bilyaletdinov написа:ivaka написа:Не ми пука, какъв е и колко бил стар???
Има можещи и Не можещи във футбола.
Снощи беше най-яркото доказателство!
Андрий Шевченко е на 35, вкара 2 гола и на практика обърна Швеция сам, ако сега ни го предложат бих го взел без уговорки в Левски.
Какво му е на Базил, така поне няма да ни вкарва на нас, когато играем с Локото, защото оттогава до сега няма мач, в който да не се е разписал срещу нас.
Вместо да се радвате, че нашата ДЕВЕТКА само преди два месеца вкарва два гола за националния си отбор и до сега за същия този национал има 4 гола от 5 мача, чета някакви хленчове.
Я се огледайте и вижте кой прави такава селекция в момента?
Цял клуб потъна, а ние пируваме по време на чума и отгоре на всичко сме недоволни?!
За първи път се прави нещо професионално в клуба - никой не предвиди нищо преди да се случи, никой не изкопчи нищо преди да стане реално, нищо не се провали - селекцията беше професионално направена, поне дотук на тъмно и без много "У" и "А".
Поне в момента Левски ми харесва, като поведение и клуб, това започва да става ОТНОВО МОЯТ ЛЕВСКИ!
А , значи този Левски преди Тонев не е бил твоят Левски ...и ти си фен ? Левски взима нападател , който има 6 гола за целия сезон , 2 от които ги е вкарал на Левски . Не виждам нищо професионално в това феновете на Левски да биват лъгани - "Изпълнителният директор на Левски уточни, че ще бъдат привлечени предимно чужденци, тъй като на тези постове няма българи, които да отговарят на нивото на тима." , стадион щяхме да реновираме и т.н. Махнахме Калво , който ни беше най-донрият играч през втория полусезон и взимаме крило от Търнава , ок да бяхме взели поне Томачек ...аз не знам кое професионалното на селекцията предвид , един от желаните играчи отказва на Левски и се взима нападател , който не е бил първи избор . Силно се надявам в четвъртък да бъде приятно изненадан , но съм умерен песимист . Дано Илиян има ресурс , с който да изгради един добър тим и най-важното този ресурс да му бъде на разположение за подготовката , а не да идва когато важните мачове чукат на врата . в противен случай ще гледам още Слорита , Риспове и т.н.
Приятел, не бързай да хулиш!
Някъде по-горе прочетох от теб, че не си гледал някои футболисти, защото си бил малък или не си се бил родил!
Знай, че АЗ СЪМ СКАНДИРАЛ ИМЕНАТА ИМ, КОГАТО ТИ НЕ СИ СЕ БИЛ РОДИЛ, ЗА ДА МИ ЛЕПИШ ЕТИКЕТ КАКЪВ ФЕН СЪМ ИЛИ НЕ СЪМ!
Ако не беше ЛЕВСКАР, щеше вече да си отнесъл една ....., но ексклузивно за теб ще се поясня.
Под "МОЯТ ЛЕВСКИ" имам предвид Левски с нападателната, красивата и резултатната игра, а не на този или онзи.
ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА и ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!
Той не е на Батков, на Гонзо или Тонев, ако мислиш така значи още си малък, за да осъзнаеш какво е Левски!
Левски е само мой и твой, а не на президентите или управниците!