Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slambang
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот slambang » 13 юни 2012 14:07

Според мен най-много трябва да се надяваме да вземем Шаешу,там е истината за центъра хора !Дано малко да се досетят нашите добри скауУти ,ама надали ...Иначе селекцията засега горе/долу става,чакаме и поне двама центални защитници както и център халф,дори още един нападател,че този Карвальо не го знаеш дали ще е здрав и за половината мачове ако искара ще е добре :!:
Завинаги оставам аз левскар, верен на отбора си докрай, аз не ще го предада, за нищо на света, за Левски аз на всичко съм готов!

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 14:28

Любопитна ситуация се получи с юношата на "Левски" Тодор Гочев. БЛИЦ разбра, че талантливият защитник е върнат при "сините", въпреки че му беше забранено да стъпва на "Герена".

19-годишният бранител ще стартира подготовка с родния си клуб, само месеци след като беше "отвлечен" от Емил Велев. Около Гочев се разрази голям скандал в края на 2011-а. Тогава талантът заедно със съотборника му при юношите на "Левски" Янко Ангелов бяха заведени от Кокала на проби в израелския Ашдод без знанието на ръководството на "сините". След това Велев взе двамата в Локо (Пд), но "смърфовете" така и не успяха да ги уредят и треньорът да ги изполва в официални мачове. Причината беше, че от "Левски" правеха спънки на юношите си и до последно настояваха Коко Динев да плати компенсация в размер на 40 000 лева. Това обаче не се случи и те се принудиха да си пробват късмета на друго място.

Бившите юношески национали нямаха право да играят професионален футбол. Именно заради това Гочев се принуди да рита при аматьорите през пролетния полусезон, колкото да не губи форма. Младият защитник се прибра в родния си Бургас и игра за Мастер в Югоизточната "В" група.

Малко след скандала Гочев и Ангелов се бяха явили на "Герена", за да се извинят за постъпката си. Тогавашният шеф на детско-юношеската школа на "сините" Бисер Хаздай обаче ги изгони. Именно по негово искане ръководството на клуба им наложи забрана да не стъпват на "Герена", но явно наказанието им вече е премахнато, след като Гочев се завърна и утре ще проведе първа тренировка под ръководството на новия треньор Илиан Илиев.

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 13 юни 2012 14:53

Thsmith написа:
Nuke написа:
Thsmith написа:Предполагам Българският Моуриньо :lol:

Иначе хубавото при този е поне, че е играл... иначе ми е много съмнително как ще играе като централен защитник :? след като очевидно е ляв бек...а в центъра играе на пожар...

Грешно преполагаш. Това е Илиан Илиев.
Не съм си и помислял да го сравнявам с Моу, защото все още няма големи успехи като треньор, но играта ФУТБОЛ определено му е ясна.
Иначе-мисля си, че футболистът е наблюдаван, водени са и разговори, в Левски са наясно защо купуват французина.

Нещо не намирам общото между дискусията и клипчето? То и кюрда беше голям футболист, но... до там. Извини ме ако не съм те разбрал, но от това което каза "знаеш ли кой е Илиан Илиев" аз го разбрах все едно според теб е Моуриньо :lol: Малко като приказките "Знаеш ли ме кой съм аз?" прозвуча.

Иначе форума е за това... да се коментира. Моето мнение относно този играч е, че вероятно има качества... след като е избран за най-добър ляв бек и тн. Играл е редовно човека. Но съм много против това да взимаш играч който е силен на даден пост, а да го ползваш основно на друг. Ок... ако има проблеми, наказания може да играе на пожар и на друг пост, но да взимаш играч за първи избор на пост който не му е основно най-силния... някак ми се вижда лошо решение. Само времето ще покаже дали съм прав.

Ти сигурен ли си,че ще го ползваме като централен защитник?? :lol:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 13 юни 2012 14:57

Левски привлича ганайския национал Опоку

Ганайският нападател Агиеманг Опоку пристигна на „Герена“ заедно със своя мениджър, научи Гонг. Очаква се тъмнокожият играч да подпише договор с Левски. Първоначалната информация е, че той е играл за последно в Катар и се подвизава като атакуващ футболист.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 юни 2012 14:58

Full name Nana Opoku Agyemang-Prempeh
Date of birth 7 June 1989 (age 22)
Place of birth Obuasi, Ashanti, Ghana
Height 1.74 m (5 ft 8 1⁄2 in)
Playing position Striker
Club information
Current club Al-Sadd
Number 35
Youth career
2003–2005 Ashanti Gold Soccer Academy
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2005–2006 Ashanti Gold 70 (31)
2007–2008 Sfaxien 27 (7)
2008– Al-Sadd 20 (13)
2011 → Al-Ahly Doha (loan) 10 (1)
National team‡
2005 Ghana U-17
2009 Ghana U-20 5 (0)
2009– Ghana[1] 9 (0)

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 13 юни 2012 14:59

Пичове,
хайде да го започваме и този!
Палячо,мангал,къде е играл,не става за Левски,Тонев ВЪН,Илиян е мишок и т.н :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

нека експертните оценки започнат СЕГА!!!
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 13 юни 2012 15:00

Стефан Стоянов / 13 юни 2012 14:51 Размер на шрифта: T- | T | T+

Ганайският нападател Агиеманг Опоку пристигна на „Герена“ заедно със своя мениджър, научи Гонг. Очаква се тъмнокожият играч да подпише договор с Левски. Първоначалната информация е, че той е играл за последно в Катар и се подвизава като атакуващ футболист.

Хайде, да ни е честит. Поредното попълнение, за което никой не е писал. А, после Тонев "НЕ СТАВАЛ"!!!!
Много здраве на всички разбирачи.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 юни 2012 15:00

Theos написа:

http://www.youtube.com/results?search_q ... FlNMZDT2Sg

:o

http://en.wikipedia.org/wiki/Agyemang_Opoku
:P

Офтопик:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 13 юни 2012 15:01

Тия нашите нещо много ударно го подкараха :lol: И никоя медия не позна дори 1 играч .... да ви имам източниците :lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 юни 2012 15:01

Дано го вземем !!! Трансфера на сезона ще е 8-) да се надяваме де

Офтопик:

Върни се в “Архив”