазаров, Пламен, Мартин и т.н.? Не коментирам Лазаров, но Матей и Радо поставиха своите цели над тези на националния отбор, с което се приравниха към Лазаров.

peteralex
Контакти:

Мнениеот peteralex » 14 юни 2012 14:18

za nas e toj religiq написа:
macko_razbivach написа:
Пропусна един много важен факт , ако я нямаше Арена Армеец нищо от това което изброи нямаше да е факт ! И престанете да говорите колко пари са дали за да се случи ! А колко са взели ? рекламни права , билети ? Мога да се обзяаложа че приходите са повече от разходите в случая ! Ама това могат само мислещи хора да го проумеят !

Според една извадка, цитирана от гонг, разходите им са малко повече от приходите.

Трябва да си абсолютен наивник за да им вярваш :) Само на мачовете на българия са присъствали 30 000 души по 10лв ... още поне толкова и от останалите мачове ! Ето ти едни 600 000 лева , ами приходите от реклами ? Ами телевизионните права ? айде убеди ме че не са взети минимум 1 милон лева ?[/quote]

Колега, то и разходи има, защо броиш само приходите. Тази зала пари струва, поддържа се, от тези билети едва ли е останало нещо в плюс.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 юни 2012 14:21

Очевидно на никой не му пука за нац. отбор, за феновете, за България.
Данчо Лазаров гледа да си запази кокала, Бойко и Плевнелиев гледат да си направят малко ПР покрай домакинските мачове в залата.
Матей и Радо и те бързат да поставят условията си сега, макар моментът да е много неподходящ за отбора, но пък те знаят, че има вероятност от провал на СЛ и ОИ и тогава няма да имат такава подкрепа.
И в крайна сметка всичко става на наш гръб и пак сме разделени в двете крайности.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 14 юни 2012 14:22

Ако го направи ще е треньор максимум 2 месеца. Повече не вярвам. Според мен, ако иска и той промяна във волейбола ни трябваше да не приема да става треньор.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 юни 2012 14:25

peteralex написа:

Колега, то и разходи има, защо броиш само приходите. Тази зала пари струва, поддържа се, от тези билети едва ли е останало нещо в плюс.

Мисълта ми е всички изтъкват факта че видите ли : еди колко си пари биле похарчени ! Нищо не е похарчено , никой не налива от пусто в празно ! Разходите които са направени са покрити от тези квалификации , така че да спрат да се изтъкват колко пари биле дадени ! Лазарофф какво бил направил ! Като плащаш всеки ще ти даде ! За това връзки не се искат !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 14 юни 2012 14:27

avi написа:Чета и се чудя! Ние подкрепяме НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ или сме фенове на Радо, Матей, Лазаров, Пламен, Мартин и т.н.? Не коментирам Лазаров, но Матей и Радо поставиха своите цели над тези на националния отбор, с което се приравниха към Лазаров.

:!: :!: :!:
Апропо, слабият според Матей Мартин Стоев постигна много повече в националния отбор, отколкото Радостин Стойчев ;) Много съм разочарован от Казийски след приказките му днес.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юни 2012 14:28

Viktor4o_Rs написа:
avi написа:Чета и се чудя! Ние подкрепяме НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ или сме фенове на Радо, Матей, Лазаров, Пламен, Мартин и т.н.? Не коментирам Лазаров, но Матей и Радо поставиха своите цели над тези на националния отбор, с което се приравниха към Лазаров.

:!: :!: :!:
Апропо, слабият според Матей Мартин Стоев постигна много повече в националния отбор, отколкото Радостин Стойчев ;) Много съм разочарован от Казийски след приказките му днес.

Ама с Пламен и Пушката.

Върни се в “Волейбол”