Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Аз пък си мисля, че Ели ще е новият ни ляв бек, а Пинто ще бъде дръпнат като ляво крило с оглед на добрата му игра в атака.
Nuke написа:А Пелето какъв е? Как може да кажеш такова нещо, без да си чул Илиан, без да си гледал един мач...? Недоумявам.levski_shampion написа:тоя си е чист лев бек![]()
![]()
![]()
![]()
какъв централен защитник за какво ни е тоя имаме 6 левеи бека
![]()
![]()
Как звучи само- шест ЛЕВИ бека!

"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
- amstel_beer
- Контакти:
Nuke написа:Според мен, тоя ще играе на поне 3 позиции. Ляв, десен и централен защитник. Ръстът му не впечатлява особено. 182 см за централен не са кой знае какво. Да видим. Тонев каза, че са наблюдавали под лупа играчите, така че със сигурност имат план за тоя момък.
Тоя къде са го наблюдавали, като не е играл от завръщането му от Белгия?

- Sleepwalker
- Контакти:
182 см за централен защитник са малко, предполагам за крило го вземат. Добре е да има една алтернатива на Пинто, който се оказа чуплив играч. Но като знам тенденцията в Левски от последните години играчи да се преквалифицират за първи път в кариерите си на непривични за тях постове, като нищо ще го сложат тоя за дефанзивен халф. 

amstel_beer написа:Nuke написа:Според мен, тоя ще играе на поне 3 позиции. Ляв, десен и централен защитник. Ръстът му не впечатлява особено. 182 см за централен не са кой знае какво. Да видим. Тонев каза, че са наблюдавали под лупа играчите, така че със сигурност имат план за тоя момък.
Тоя къде са го наблюдавали, като не е играл от завръщането му от Белгия?
Ти със сигурност знаеш по-добре от Илиан. Щом ти доставя удоволствие, продължавай да се пенявиш. Аз не бързам с оценки на футболисти, от които нямам преки впечатления.
Според мен е много възможен и друг вариант- Пинто да играе като външен халф, а Ели като защитник. честно казано като защитник Пинто не е нещо кой знае какво. А има и нещо друго - този Ели може да играе и като централен защитник - ами няма лошо имаме още една опция , повярвайте няма да бъде по-лош защитник от Милиев и Иванов.
Има и още нещо преди се писа за интерес на няколко отбора от Първа Бундеслига към Пинто , като се споменаваха и суми над 1 млн евро, ако наистина има такива оферти едва ли Пинто може да бъде задържан.
Има и още нещо преди се писа за интерес на няколко отбора от Първа Бундеслига към Пинто , като се споменаваха и суми над 1 млн евро, ако наистина има такива оферти едва ли Пинто може да бъде задържан.
Sleepwalker написа:182 см за централен защитник са малко, предполагам за крило го вземат. Добре е да има една алтернатива на Пинто, който се оказа чуплив играч. Но като знам тенденцията в Левски от последните години играчи да се преквалифицират за първи път в кариерите си на непривични за тях постове, като нищо ще го сложат тоя за дефанзивен халф.
Защо да са малко 182 см за централен защитник? Топчо със 180 беше вездесъщ, а Милиев със 187 е пълна дупка.
"27-годишният бранител идва от втородивизионния Арл-Авиньон, където през изминалия сезон е бил титуляр в 26 срещи. Той е висок 182 сантиметра, а освен в центъра на защитата може да се изявява и отляво. През 2009/10, Ели е избран за най-добър ляв бек в Лига 2, именно с екипа на Арл-Авиньон." - gong.bg
Стига мрънкахте,как като не сте видели играча в нито един мач,почнахте с генералите изводи ! ?
Стига мрънкахте,как като не сте видели играча в нито един мач,почнахте с генералите изводи ! ?
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
[center]

[center]

[center]

[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
-
- Контакти:
СЕГА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ ТОЗИ ТРАНСФЕР ОЗНАЧАВА,ЧЕ ПИНТО Е ПРОДАДЕН!
- Sleepwalker
- Контакти:
Theos написа:Sleepwalker написа:182 см за централен защитник са малко, предполагам за крило го вземат. Добре е да има една алтернатива на Пинто, който се оказа чуплив играч. Но като знам тенденцията в Левски от последните години играчи да се преквалифицират за първи път в кариерите си на непривични за тях постове, като нищо ще го сложат тоя за дефанзивен халф.
Защо да са малко 182 см за централен защитник? Топчо със 180 беше вездесъщ, а Милиев със 187 е пълна дупка.
Топчо си беше друг сой играч - от ония, заклетите левскари, с големите сърца. Не беше някакво чудо, но компенсираше с огромен хъс. Милиев е точно обратното, но ако имаше сърцето на Топчо, цена нямаше да има!

Мисълта ми е, че типичният централен защитник според мене трябва да е към 186-8 см., за да обира високите топки. Вече е друг въпросът дали ще има добро чувство за пласиране, което е кажи-речи пак толкова важно.
Предположението ми, че ще го ползват по крилото идва от надеждите ми, че се търси някой типичен централен защитник - висок и мощен. Пък може да се окаже, че тоя момък е първия избор на позицията.