ЕВРО 2012 Група ''А'': Полша - Русия - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Само Сините!
- Контакти:
Re: ЕВРО 2012 Група ''А'': Полша - Русия
Тва сериозно ли бе...верно ли няма да му вдигнат картон на Полански? 

[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]
- krasimilkov
- Контакти:
Само Сините! написа:И пак няма фаул,и пак няма повторение,че и картон за Дзагоев?
Много слаб съдия-не дават повторение за онова нарушение,защото си беше червен картон!!!
- Neftochimic1892
- Контакти:
Само Сините! написа:Тва сериозно ли бе...верно ли няма да му вдигнат картон на Полански?
Нали трябва да стане ,за да му го покажат ? Или докато е забил глава в тревата е по-добре ?
j0rka7aa написа:CTAHKO написа:Ей това вече си е чисто подпиране за поляцитеЧист фаул и червен картон за защитника
Той и за това не свири нарушението,зашото ако го беше свирил,трябваше и картон да му изкара
Според мен фаула не беше много чист, но трябва да се види повторение, много лесно падна футболиста на Русия.
Беше си нарисуван червен картон,Жорка

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Те поляците така не даваха повторения, когато са в техен ущърб и на световното по волейбол. Абе абсолютни педали.ros написа:russia написа:ros написа:нещо ги няма повторенията... май тв отразяването е доста слабо
Повторенията не ги осигурява БНТ.
е кой е казал нещо за БНТ? Полските режисьори абсолютно умишлено скриват някои нещица

Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Ако този мач завърши така, не ми се мисли какво ще става на Полша - Чехия! 

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- krasimilkov
- Контакти:
russia написа:Ако този мач завърши така, не ми се мисли какво ще става на Полша - Чехия!
3 дузпи и 3 червени картона

-
- Контакти:
Мръсният французин пък е...а мамата на Гърция!!!Срам за политиците, че така опорочават футбола!!А коментатора сигурно е сложен от Външно министерство колкото по лошо говори за Русия и Гърция получава повече бонификации в СV то си!!!Срам ,срам и пак срам!!!
russia написа:Ако този мач завърши така, не ми се мисли какво ще става на Полша - Чехия!
Ако така свърши мача руснаците могат да се чувстват сигурни за четвъртфинала, защото гърците няма как да вкарат 4 чисти гола, а за Полша - Чехия... да се оправят. Май ще съм за чехите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ей не се спря тоя с тая "дружина полска". 

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!