Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Генков подписва с Левски.
От доста време се говори за Генков, но на дали ! 

Ама той и офис ли има
Генков дойде на Герена
Централният нападател на полския Висла Краков и националния отбор на България - Цветан Генков дойде днес на Герена. Таранът посети шефа на Левски - Иво Тонев. Бившият футболист на Локо Сф побърза да уточни, че няма да подписва със сините, а само иска да се види със своя добър приятел Иво Тонев.
"Няма да играя в Левски. Още ми е рано, има време и за това. Може би по-нататък в моята кариера, но не и сега", заяви голаджията.
Той сподели, че според него цената, която са му сложили от Висла в размер на 2 милиона евро е твърде завишена и не е реална.
======================================================================
Хайде стига измишльотини!
Централният нападател на полския Висла Краков и националния отбор на България - Цветан Генков дойде днес на Герена. Таранът посети шефа на Левски - Иво Тонев. Бившият футболист на Локо Сф побърза да уточни, че няма да подписва със сините, а само иска да се види със своя добър приятел Иво Тонев.
"Няма да играя в Левски. Още ми е рано, има време и за това. Може би по-нататък в моята кариера, но не и сега", заяви голаджията.
Той сподели, че според него цената, която са му сложили от Висла в размер на 2 милиона евро е твърде завишена и не е реална.
nikoko написа:Генков дойде на Герена
А тука Тонев вече го хванаха крие крие ама от много криене и го хванахме

- the_blue_fan
- Контакти:
АТОМНА БОМБА : ЛЕВСКИ ВЗЕ БЕРБАТОВ
Хайде по-сериозно ако може !!

ЛЕВСКИ СОФИЯ
като видя такива заглавия и все едно съм цъкнал на донбалончето... партенки на едро !!! 

- the_blue_fan
- Контакти:
Нападателят на Висла Цветан Генков се появи днес на "Герена", което веднага бе свързано с трансфер на българския национал в Левски. Sportal.bg потърси Генков, за да научи от него дали може да заиграе със синята фланелка още през това лято.
"Да, бях на "Герена". Трябваше да се видя с Иво Тонев, но не е свързано с футбола. Не, не, не, няма да играя в Левски", заяви Генков, след което на наше твърдение, че един негов трансфер на "Герена" ще вдигне достатъчно голям шум, таранът на Висла обяви:
"Има време, по-нататък. Но сега не".
Sportal.bg информира Генков, че според полската преса цената му, определена от Висла, е 2 млн. с цел Левски да се откаже от привличането му. "Какво? Два милиона евро - кой го казва? Това е много", допълни Цецо Генков.
"Да, бях на "Герена". Трябваше да се видя с Иво Тонев, но не е свързано с футбола. Не, не, не, няма да играя в Левски", заяви Генков, след което на наше твърдение, че един негов трансфер на "Герена" ще вдигне достатъчно голям шум, таранът на Висла обяви:
"Има време, по-нататък. Но сега не".
Sportal.bg информира Генков, че според полската преса цената му, определена от Висла, е 2 млн. с цел Левски да се откаже от привличането му. "Какво? Два милиона евро - кой го казва? Това е много", допълни Цецо Генков.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
the_blue_fan написа:АТОМНА БОМБА : ЛЕВСКИ ВЗЕ БЕРБАТОВХайде по-сериозно ако може !!
Това си е обикновена шашка.Атомна бомба е ако вземем някой като Дрогба,Клозе,Анри,Тоти(т.е. някой по-застаряващ,който да порита поне 2-3 години за пари).

- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Изпуснах гонга нещо интерестно ?
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Боже!Не мога да повярвам, че това момче е стигнало до Левски.Гледах цялото световно за младежи, когато той беше част от състава на Гана, и ми направи прекрасно впечатление.Дори мога да кажа, че изпъкваше пред почти всички останали.За жалост от тогава не съм следил развитието на кариерата му, но си мислех, че след това световно ще отиде в някой поне средностатистически европейски отбор, а той ... И все пак мисля, че това ще е най-успешният трансфер на Левски това лято!Да не ви бърка това, че от Лудогорец са го отхвърлили.Най-малкото е повече от непрофесионално да отхвърлиш един футболист след такъв кратък период от време - просто е непосилно да се преценят качествата му толкова бързо.
Умишлено си мълчах до сега, въпреки че честно казано бях много недоволен от работата на Тонев и ко.Но в последните няколко дни успяха да изпълнят това, което бяха обещали, така че си спечели моята подкрепа поне до зимата.
Умишлено си мълчах до сега, въпреки че честно казано бях много недоволен от работата на Тонев и ко.Но в последните няколко дни успяха да изпълнят това, което бяха обещали, така че си спечели моята подкрепа поне до зимата.