Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот eelche » 13 юни 2012 17:41

Нямам нищо против футболистите покрай които се спекулира в медиите,а именно Де Карвальо и Опоку.Винаги съм бил толерантен,никога не съм разделял хората,НО вижте на каква новина се натъкнах в ГОНГ:

След като изкара година и три месеца в азербайджанския Интер от Баку, Еньо Кръстовчев се завърна в България. Той заяви за Gong.bg, че е свободен агент и мисли да продължи кариерата си в някой български отбор.

„Стига толкова в Баку, заяви Еньо. Почти година и половина изкарах там и трябва да се прибирам. Разделих се нормално с хората и сега съм свободен агент, както е модерно да се казва. Ще изчакам да видя какви оферти ще имам и къде евентуално ще продължа да играя.”

Кръстовчев вече си е в България и в момента си почива преди да реши къде ще продължи футболната му кариера.

Изображение

Защо да не вземем един Еньо Кръстовчев?Борбен,нахъсан,любимец на публиката,страшен пич.Прекрасен вариант за втори нападател,според мен по - добър от Опоку,по - бързо ще се аклиматизира, ЗНАЕ какво значи Левски за НАС!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 юни 2012 17:44

eelche написа:Нямам нищо против футболистите покрай които се спекулира в медиите,а именно Де Карвальо и Опоку.Винаги съм бил толерантен,никога не съм разделял хората,НО вижте на каква новина се натъкнах в ГОНГ:

След като изкара година и три месеца в азербайджанския Интер от Баку, Еньо Кръстовчев се завърна в България. Той заяви за Gong.bg, че е свободен агент и мисли да продължи кариерата си в някой български отбор.

„Стига толкова в Баку, заяви Еньо. Почти година и половина изкарах там и трябва да се прибирам. Разделих се нормално с хората и сега съм свободен агент, както е модерно да се казва. Ще изчакам да видя какви оферти ще имам и къде евентуално ще продължа да играя.”

Кръстовчев вече си е в България и в момента си почива преди да реши къде ще продължи футболната му кариера.

Изображение

Защо да не вземем един Еньо Кръстовчев?Борбен,нахъсан,любимец на публиката,страшен пич.Прекрасен вариант за втори нападател,според мен по - добър от Опоку,по - бързо ще се аклиматизира, ЗНАЕ какво значи Левски за НАС!

Как прецени,че е по-добър от Опоку ???? Еньо става за резерва и да излиза да ръга и блъска в закучени мачове срещу Миньоро примерно ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 13 юни 2012 17:46

Еньо става за резерва в Монтана.

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 17:48

Според мен Опоку за главен и Базил като резерва или 2мата заедно ще е идеално :)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 13 юни 2012 17:48

Пиендето Еньо :shock: :o ...айде малко по-сериозно, Моля ви :) :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: Генков подписва с Левски.

Мнениеот rocknrolla » 13 юни 2012 17:50

Еньооооо ,Еньоооо,Еньоооо Кръстовчев .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 13 юни 2012 17:56

Плювайте го Еньо ама е един от последните тарани, с който спечелихме титла, въпреки че най-голямата заслуга имаше Гонзо.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 13 юни 2012 17:57

Еньо беше привлечен по времето на Мъри.Той винаги селектираше играчи с мисъл за бъдещето,нещо което на ръководители като Тонев и Гонзо едва ли е ясно :lol: По времето на първия мандат на инж.Иванов той беше натирен от нашият отбор като ненужен незнайно защо.Виждам колегите тук го критикувате,но в сравнение с Рабех,Бензукан,Караджата и Русия,Еньо си е направо златен :mrgreen: Post-вам това видео,за да си припомним неговите качества със синия екип:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ftD4LGEhrkI[/youtube]
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 юни 2012 18:01

До тука само Прохазка е добър трансфер другите са свободни агенти играчи които не са играли с месеци дърти и за без пари.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2012 18:03

С Прохазка нещо се бавят :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Архив”