ЦСКА-магнит за български таланти

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА-магнит за български таланти

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2012 18:25

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Стига си писал глупости!"Постоянното пребиваване" НЕ ТИ ДАВА правата на български гражданин.
На мен ми е по-интересно как Драмето,дето порнал Ман Юн останал незабелязан за цяла Европа,освен за ЦСКА?И как "порнатите" юношки на Ман Юн ритат на Олд Трафорд,а Драмето джитка по ливадки и паланки...Тц,тц,тц...

Ти да не би да намекваш, че такъв мач въобще не е имало и че Драме не е "порнал" юношките на Манчестър? Ако не намекваш това, какво точно се опитваш да кажеш, освен, че се заяждаш в типичен нескопосан стил?

Нищо не "намеквам".Зададох съвсем обикновен въпрос.Или теб те затруднява...Да го задам ли в по-елементарна форма?

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 юни 2012 22:29

eddie написа:Влязох тук да си говоря с ЦСКА-ри за ЦСКА, а то теле до теле... :shock: :lol:

Ами това ви е нивото на червените. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 10 юни 2012 10:56

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:Стига си писал глупости!"Постоянното пребиваване" НЕ ТИ ДАВА правата на български гражданин.
На мен ми е по-интересно как Драмето,дето порнал Ман Юн останал незабелязан за цяла Европа,освен за ЦСКА?И как "порнатите" юношки на Ман Юн ритат на Олд Трафорд,а Драмето джитка по ливадки и паланки...Тц,тц,тц...

Ти да не би да намекваш, че такъв мач въобще не е имало и че Драме не е "порнал" юношките на Манчестър? Ако не намекваш това, какво точно се опитваш да кажеш, освен, че се заяждаш в типичен нескопосан стил?

Нищо не "намеквам".Зададох съвсем обикновен въпрос.Или теб те затруднява...Да го задам ли в по-елементарна форма?

Кое точно ти е обикновеното във въпроса? И кой питаш, нас ли? Не е ли факт, че Драме е порнал Манчестър и не е ли факт, че в момента е в ЦСКА с всички изгледи от следващата година да пори и други отбори?
Ако те интересува отговора на подобен изключително "съдържателен и смислен" въпрос, отправи запитване към 50 произволни клуба в Европа, дано там погледнат на теб сериозно и ти отдадат заслуженото внимание, а не като нас в тоя форум, дето само те взимат на подбив!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2012 20:30

vaskonti написа:
blue avalanche написа:Нищо не "намеквам".Зададох съвсем обикновен въпрос.Или теб те затруднява...Да го задам ли в по-елементарна форма?

Кое точно ти е обикновеното във въпроса? И кой питаш, нас ли? Не е ли факт, че Драме е порнал Манчестър и не е ли факт, че в момента е в ЦСКА с всички изгледи от следващата година да пори и други отбори?
Ако те интересува отговора на подобен изключително "съдържателен и смислен" въпрос, отправи запитване към 50 произволни клуба в Европа, дано там погледнат на теб сериозно и ти отдадат заслуженото внимание, а не като нас в тоя форум, дето само те взимат на подбив!

След като елементарният върпос,очевидно,те затрудни,да ти помогна с отговора.Такива юношки,дето са вкарали голове на юношките на Ман Юн-с лопата да ги ринеш!Това не ги прави "изключителни".
ПП.А,пък,ако знаеш колко футболисти са вкарвали на Ван дер Саар от мъжкия отбор на МЮ?Само,че никой не ги помни...За разлика от вратаря! ;)

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 13 юни 2012 17:35

Не знам, какъв магнит сме, но като гледам от младите играли този сезон ще остане само Карачаков. Няма да критикувам Стойчо, но не постъпва добре, като маха Грънчов и Слави Костов. Като нямаше футболисти казваше, че са най-добрите и че ще разчита на тях, а какво стана? Пак идват някакви незнайни чужденци, а нашите момчета кучета ги яли. Как шефовете не разбраха, че така не става! Нямаме чак толкова добри млади играчи, че да ги раздаваме с лека ръка. Особенно ме е яд за Грънчов, макар тъпия картон срещу Лудогорец. Това момче игра всички мачове, израстна много и за награда в Локо Пловдив. Поне да бяха взели някой, като Тунчев и Вальо Илиев, а те пак някакви пълни анонимници. Съжалявам, но не съм оптимист за ЦСКА.

Върни се в “ЦСКА”