Няма как един човек до онзи ден да е "викал" за Локо София , а днес да ми обяснява какво било Левски .
ЛЕВСКИ НА ЛЕВСКАРИТЕ , ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е АЛА БАЛА
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
NO MERCY написа:Вижте какво каза Георги Миланов за евентуално идване на "Герена"
Звездата на Литекс Георги Миланов, който е сред най-апетитните хапки за трансфер сред водещите отбори в родната "А" група, говори пред Livesport.bg относно свое евентуално преминаване в Левски. "Сините" имат сериозен интерес към футболиста, който трябваше да подсили ЦСКА, но след като стана ясно, че Гриша Ганчев няма да подпомага "червения" клуб, сделка не се осъществи.
Името на Миланов се спряга и за чужди клубове, но към днешна дата официална оферта за талантливия полузащитник липсва на Литекс, въпреки желанието на халфа да осъществи престижен трансфер в западно-европейски отбор.
"Не искам да давам интервюта, така съм се разбрал, с който трябва. Какво ви интересува за Левски? Всичко е възможно, ще видим какво ще стане в следващите дни"
Тука ми мирише
- White Fang
- Контакти:
Ако тоя дойде,работата става още по-зле.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!
Всички,които се правите на левскари,само плюете отбора.До преди 4-5 дена лахте,.защо няма едно ново попълнение, а сега като има вече 3 не ставали.Какво му има на Прохазка...не виждате ли,че в всички европейски отбори,като:Полша,Чехия,Словакия,Словения...се залага на млади момчета...Прохазка има мачове за националния...колко мача имаше Дембеле или Жоазинио за националните им тимове...когато Жо дойде,да не би да беше в сърцата ни от 1 сезон,той се разигра,чак след 1 сезон.....Карвалю,точно такъв нападател ни трябва,който е свикнал да играе в нашето първенство и е свикнал да бележи.А за онзи долен чорбар,който зададе въпроса:На защита Данчо Милиев и Диамутен,кой не ни бил вкарал гол?Ами аз не си спомням ЦСКА да ни е вкарал гол,когато сме играли с тая защита...така че цесекарче,върви гледай плаката на Миро Иванов и му се моли следващият сезон,да не изпълнява свободните удари срещу вас....
Въпрос към тези които критикуват последната (за сега, надявам се)придобивка на Левски: Колко гола вкара Гарра Дембеле с фланелката на Локо Пд преди да премине в нашите редици? Благодаря! Не ми отговаряйте! Само ви подсещам.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
-
crap написа:Новината за Карвальо направо ми оправи деня
За сега ти оправя деня, в последствие ще оправи и отборчето ти ...
Днес момчетата са на прегледи... Кой ли ще покаже най-добри показатели ? Аз залагам на Гърбавия и Пелето 

- Stanley_79
- Контакти:
СНИМКИ: Левски почна тестове, дойде нов централен защитник от Франция
Централен защитник от Франция пристигна рано тази сутрин в лагера на Левски, и се присъедини към първата част от футболистите на "сините", които стартираха медицинските си изследвания.
Тестовете се проведоха в комплекса „Царско село”, а на тях се появи и въпросният Ромейн Ели. Французинът пристигна в компанията на кондиционния треньор Ясен Екимов. Естествено на прегледите беше и новият доктор на Левски – Михаил Илиев.
Първи на изследванията дойде друг нов играч на „сините” – Станислав Ангелов. След него пристигнаха Орлин Старокин, Симеон Райков, Антонио Вутов, Иво Иванов, Даниел Димов, юношите Никола Яначков и Тодор Гочев, ветеранът Христо Йовов, както и вече споменатият Роман Прохазка.
Утре се очаква тестове да преминат и останалите футболисти на Левски, които в четвъртък почват своята лятна подготовка под ръководството на новия треньор Илиан Илиев.
Централен защитник от Франция пристигна рано тази сутрин в лагера на Левски, и се присъедини към първата част от футболистите на "сините", които стартираха медицинските си изследвания.
Тестовете се проведоха в комплекса „Царско село”, а на тях се появи и въпросният Ромейн Ели. Французинът пристигна в компанията на кондиционния треньор Ясен Екимов. Естествено на прегледите беше и новият доктор на Левски – Михаил Илиев.
Първи на изследванията дойде друг нов играч на „сините” – Станислав Ангелов. След него пристигнаха Орлин Старокин, Симеон Райков, Антонио Вутов, Иво Иванов, Даниел Димов, юношите Никола Яначков и Тодор Гочев, ветеранът Христо Йовов, както и вече споменатият Роман Прохазка.
Утре се очаква тестове да преминат и останалите футболисти на Левски, които в четвъртък почват своята лятна подготовка под ръководството на новия треньор Илиан Илиев.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!
ГОНГ се оправиха от днес вече имаме и централен защтитник от Франция.Бяха го объркали с Роман Прохазка.

Date of birth: 06.03.1985
Place of birth: Beauvais
Height: 1,82
Nationality: France
Position: Defence - Fullback, left
Foot: left
Новото момче...ама ляв бек...