Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот plamen_ol » 13 юни 2012 11:33

valkaredgi написа:
fen na batmanlevski написа:Вън Тоньо видя се че в Левски няма пари, щом взимаме такива некадърници. Позор догодина и трето място няма да бъдем с тая селекция...

стига си плюл !
утре от колко часа е представянето?

САМО ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИ

16:45

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 13 юни 2012 11:34

Засега според мен нещата вървят по план.Разбрах,че утре се очаква да пристигнат още двама.Единият е футболист с признати качества и голямо бъдеще.А общо взето са ни необходими около 6-7 нови попълнения.Предполагам,че до голяма степен нещата зависят и от изходящите трансфери на Гаджев,Диамутен,Милиев,Младенов,Димов и Станчев. Дано селекцията приключи на време,за да се подготви отбора както трябва.Желая му на Илиян много радост и успехи с ЛЕВСКИ !СЪЩОТО И ЗА НАШАТА ВЕЛИКА ПУБЛИКА !
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО !!!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 13 юни 2012 11:37

levski_shampion написа:от трансферите до сега особено на онова недоразумение от Локо Пд,изникват два въпроса.Илиан Илиев или не разбира от футбол или е поредната мишка,която се съгласява да му водят футболистите не които иска а които му кажат!

Да,Илиян не разбира от футбол.Ти си бил треньор на Интер Милано,Ливърпул и Бенфика.Всички трябва да се съобразяваме с твоето мнение защото имаш богат треньорски опит и по презумпция винаги си прав :mrgreen:
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 11:39

По мое скромно мнение Ели трябва да играе ляв бек а Пинто крило но да видим :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 13 юни 2012 11:49

Дали днес да очакваме още нови играчи или утре ще дойдат :?

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 11:50

tevez написа:Дали днес да очакваме още нови играчи или утре ще дойдат :?

Утре най-вероятно

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 13 юни 2012 11:58

Честно казано тоя момък ми се струва съмнителен, но се надявам да ме опровергае! Бардон също като дойде, го смятахме за дупка, но после ни разказа играта ;)
Изображение

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 13 юни 2012 11:59

Sleepwalker написа:Честно казано тоя момък ми се струва съмнителен, но се надявам да ме опровергае! Бардон също като дойде, го смятахме за дупка, но после ни разказа играта ;)

Каквото и да коментираме сега, ще си покаже баба лятото. Ще видим!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 13 юни 2012 12:02

1977 написа:
Sleepwalker написа:
1977 написа:Единствения централен защитник,който е печелил златната топка последните 10 години(Фабио Канаваро) е висок 176 см.Стига сте плюли.Хайде да видим как ще играе отбора и тогава давайте мнение

Кой плюе? Обсъждането на нов футболист плюене ли му се вика вече!? Не можем едно напълно нормално и цивилизовано мнение ли да изкажем вече, без някой прочел-непрочел да гракне, че се плюело! Някой ако не понася коментари извън "тоя е страхотен" и "с тоя ще мачкаме", без да поразсъждаваме над играча и качествата му, да си направи блог и да си пише мненията там! Това е форум все пак, не забравяйте! :!:

Как кой плюе бе човек!!!Разгледай форума-бил слаб, идвал от 2 дивизия,напълнили Левски с ментета,Тонев вън и т.н.
Съгласен съм,че всеки изразява мнение,но не може да лепим етикети на футболистите без дори да имат една тренировка.Това е абсурдно :roll:

Абсолютно съм съгласен с теб :!: някой хора не могат да проумеят, че в Бг няма как да дойдат футболисти от първа лига на повечето шампионати в Западна и Централна Европа :idea: И на мен ми се ще да сме богат клуб и първенството ни да е няколко класи по високо за да идват що-годе добри футболисти, но това няма как да стане :evil:
Според мен качествени футболисти могат да се намират в Южна Америка но за целта трябва да имаме много добре развита мрежа от скаути.
За това нека не подхождаме скептично към всеки новодошъл футболист а да му дадем кредит на доверие, подкрепа на стадиона (не тук, защото тук повечето са форумни нинджи :evil: ) и възможност да се докаже в любимия НИ отбор :!: :!: :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 юни 2012 12:06

Много ми е чудно кой ги гледа тия футболисти ? И по чие виждане се водят в Левски ? Дано въпросните попълнения вдигнат класата на отбора , а не са поредните разочарования . Това момче по всичко изглежда , че играе най-добре на бека и се надявам , че няма да го мъчим като централен защитник . Докато не започнат официалните мачове нищо не може да се каже за новите попълнения , освен ако не се доведат някакви супер играчи , което силно ме съмнява .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Архив”