Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец

Мнениеот D.Georgiev » 13 юни 2012 10:59

Viv.Brooke написа:
Вальо Илиев в Лудогорец

Лудогорец ще се опита да привлече Валентин Илиев, който в края на месеца става свободен агент", разкри "Тема Спорт". Илиев бе считан като един от сигурните играчи в новата селекция на бившия си клуб ЦСКА, но сега бранителят може да се озове в Разград, където има много футболисти преминали през селекцията на армейците.

*Преглед на печата

Аз лично се надявам това да не е вярно. Беше много стабилен защитник, но след толкова контузии, вече не е същият. Изключително слаб мач направи срещу Турция, а Гулдан и Барт се разбират идеално. По-добре Мантула да ни е 3-ти избор.

Иначе благодаря на модераторите, че ни сложиха тези теми като "важни"!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 юни 2012 11:12

D.Georgiev написа:Иначе благодаря на модераторите, че ни сложиха тези теми като "важни"!

[offtopic]Може би е редно да си направим една тема за разнородна информация и общи приказки, които не могат да се квалифицират. Нещо като "всекидневна"...[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 юни 2012 11:53

Отборът на Лудогорец не спира да работи по лятната селекция. Ръководството на шампиона на България смята да изпълни всички желания на треньора на тима Ивайло Петев, за да може разградчани да са конкурентноспособни на отборите в квалификационните кръгове на Шампионска лига.

За целта ще бъдат привлечени още три класни попълнения. От клуба категорично отказват да дадат повече подробности, но Sportal.bg научи, че става въпрос за двама централни защитници и централен нападател. Според Петев именно на тези постове тимът на Лудогорец имал най-голяма нужда да се подсили.

Вече са набелязани няколко футболисти и в момента текат усилени преговори. Веднага щом се стигне до споразумение, състезателите ще се присъединят към лагера на тима. Това обаче най-вероятно ще стане по време на подготовката в Австрия.

При добро стечение на обстоятелствата не е изключено "орлите" да привлекат и още някой играч, за да се засили още конкуренцията и Петев да има повече вариативност. Приоритет обаче е централен защитник и нападател тип таран.

[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=369716[/offtopic]

Ехее, двама централни защитници... Значи В.Илиев определено е в играта. Само ме притеснява фактът, че ако сега сменим някой от централните ще стане лошо в ЕКТ. И ако наистина привлечем двама нови, значи Мантула си отива. Аз си мисля, че това момче има качества и в момента да бъде титуляр в някои мачаове от вътрешното първенство. За центалния нападател ми знаете мнението :mrgreen:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 юни 2012 13:26

Намерих инфо за две от контролите на Лудогорец в Австрия:

30.06.2012: Steaua Bucureşti -Ludogorets/Legia Varşovia
03.07.2012: CFR Cluj - Ludogorets Razgrad

http://www.citynews.ro/cluj/sport-9/vez ... ok-229226/

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 13 юни 2012 13:37

Сашо Тунчев избра Лудогорец пред Локомотив Пд

Шампионът Лудогорец си е осигурил услугите на Александър Тунчев, научи Gong.bg. В интервю за сайта старши треньорът на Локомотив Пд Емил Велев разкри, че е очаквал игралият досега в Англия защитник да подсили тима му, но е предпочел да продължи кариерата си в Лудогорец.

Тунчев е собственост на английския Лестър, но договорът му с лисиците изтича в края на месеца и става свободен агент.

Ако не си намери тим на Острова, пазарджиклията е дал дума на президента Константин Динев, че ще облече отново черно-бялата фланелка. Оказа се, че е взел друго решение.

„Исках и Александър Тунчев, но той е избрал друг български отбор да продължи кариерата си, заяви за Gong.bg Емил Велев. Доколкото знам отива в шампиона, избрал е Лудогорец пред Локо Пд. Това си е негово право"

При наличието на Барт и Гулдан, Тунчев да е резерва малко странно?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 юни 2012 13:50

Theos написа:При наличието на Барт и Гулдан, Тунчев да е резерва малко странно?

Този трансферен прозорец всичко ми изглежда странно, но до тук това е най-достоверната информация за централен защитник.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 13 юни 2012 13:55

D.Georgiev написа:

Този трансферен прозорец всичко ми изглежда странно, но до тук това е най-достоверната информация за централен защитник.

А с двете африканчета на проби какво стана, ще остават ли, за ганаеца имаше доста добри отзиви.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 юни 2012 13:58

Theos написа:
D.Georgiev написа:

А с двете африканчета на проби какво стана, ще остават ли, за ганаеца имаше доста добри отзиви.

Ами като ги пробват в двустранната игра ще решават и за дватама. Зимата така едно бразилче стоя близо месец и накрая решиха да не го вземат, но сега стана ясно, че ако тези, които са на проби няма да пътуват за Австрия и ще трябва преди това да решават.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 юни 2012 14:15

Ето думите на Лъчезар Танев:
Проучил съм всички възможности за продължаване кариерата на Сашо, щом е в Лудогорец, значи това е най-добрият вариант

„Петев ще прецени има ли нужда от Тунчев“, заяви пред Livesport.bg мениджърът Лъчезар Танев, който се грижи за интересите на бившия капитан на ЦСКА. Защитникът в момента се води собственост на английския Лестър, но договорът му с „лисиците“ изтича в края на месеца.

На „Кинг Пауър Стейдиъм“ няма да предложат нов договор за национала и той със сигурност ще смени обстановката. Тунчев бе спряган за завръщане на „Лаута“, но в крайна сметка се оказа, че може да подсили спечелилия дубъл още в дебютния си сезон в „А“ група клуб, с когото тренира в момента.

„Александър в момента води подготовка с Лудогорец. Тренира под ръководството на Ивайло Петев, като именно младият специалист ще прецени дали има нужда от него“, заяви Танев.

Запитан има ли вариант бранителят да се върне в Кристъл Палас, където игра под наем през миналата есен и остави чудесни впечатлния, импресариото отговори. „Проучил съм всички възможни варианти за бъдещето на Сашо. Щом е в Лудогорец, значи това е най-добрият. Към момента не мога да коментирам дали ще подпише с разградчани, нито пък дали Локомотив Пловдив е резервен вариант, където да продължи кариерата си клиентът ми“.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 юни 2012 14:30

Ако някой отскочи до Смолян може и още някого да види заедно с отбора. Това разбирам аз.
Момчетата на проби може да останат и по-дълго, както стана и с приятелчето на Шоко. Защо не и някой от тях да отиде и в Австрия и още да не е ясно дали ще го вземат.

Върни се в “Лудогорец”