Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот zlobul » 13 юни 2012 20:41

Изхвърлен от лудогорец подписва с Левски ! И ТОВА ДОЖИВЯХ .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юни 2012 20:42

zlobul написа:Вчера написах -Трагедия с голямо "Т" , днес ще го повторя . Селекция тип-Локо Сф ....отново 3-ти в първенството и ранно отпадане от евротурнирите .

ПП Обърнете внимание на подписа ми ...не съм го писал ей така .

Стига с тоя подпис. Спри се! Едно и също не спря да мелиш. Видял ли си играчите как ще играят в Левски? Знаеш ли треньора какво е замислил и какви са схемите? Какво и е на селекцията? Какво ПАК има? Какво искаш играчи от Ман Сити и Борусия Дортмунд ли ? ДА АМА НЕ ! Не става така. Какво му има на ганаеца? Илиан го вдига и е баси машината, Прохазка също е талантлив играч и е Млад! Пелето си го знаем дано не е загубил форма. Пу, то не може да се угоди! Надявам се Левски да е Шампион и тогава дори да те е срам да напишеш поредното си тъпо мнение ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 13 юни 2012 20:43

Утре дали ще има пресконференция в 16:45 както обещаха ,или наистина ще се отложи с няколко дни ?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 13 юни 2012 20:44

ей, наш`те, по-леко с еуфорията. Голема работа, че сме взели 5 нови играчи. А нали се сещате, че трябва да са поне 8-10... Другото важно е: мислите ли, че Илиан е имал думата точно това да са играчите?! Щото аз - НЕ. Просто Тонев повтаря първия сезон на Гонзо като директор, спомняте ли си? Затова, запазете малко самообладание и не залитайте в излишен ентусиазъм. Защото все още нищо, ама наистина НИЩО положително не е станало. Има време, нека започне подготовката, контролите и т.н....Едва тогава може да изпадаме в някакви възхвали относно политиката на Тонев и ко...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 20:45

zlobul написа:Изхвърлен от лудогорец подписва с Левски ! И ТОВА ДОЖИВЯХ .

Това че някои смешни сите-ове са написали че е изхвърлен от Лудогорец не значи че е вярно :)

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юни 2012 20:45

zap_lv написа:Утре дали ще има пресконференция в 16:45 както обещаха ,или наистина ще се отложи с няколко дни ?

Ще има,но може би само ще представят Илиан и новите екипи :)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 юни 2012 20:45

ralka_levskarka написа:
zlobul написа:Вчера написах -Трагедия с голямо "Т" , днес ще го повторя . Селекция тип-Локо Сф ....отново 3-ти в първенството и ранно отпадане от евротурнирите .

Стига с тоя подпис. Спри се! Едно и също не спря да мелиш. Видял ли си играчите как ще играят в Левски? Знаеш ли треньора какво е замислил и какви са схемите? Какво и е на селекцията? Какво ПАК има? Какво искаш играчи от Ман Сити и Борусия Дортмунд ли ? ДА АМА НЕ ! Не става така. Какво му има на ганаеца? Илиан го вдига и е баси машината, Прохазка също е талантлив играч и е Млад! Пелето си го знаем дано не е загубил форма. Пу, то не може да се угоди! Надявам се Левски да е Шампион и тогава дори да те е срам да напишеш поредното си тъпо мнение ;)

Ралке , ела на моренце да побистрим малко политиката на Левски :)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 юни 2012 20:46

Говориш пълни глупости! Извинявай, но е така.
Защото все още нищо, ама наистина НИЩО положително не е станало.

Как нищо? Сериозно ли? Национал на Гана, национал на Словакия, национал на Гвинея Бисау... това е нищо положително ли? Аре стига хейт вече!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 юни 2012 20:48

ще изчакам още малко за да обявя - "Пълнежа в Левски е завършен " .... в най скоо време очаквам и Андон Гущеров от Симитли да подпише с Левски .

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 13 юни 2012 20:50

@zlobul, твоите обяви ще си останат просто едни постове във форума, което е добре. Аз пък с нетърпение ще чакам мачовете на Левски, за да подкрепям любимия си отбор. Кучетата си лаят...

Върни се в “Архив”