Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: За оставките и проблемите във волейбола

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 юни 2012 00:45

W84me написа:
za nas e toj religiq написа:
W84me написа:Ами и при Пранди нямаше хора,при Стоев също нямаше, но те не бяха толкова "велики" , като тоя,за да искат оставка на шефа си!

Ти си мало..ен :!: Нали точно поради тоя факт му я иска , за да почне най накрая да се работи в тая насока ! И от къде викаш изведнъж да се появят тия играчи ? Ми дай като другите са си мълчали да го оставим тоя тюфлек до живот да води волейбола , щото видиш ли бил европейски шампион и мястото му е пожизнено :?:

Мисълта ми беше,че при предишните двама треньори играехме добър волейбол!Сега играем с Пакистан и Египет! Как така,точно когато дойде Стойчев играчите станаха слаби,а треньора ни- страшен?

Играчите не са ни слаби , но определено не могат да надскочат възможностите си ! И как викаш с половин контузен отбор да станем шампиони ? Ама той тренера е виновен , забравих ! Не може в цял свят да е обявяван за може би най добрия треньор в света , а разбирачите в България да му викат мишок :?:

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 13 юни 2012 00:48

Не в България ,а двайсет души лапачи му правят характеристика! И ненормалните им клакьорчета!На българите от такива като данчо и данчовци им е дошло до гуша,че и по-нагоре! :evil:

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 13 юни 2012 00:52

Не оправдавам нито една от двете страни, но не мога да подкрепя Радостин Стойчев в простотията, която направи в толкова неподходящ момент за българския волейбол, а именно да разедини всички в този спорт преди толкова важните две събития за нас като на СЛ сме и домакини и то за първи път :( . Стойчев се оказа един егоцентрик, който не можа да загърби егото си в името на отбора и превърна междуличностни отношения в национален проблем в такъв неподходящ момент.
Да ви питам аз къде сте тръгнали само, какви оставки ще искате, какви петиции :lol: ? Резултатът ще е същия както и Боби перуката го сваляме от години и все си е на поста :lol: Стойчев няма никакво право да иска оставката на цял УС. Там със сигурност има и стойностни и честни хора, който са дали много на волейбола през годините. Като какъв Радо Стойчев им иска оставките? Лазаров може да е всякакъв, не го познавам, но ако не е е бил той едва ли щяхме да имаме тези домакинства и въобще нямаше да има и Олимпиада и СЛ и нищо. И отново казвам Стойчев е един егоцентрик и не можа да приеме, че го уволняват( друг е въпроса, че не беше точния момент за това и във федерацията постъпиха като кръгли идиоти) и тръгна на лична война срещу федерацията и вие всички като овце айде по него.
Матей търпял от години своеволията на федерацията. Добре де, като е търпял не можа ли по- рано да се надигне ами толкова години нищо и сега като придворен лакей на Стойчев и той си тръгва. Сега ли беше времето за това. За Стойчев ми е все тая, но Матей не трябваше да постъпва така! Предаде момчетата в отбора, предаде Родината и всички, предаде феновете.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юни 2012 00:56

И аз съжалявам за Казийски,но за Стойчев-не!Този нищо не е направил за българския спорт,а дойде тук да се изживява като цар на всички и на всички!Тези хора във федерацията,може да крият много далавери,но са много успешни волейболисти,за разлика от Стойчев и той няма право да говори по този начин за тях!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 юни 2012 01:02

bufara написа:Не оправдавам нито една от двете страни, но не мога да подкрепя Радостин Стойчев в простотията, която направи в толкова неподходящ момент за българския волейбол, а именно да разедини всички в този спорт преди толкова важните две събития за нас като на СЛ сме и домакини и то за първи път :( . Стойчев се оказа един егоцентрик, който не можа да загърби егото си в името на отбора и превърна междуличностни отношения в национален проблем в такъв неподходящ момент.
Да ви питам аз къде сте тръгнали само, какви оставки ще искате, какви петиции :lol: ? Резултатът ще е същия както и Боби перуката го сваляме от години и все си е на поста :lol: Стойчев няма никакво право да иска оставката на цял УС. Там със сигурност има и стойностни и честни хора, който са дали много на волейбола през годините. Като какъв Радо Стойчев им иска оставките? Лазаров може да е всякакъв, не го познавам, но ако не е е бил той едва ли щяхме да имаме тези домакинства и въобще нямаше да има и Олимпиада и СЛ и нищо. И отново казвам Стойчев е един егоцентрик и не можа да приеме, че го уволняват( друг е въпроса, че не беше точния момент за това и във федерацията постъпиха като кръгли идиоти) и тръгна на лична война срещу федерацията и вие всички като овце айде по него.
Матей търпял от години своеволията на федерацията. Добре де, като е търпял не можа ли по- рано да се надигне ами толкова години нищо и сега като придворен лакей на Стойчев и той си тръгва. Сега ли беше времето за това. За Стойчев ми е все тая, но Матей не трябваше да постъпва така! Предаде момчетата в отбора, предаде Родината и всички, предаде феновете.

Вземи прочети каква глупост си написал :) Федерацията постъпили като кръгли идиоти ама Стойчев и Казийски са виновни че не им вървят по свирката :) Никой на никой не е длъжен , още по малко Матей ! Значи по твоята логика аз ще се подигравам с теб , ама ти ще ми работиш , щото видиш ли имаме изгода взаимна :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 юни 2012 01:04

W84me написа:И аз съжалявам за Казийски,но за Стойчев-не!Този нищо не е направил за българския спорт,а дойде тук да се изживява като цар на всички и на всички!Тези хора във федерацията,може да крият много далавери,но са много успешни волейболисти,за разлика от Стойчев и той няма право да говори по този начин за тях!

Ти правиш ли разлика между успешен волейболист и успешен ръководител ??? Не съм чувал до сега че щом си бил добър във спорта си абониран и да си добър във ръководеното му ! И щом са биле добри спортисти , значи далаверите са им позволени , и никой нищо не може да им каже :)

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 13 юни 2012 01:10

Хора, когато пишете в този форум знаете ли - кои са Борис Гюдеров, Панайот Пондалов, Илия Асенов, Тодор Симов, Васил Симов, Владимир
Прохоров, Димитър Златанов, Митко Каров, Димо Тонев, Любо Ганев,Борислав Кьосев. Знаете ли, че между тези имена има почетни граждани на
Париж и на редица италиански градове и че тези награди им са дадени за огромните им качества като играчи или треньори. И какво обединява тези от тях, които са между живите - всички те са против човека Радо Стойчев и неговите приьоми за действия. Можем ли да ги обвиним тях в неразбиране на
волейбола или в пристрастност. Едва ли тяхната завист е главния двигател за критиките отправени към Стойчев. На да ли се замисляте, че тези хора, които са постигнали също много, виждат професионално нещата и познават най-добри манталитета на бившия треньор.
Не мислите ли, че тази дискусия щеше да не е актуална, ако "проклетата" федерация и нейния председател не бяха успели да уредят новия турнир да се проведе в България.
С една дума - Да не плюем нависоко, защото храчката пада върху нас!

Потребителски аватар
bufara
Контакти:

Мнениеот bufara » 13 юни 2012 01:16

za nas e toj religiq написа:
bufara написа:Не оправдавам нито една от двете страни, но не мога да подкрепя Радостин Стойчев в простотията, която направи в толкова неподходящ момент за българския волейбол, а именно да разедини всички в този спорт преди толкова важните две събития за нас като на СЛ сме и домакини и то за първи път :( . Стойчев се оказа един егоцентрик, който не можа да загърби егото си в името на отбора и превърна междуличностни отношения в национален проблем в такъв неподходящ момент.

Вземи прочети каква глупост си написал :) Федерацията постъпили като кръгли идиоти ама Стойчев и Казийски са виновни че не им вървят по свирката :) Никой на никой не е длъжен , още по малко Матей ! Значи по твоята логика аз ще се подигравам с теб , ама ти ще ми работиш , щото видиш ли имаме изгода взаимна :)

Говоря за момента когато го уволниха, че не беше подходящ. Айде добре, Лазаров, всички се махат и кой ще дойде на тяхно място? Вие въобще си нямате представа кво искате бе и какви ще са последствията от това. Вярвате на Стойчев, че е намерил 20 достойни и честни българи за президент и УС. Е това е голяма смехория честно :lol: И не подкрепям Лазаров в никакъв случай! Просто не е момента за това, а и не виждам алтернативи.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 13 юни 2012 01:17

Ти май не си в час кой направи първите стъпки да разедини отбора май не беше Стойчев.След загубата от Германия кой го изгони по най долен начин.Тогава тези хора не помислиха ли за последствията или взеха решението на едно шише ракия,че трябваше после друг човек да оправя техния махмурлук.С наглостта си стигнаха дотам че да ни обясняват как Стойчев продал мача,може ли това да са адекватни ръководители.Единия изпъчил гърди и ни обяснява как Пранди е вече треньор на отбора,а на другия ден съвсем други работи говори.От това което съм гледал и слушал от Стойчев не съм чул да говори празни приказки и да говори неадекватно всичко е смислено и аргументирано и за това му имам повече доверие от Данчовци,Ганьовци и други екземпляри окопали се в тази федерация.

Върни се в “Архив”