Сега ако може от левскарите да вземем добри пари и за мързеланкото Даксон ще стане екстра.
Хората провалили ни на финала един по един си заминават - Танко, Базил...да видим кой ще е следващия.
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
[offtopic]С нищо не съм показал, че не съм спокоен...коментираме просто нали затова е тази тема.На Лаута нямах възможност да идвам, тъй като ми почна летния семестър...тази седмица ми е последна.
На стари години да учиш не е работа, майна
В Петък ще се видим.Само не мога да разбера защо като се напише нещо всички тръгват на бургия, както и да е...[/offtopic]

- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Re: Локо Пд отмъква желан от Левски македонски защитник!
Ванко_Ултраса написа:Сега ако може от левскарите да вземем добри пари и за мързеланкото Даксон ще стане екстра.
Хората провалили ни на финала един по един си заминават - Танко, Базил...да видим кой ще е следващия.
Иване, само се моля никога да не поглеждам Локомотив през твоите очи...

Локо взима двама от ЦСКА, в петък излизат на Лаута!
Локомотив (Пловдив) привлече в редиците си играчите на ЦСКА Ангел Грънчов и Николай Дюлгеров. Двамата вече са се разбрали с ръководството на "смърфовете" и трябва да се явят на първа тренировка на "Лаута" в петък.
Пловдивчани ще откупят 50% от правата на Грънчов, докато другите ще останат собственост на ЦСКА. 20-годишният бранител направи сравнително силен сезон с екипа на "червените", като изигра цели 15 мача, но допусна фатална грешка в последния мач с Лудогорец, когато си изкара червен картон още през първото полувреме.
Дюлгеров пък идва в Локомотив като свободен агент, след като разтрогна договора си с "армейците". Той записа 12 мача за ЦСКА през последната кампания, но не успя да се разпише. След края на сезона треньорът Стойчо Младенов прецени, че той вече не му е нужен и го освободи да си търси нов отбор, от което "смърфовете" се възползваха моментално.
http://football.sportal.bg/news.php?news=369684
За Дюлгера имам някакви впечатления, не е лош футболист, но за Грънчов нищо не мога да кажа? Централен защитник ли е, и дали ще ни свърши работа?

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Тунчев, Котев, Митрев и Дюлгеров ако ги вземам + още един качествен нападател и отбора ще вдигне нивото спрямо последния кръг, независимо от напусналите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- орчо войвода
- Контакти:
Re: Локо взима двама от ЦСКА, в петък излизат на Лаута!
И треньорът сте ни откраднали .Любомир Симов - треньор на ФК Оборище , става помощник на Емил Велев .
Пожелаваме му успех .

орчо войвода написа:И треньорът сте ни откраднали .Любомир Симов - треньор на ФК Оборище , става помощник на Емил Велев .Пожелаваме му успех .
Кокала досега показа, че няма грешен ход от както е начело на Локомотив. Сигурен съм, че пак е направил точния избор с този треньор. Сигурен съм, че ще намери и точните хора за така нужната ни селекция за Лига Европа и за челните места в класирането на новия сезон.

- орчо войвода
- Контакти:
fena написа:орчо войвода написа:И треньорът сте ни откраднали .Любомир Симов - треньор на ФК Оборище , става помощник на Емил Велев .Пожелаваме му успех .
Кокала досега показа, че няма грешен ход от както е начело на Локомотив. Сигурен съм, че пак е направил точния избор с този треньор. Сигурен съм, че ще намери и точните хора за така нужната ни селекция за Лига Европа и за челните места в класирането на новия сезон.
Аз лично очаквам тази година ,след като Локо се оттърваха от Карвальо/нека да му берат гайлето новите собственици/ ,да изгрее звездата на Христо Спасов .Това момче има голям потенциал .
орчо войвода написа:Аз лично очаквам тази година ,след като Локо се оттърваха от Карвальо/нека да му берат гайлето новите собственици/ ,да изгрее звездата на Христо Спасов .Това момче има голям потенциал .
Да, и аз смятам така за Ицо Спасов. Надявам се, че наистина ще покаже качествата които притежава. Между другото като говорим за Христо Спасов да спомена, че днес има рожден ден. Пожелавам му да е жив и здрав и много успехи със свещеното райе.

Грънчов е централен защитник, като може да играе и като ляв бек. Ако тая информация е истина, ще се пръсна от яд защото има огромен талант. Цяла пролет е несменяем титуляр в ЦСКА и се справяше перфектно за възрастта си. Може да сте сигурни, че е отличен трансфер за вас, всъщност и за всеки клуб в България. Още малко опит му трябва и ще е завършен играч.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]