Синьо сърце написа:Абе кви схеми правите тука, селекцията тепърва започва!
Дай малко повече инфо.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Синьо сърце написа:Абе кви схеми правите тука, селекцията тепърва започва!
bono написа:С малко късмет отбора ще бъде:
-------------------- Илиев ----------------------
Мюлдер --- Диамутен ----- Ели -------- Пинто ----
----------- Ангелов ------- Гаджев ---------------
--- Рамос ------- Даксон ------------ Шаешу ---
---------------------- Генков ------------------
С резерви, Василев, Иванов, Старокин, Башлиев, Димов, Прохазка, Опоку, Карвальо, Вутов, Цонев, Йовов
Gretna написа:Ей как искам да вземем този Шаешу. Ще е като Кантона за нас.
много ми харесва.
Генков е лигльо, и не го ща. Ако може да не идва дано не идва.
olfix написа:zlobul написа:olfix написа:С риск за бан,Злобул,ти и едно много тъпо парче!
Спокойно бе ...не ми пука за мнението ти ...по важното в случая е че ако в Левски не вземат наистина сериозни играчи рискуват сериозно "бан" за ЕКТ .
В крайна сметка аз няма смисъл да ти връщам обидата ...такива като тебе последни разбират за какво иде реч и винаги остават изненадани . Ако не се вземе футболист "като хората" до края на трансферния пазар , селекцията в Левски ще си остане една голяма и кръгла нула .
И на мен не ми пука за твоите мнения,но ти не спираш с тях...
Може би е добре да посочиш кого имаш предвид под"сериозен футболист"?А не само да се чудиш какво да измислиш!
Синьо сърце написа:Gretna написа:Ей как искам да вземем този Шаешу. Ще е като Кантона за нас.
много ми харесва.
50-50. Тонев ако утре го докара тоя на Герена, заедно с холандеца, значи си е свършил работата!
Синьо сърце написа:Gretna написа:Ей как искам да вземем този Шаешу. Ще е като Кантона за нас.
много ми харесва.
50-50. Тонев ако утре го докара тоя на Герена, заедно с холандеца, значи си е свършил работата!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:С риск да сложа каруцата пред коня, ще си позволя малко да похваля ръководството. Тепърва ще гледаме новите момчета и ще коментираме техните качества, но определено трябва да се отчете приятната нотка на конфиденциалност при последните трансфери, което ме навежда на мисълта че дупките от които изтичаше клубна информация до някаква степен са запълнени.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта