Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Вижте, аз не се заяждам. Не знам дали е изгонен или не са се разбрали, просто ви казвам каква му е била кариерата до сега. Истината е, че ние така и не сме го пробвали дори в контрола. Дано ако подпише с вас да си върне формата и да ви помогне, просто лично аз имам някакви съмнения. Поздрави!

topchaki написа:Ненужен в Кипър при нас ,Ненужен на Лаута при нас ,Ненужен в Лудогорец пак при нас
Той и Гарата не беше вкарал толкова голове на Лаута, пък при нас направи фурор.
Не знам дали става отбор от звезди - обикновено - НЕ, но отбор от ненужни, какви чудеса прави понякога!
Някой хора искат явно да бъдат привлечени половината звезди на Реал, а останалите по възможност от Барселона
- Левски1914
- Контакти:
А не беше ли проблема в това ,че нямахте повече квоти за чужденец ..нямам много спомени ! Приятно ме изненадва факта , че Тонев скри всичко от медиите ! (самодоволна физиономия) :D Сега още колко остават от обещаните футболисти 1 или 2 ! Аз пак ще се надявам на Бодуров или някой от двамата Милановци
)

- Middlesbrough
- Контакти:
Theos написа:Някой хора искат явно да бъдат привлечени половината звезди на Реал, а останалите по възможност от Барселона
Аз искам само на Барса :Д , иначе не им обръщайте внимание на тия

Офтопик:
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
ivaka написа:topchaki написа:Ненужен в Кипър при нас ,Ненужен на Лаута при нас ,Ненужен в Лудогорец пак при нас
Той и Гарата не беше вкарал толкова голове на Лаута, пък при нас направи фурор.
Не знам дали става отбор от звезди - обикновено - НЕ, но отбор от ненужни, какви чудеса прави понякога!
Точно ! Лудогорец така си направиха отбора.Използваха ненужните на други отбори и станаха шампиони с тях

-
- Контакти:
Просто има няколко тъпи момченца дето са намерили за нужно да споделят своето ( ненужно ) мнение за новите трансфери ( под формата на оплюване ) и по този начин развалят самата тема ! То и на мен не ми хареса как Карвальо се гавреше с синята фланелка , и аз не знам как примерно бил на проби в Лудогорец идва и подписва в Левкси ( Левски да не е по-малък клуб от Лудогорец ? ) , но съм сигурен ,че за всичко си има логично обяснение ! Дано пък тези дето най-много ги оплювате да впечатлят най-много от всичките нови .... и тогава да ви видим какво ще говорите !!! 5 нови попълнения .... нито 1 медия не позна ,че именно тези играчи ще идват в Левски ... това е добре ! Като цяло съм доволен от тези трансфери ... още повече ,че треньор ще е Илиев .... но пък се надявам на още 1-2 попълнения и мисля ,че ще има !
- BLUE CHAMPIONS
D.Georgiev написа:Вижте, аз не се заяждам. Не знам дали е изгонен или не са се разбрали, просто ви казвам каква му е била кариерата до сега. Истината е, че ние така и не сме го пробвали дори в контрола. Дано ако подпише с вас да си върне формата и да ви помогне, просто лично аз имам някакви съмнения. Поздрави!
Никой не те приема като дошъл да се заяждаш, напротив пишеш полезно инфо

Офтопик:
PFK_Levski написа:Просто има няколко тъпи момченца дето са намерили за нужно да споделят своето ( ненужно ) мнение за новите трансфери ( под формата на оплюване ) и по този начин развалят самата тема ! То и на мен не ми хареса как Карвальо се гавреше с синята фланелка , и аз не знам как примерно бил на проби в Лудогорец идва и подписва в Левкси ( Левски да не е по-малък клуб от Лудогорец ? ) , но съм сигурен ,че за всичко си има логично обяснение ! Дано пък тези дето най-много ги оплювате да впечатлят най-много от всичките нови .... и тогава да ви видим какво ще говорите !!! 5 нови попълнения .... нито 1 медия не позна ,че именно тези играчи ще идват в Левски ... това е добре ! Като цяло съм доволен от тези трансфери ... още повече ,че треньор ще е Илиев .... но пък се надявам на още 1-2 попълнения и мисля ,че ще има !
Ммммм, да! 0 от 5 много "журналистчета" станаха за смях!

Твърде възможно е така силно отричаният от "синьото" ръководство трансфер все пак да стане факт
Нападателят на миналогодишния първенец в полската Екстракласа Цветан Генков в момента е в офиса на изпълнителния директор на Левски Иво Тонев. Двамата се познават отлично и са много близки от времето, когато бяха заедно в Локомотив София.
Визитата на Генков при новия „син“ кардинал обаче надали е случайна, след като преди повече от две седмици усилено се заговори, че нападателят може да акостира на „Герена“. Освен Генков, на "Георги Аспарухов" е и старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев.
Нападателят на миналогодишния първенец в полската Екстракласа Цветан Генков в момента е в офиса на изпълнителния директор на Левски Иво Тонев. Двамата се познават отлично и са много близки от времето, когато бяха заедно в Локомотив София.
Визитата на Генков при новия „син“ кардинал обаче надали е случайна, след като преди повече от две седмици усилено се заговори, че нападателят може да акостира на „Герена“. Освен Генков, на "Георги Аспарухов" е и старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев.