Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: ТОВА Е ЛЕВСКИ ! КОЙТО НЕ ГО ХАРЕСВА ... !

Мнениеот veseo » 23 авг 2009 20:16

slavi_1914 написа:
veseo написа:
slavi_1914 написа:Във вторник като отстраним Дебрецен ви обещавам лично да се поровя 2 часа и да ви изкарам на всички коментарите от сорта на: "Да не се заблуждаваме. , В коя урна ще сме в Л.Е., Еди кой си не става за Левски ....."
Защото съм сигурен,че като ударим Дебрецен,защото сме по-класния тим в което съм убеден всички ще скочите и ще забравите как сте оплюли отбора.

И аз ще ти запазя тая тема, даже и в подписче може да я сложа да те прославям като ви отупат 3:0 и в реванша :lol:

Не помня пловдивски отбор да има и 1 добър мач в Европа, че да се месиш !?! Би ли ми припомнил ?

Имаме в миналото, както и вие в миналото. Сега и за вас, както в аватара ти, ШЛ е МЕЧТА :lol: :lol: :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 20:18

Много ми е чудно ако хора като Левски,Ботев,Раковски и всички останали революционери са мислели като вас и не са вярвали в освобождението (макар сравнението да не много точно) как всички вие щяхте да се наричате изобщо БЪЛГАРИ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

albedo
Контакти:

Мнениеот albedo » 23 авг 2009 20:21

Не знам защо пак излишно се надъхвате ,преди първият мач беше пак същото и видяхте какво стана . Мисля че Деберцен пак ще бие ,но все пак успех !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 23 авг 2009 20:21

Имаме в миналото, както и вие в миналото. Сега и за вас, както в аватара ти, ШЛ е МЕЧТА

Казах че НЕ ПОМНЯ ! Аз съм набор 83 !

Да не се заяждаме. Ако Ботев беше на мястото на Левски щеше ли да вярваш в успеха им ?
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 20:21

Слави много си прав с тази тема. Подкрепям те - когато печелим всички подкрепят и се пишат големи левскари, но като дойде някоя загуба и БУМ - почва се тоя да се маха, оня да се маха. Отбора сега има нужда от подкрепа - за това са феновете. Да подкрепят в добри и лоши моменти. Аз вярвам, че във вторник ги опукваме 1:3.. :)
Изображение

veseo
Контакти:

Re: Прогнози за мача Дебрецен-Левски....

Мнениеот veseo » 23 авг 2009 20:21

Дебрецен - Левски 2:0
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 23 авг 2009 20:22

Дебрецен - Левски 1:2 или 0:2 (дано)
Динамо - Цецка 1:1 (дано)
Литекс - Бате 0:0 или 1:0(максимално)
България

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 авг 2009 20:22

slavi_1914 написа:Много ми е чудно ако хора като Левски,Ботев,Раковски и всички останали революционери са мислели като вас и не са вярвали в освобождението (макар сравнението да не много точно) как всички вие щяхте да се наричате изобщо БЪЛГАРИ !

Е то не е ясно дали и сега има българи, които да им благодарят! Или за тях са просто едно минало, без което сега нямаше да сме на картата на Европа ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 20:24

Обаче много ме кефат чорбарите с тия прогнози от по 2:0, ама представете си бием 1:3 или 0:2 и ги отстраняваме ще ги е яд до края на живота им. Имам чувството, че те повече се интересуват от това дали ние падаме от колкото от това дали те бият.. :shock:
Изображение

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 авг 2009 20:24

DukeUnv написа:Слави много си прав с тази тема. Подкрепям те - когато печелим всички подкрепят и се пишат големи левскари, но като дойде някоя загуба и БУМ - почва се тоя да се маха, оня да се маха. Отбора сега има нужда от подкрепа - за това са феновете. Да подкрепят в добри и лоши моменти. Аз вярвам, че във вторник ги опукваме 1:3.. :)

Прав си, Гонзо го каза същото и му прави чест на него, че го казва на чисто :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Върни се в “Архив”