Евро 2012: Група"C" Италия - Хърватска - 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Евро 2012: Група"C" Италия - Хърватска

Мнениеот stg333 » 14 юни 2012 13:22

Dobri написа:
stg333 написа:Италия да бие Хърватия и като кога по точно, те още не знаят как се прави това. 5 ли колко победи има Хърватия италия 0

А не. Италия имат 1 победа - 1942 г.

В новата история баланса е 4-2-0 в полза на Хърватска.
Може би ще направят реми, но аз искам победа за хърватите.

сори :) извинявам се

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 14 юни 2012 13:23

2-2 :twisted:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 юни 2012 13:27

Много ми се иска и двата отбора да продължат напред. Може би един Х ще свърши добра работа за целта. Очаквам зрелищен мач и много голове. Прогноза 2-2 или 3-3. Но ако Италия отново излезе с Балотели нямат шансове за нищо повече от почетна загуба и отпадане в групите. :roll:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 юни 2012 13:45

acmilan написа:Аз се пошегувах, и аз съм доволен от Маркизио. Иначе Джовинко не направи нищо срещу Испания, мисля си, че по - скоро Борини би получил шанс в някой от останалите мачове, а титуляри е ясно, че трябва да са Касано и Ди Натале.

Виж за Касано си прав ;) Бях скиптично настроен отначало,но ми хареса играта му срещу испанците. Задължително Ди Натале и Касано титуляри. В последствие онова мекотело Балотели може да влезе,защото каквото и да си говорим си е класа.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 юни 2012 14:22

durex написа:
acmilan написа:Аз се пошегувах, и аз съм доволен от Маркизио. Иначе Джовинко не направи нищо срещу Испания, мисля си, че по - скоро Борини би получил шанс в някой от останалите мачове, а титуляри е ясно, че трябва да са Касано и Ди Натале.

Виж за Касано си прав ;) Бях скиптично настроен отначало,но ми хареса играта му срещу испанците. Задължително Ди Натале и Касано титуляри. В последствие онова мекотело Балотели може да влезе,защото каквото и да си говорим си е класа.

Много ме е яд, че Балотели така си пропилява таланта. Много е прост, за съжаление... Дано скоро се вразуми, защото след някоя друга година никой няма да помни какъв талант е имал и ще тъне в посредственост някъде. Да, един Касано примерно винаги е бил луда глава, но е интелигентен играч на терена в игровите ситуации, докато Балотели изумява с простотия и там. Направо ме втрещи като отне топката и излезе сам срещу Касияс и буквално се вцепени, можеше Италия да спечели мача...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 14 юни 2012 15:01

Много труден мач за ИТАЛИЯ,дано да бият някак си .Това ще им е най трудния мач към похода за титлата

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 14 юни 2012 15:13

acmilan написа:
durex написа:

Много ме е яд, че Балотели така си пропилява таланта. Много е прост, за съжаление... Дано скоро се вразуми, защото след някоя друга година никой няма да помни какъв талант е имал и ще тъне в посредственост някъде. Да, един Касано примерно винаги е бил луда глава, но е интелигентен играч на терена в игровите ситуации, докато Балотели изумява с простотия и там. Направо ме втрещи като отне топката и излезе сам срещу Касияс и буквално се вцепени, можеше Италия да спечели мача...

Ами какво да ти кажа..за мен няма оправия,щом Моуриньо не можа да го възпита,значи работата е безнадеждна. Той си е такъв и такъв ще си остане. Лошото в случая е ,че може да провали цяла една страна заради поведението си. Има големи качества,но тъпият му нрав му пречи да ги реализира пълноценно. Дано когато му се гласува доверие в национала да не си показва тъпотията (естествено срещу България може :D ) и да помага на отбора,защото все пак и той по този начин ще си трупа дивиденти.

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 14 юни 2012 15:21

https://www.facebook.com/calciobg Serie A TIM - Bulgaria Прясна информация за всичко свързано с италианския футбол.

Потребителски аватар
marchisio
Контакти:

Мнениеот marchisio » 14 юни 2012 15:59

Аз не съм фен на Тиаго Мота,има явно качества,за да е титуляр,но си мисля,че Ночерино би се представил по-добре.В ляво определено Джакерини няма място,той няма място на Европейско първенство,но явно баща му/дядо му имат връзки.По добре да играе Балдзарети в ляво.Очаквам Италия да победи с 2:0 с голове на Пирло и Де Роси.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 юни 2012 16:20

1912chaflio написа:Много труден мач за ИТАЛИЯ,дано да бият някак си .Това ще им е най трудния мач към похода за титлата

Защо да е труден-Италия ги устройва и Х сега,при предстоящ последен мач срещу Ирландия,докато Хърватска им трябва много повече победата,защото в противен случай трябва да търсят точки срещу Испания,което ще е доста по-трудно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Евро 2012”