Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Живко6461 » 12 юни 2012 22:53

milen.hristov написа:Явно някои хора не са наясно със значението на думата подигравка и гавра, затова
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0 ... 0.BE.D0.B4
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B3%D0 ... 1%80%D0%B0

С присъщото си самочувствие си решил да ни ограмотиш. С препратки, където ние нетолкова учените, незнаещи (според теб) какво е подигравка и гавра можем да прочетем: "Съществително нарицателно име, женски род, тип 41 Значението на думата все още не е въведено...".
Въпреки че не допускам някой от пишещите във форума да не знае значението на двете думи, без да претендирам за изчерпателност си позволявам да посоча:
http://talkoven.onlinerechnik.com/
http://talkoven.com/
Всеки, който желае може да открие значението на думите. И да определи отношението си към постъпките на Карвальо.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 12 юни 2012 23:05

bilyaletdinov написа:
ivaka написа:Не ми пука, какъв е и колко бил стар???
Има можещи и Не можещи във футбола.
Снощи беше най-яркото доказателство!
Андрий Шевченко е на 35, вкара 2 гола и на практика обърна Швеция сам, ако сега ни го предложат бих го взел без уговорки в Левски.
Какво му е на Базил, така поне няма да ни вкарва на нас, когато играем с Локото, защото оттогава до сега няма мач, в който да не се е разписал срещу нас.
Вместо да се радвате, че нашата ДЕВЕТКА само преди два месеца вкарва два гола за националния си отбор и до сега за същия този национал има 4 гола от 5 мача, чета някакви хленчове.
Я се огледайте и вижте кой прави такава селекция в момента?
Цял клуб потъна, а ние пируваме по време на чума и отгоре на всичко сме недоволни?!
За първи път се прави нещо професионално в клуба - никой не предвиди нищо преди да се случи, никой не изкопчи нищо преди да стане реално, нищо не се провали - селекцията беше професионално направена, поне дотук на тъмно и без много "У" и "А".
Поне в момента Левски ми харесва, като поведение и клуб, това започва да става ОТНОВО МОЯТ ЛЕВСКИ!

А , значи този Левски преди Тонев не е бил твоят Левски ...и ти си фен ? Левски взима нападател , който има 6 гола за целия сезон , 2 от които ги е вкарал на Левски . Не виждам нищо професионално в това феновете на Левски да биват лъгани - "Изпълнителният директор на Левски уточни, че ще бъдат привлечени предимно чужденци, тъй като на тези постове няма българи, които да отговарят на нивото на тима." , стадион щяхме да реновираме и т.н. Махнахме Калво , който ни беше най-донрият играч през втория полусезон и взимаме крило от Търнава , ок да бяхме взели поне Томачек ...аз не знам кое професионалното на селекцията предвид , един от желаните играчи отказва на Левски и се взима нападател , който не е бил първи избор . Силно се надявам в четвъртък да бъде приятно изненадан , но съм умерен песимист . Дано Илиян има ресурс , с който да изгради един добър тим и най-важното този ресурс да му бъде на разположение за подготовката , а не да идва когато важните мачове чукат на врата . в противен случай ще гледам още Слорита , Риспове и т.н.

Приятел, не бързай да хулиш!
Някъде по-горе прочетох от теб, че не си гледал някои футболисти, защото си бил малък или не си се бил родил!
Знай, че АЗ СЪМ СКАНДИРАЛ ИМЕНАТА ИМ, КОГАТО ТИ НЕ СИ СЕ БИЛ РОДИЛ, ЗА ДА МИ ЛЕПИШ ЕТИКЕТ КАКЪВ ФЕН СЪМ ИЛИ НЕ СЪМ!
Ако не беше ЛЕВСКАР, щеше вече да си отнесъл една ....., но ексклузивно за теб ще се поясня.
Под "МОЯТ ЛЕВСКИ" имам предвид Левски с нападателната, красивата и резултатната игра, а не на този или онзи.
ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА и ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!
Той не е на Батков, на Гонзо или Тонев, ако мислиш така значи още си малък, за да осъзнаеш какво е Левски!
Левски е само мой и твой, а не на президентите или управниците!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юни 2012 23:19

ivaka написа:
Приятел, не бързай да хулиш!
Някъде по-горе прочетох от теб, че не си гледал някои футболисти, защото си бил малък или не си се бил родил!
Знай, че АЗ СЪМ СКАНДИРАЛ ИМЕНАТА ИМ, КОГАТО ТИ НЕ СИ СЕ БИЛ РОДИЛ, ЗА ДА МИ ЛЕПИШ ЕТИКЕТ КАКЪВ ФЕН СЪМ ИЛИ НЕ СЪМ!
Ако не беше ЛЕВСКАР, щеше вече да си отнесъл една ....., но ексклузивно за теб ще се поясня.
Под "МОЯТ ЛЕВСКИ" имам предвид Левски с нападателната, красивата и резултатната игра, а не на този или онзи.
ЛЕВСКИ Е ОТБОРЪТ НА НАРОДА и ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ!
Той не е на Батков, на Гонзо или Тонев, ако мислиш така значи още си малък, за да осъзнаеш какво е Левски!
Левски е само мой и твой, а не на президентите или управниците!

За последното съм съгласен напълно , но какъвто и футбол да играе Левски винаги ще го подкрепяме . Всички искаме да гледаме нападателен и красив футбол и точно заради това съм скептичен към трансферите до момента , с изключение този на Пелето . За последно играхме красиво и нападателно , когато Гарата беше в отбора и затова според мен централният нападател е от изключително значение . Да се надяваме , че ще ме опровергае и ще шие в Европа и по родните терени .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 12 юни 2012 23:39

Карвальо ви изглежда смешен?? Смешен ли ви изглеждаше,когато ни нахака 2 гола пред няколко месеца?? Какво му е на Карвальо,кажете???
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

kibeto
Контакти:

Мнениеот kibeto » 13 юни 2012 00:13

Лично мен не ме интересува дали карвальо излиза с по три гола от мач,смешен ли е тъжен ли е и т.н.Просто в последните години не помня по-голяма гавра с фланелката на Левски,от това,което направи той миналия сезон в Пловдив.Незнам кои хора го довлякоха на Герена,за мен това е абсолютен срам!!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 юни 2012 00:22

White Fang написа:Карвальо ви изглежда смешен?? Смешен ли ви изглеждаше,когато ни нахака 2 гола пред няколко месеца?? Какво му е на Карвальо,кажете???

На диамантената ви защита гарнирана с Данчо и Иво кой ли не ви вкара.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 юни 2012 00:30

Тонев- ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ЛЕВСКАР .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 юни 2012 00:35

Ами,ако е взет по желание на Илиев?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 13 юни 2012 00:40

BadBoy написа:
White Fang написа:Карвальо ви изглежда смешен?? Смешен ли ви изглеждаше,когато ни нахака 2 гола пред няколко месеца?? Какво му е на Карвальо,кажете???

На диамантената ви защита гарнирана с Данчо и Иво кой ли не ви вкара.

Не знам за нашата защита,но нали вие щяхте да ставате шампиони?? Смешни цесекарчета.Изчезнете безкрайно и не се появявайте.
@zlobul-Съгласен с тебе.Тонев е точно толкова левскар,колкото аз-балерина.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юни 2012 00:46

Вижте какво каза Георги Миланов за евентуално идване на "Герена"

Звездата на Литекс Георги Миланов, който е сред най-апетитните хапки за трансфер сред водещите отбори в родната "А" група, говори пред Livesport.bg относно свое евентуално преминаване в Левски. "Сините" имат сериозен интерес към футболиста, който трябваше да подсили ЦСКА, но след като стана ясно, че Гриша Ганчев няма да подпомага "червения" клуб, сделка не се осъществи.

Името на Миланов се спряга и за чужди клубове, но към днешна дата официална оферта за талантливия полузащитник липсва на Литекс, въпреки желанието на халфа да осъществи престижен трансфер в западно-европейски отбор.
"Не искам да давам интервюта, така съм се разбрал, с който трябва. Какво ви интересува за Левски? Всичко е възможно, ще видим какво ще стане в следващите дни"

Върни се в “Архив”