Официално: Кагава е първото ново попълнение на Манчестър Юн
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Трансфери (сезон 2012/2013)
Да са ни честити и двамата,много хубави моменти с отбора им пожелавам 

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
- lrlazarov_19
- Контакти:
rakiQ написа:Да са ни честити и двамата,много хубави моменти с отбора им пожелавам
Чилийчето не сме го договорили още

Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
- lrlazarov_19
- Контакти:
Nick Powell бил атакуващ полузащитник. Мислих си, че е нападател 

Then raise United's banner high,
- Само Сините!
- Контакти:
Уредихме двама халфа още преди да започне трансферния сезон,отлично.

Имам чувството че този пич ще стане голям футболист,не е изключено и да играе един сезон под наем 

Манчестър Юнайтед потвърди, че клубът е подписал с Ник Пауъл от Крю Алекзандра срещу неназована сума.
18-годишният футболист е сключил контракт за 4 години с „червените дяволи“. Той привлече вниманието на грандовете от Висшата лига след като вкара 14 гола в 38 срещи в Лига 2, което е четвъртото ниво в английския футбол. Днес играчът е преминал успешно медицинските прегледи, а сър Алекс Фъргюсън не скри задоволството си от първия летен трансфер на клуба.
„Ние следихме Ник в продължение на месеци. Той е изключителен талант и е обучен добре в школата на Крю Алекзандра“, каза мениджърът на Юнайтед. „Много съм доволен, че избра да дойде в Юнайтед. Той има какво да предложи и очаквам с нетърпение да работим заедно.“
„Това е сбъдната мечта за мен. Прекарах страхотно в Крю и бих искал да им благодаря, че ми помогнаха да се развия като играч през изминалите 13 години“, каза пък самият Пауъл, който е национал на страната си до 18 години.
„Изключително щастлив съм, че мога да продължа развитието си при сър Алекс Фъргюсън и страхотните футболисти на отбора. Мисълта, че ще играя във Висшата лига през идния сезон, е просто невероятна. Нямам търпение сезонът да започне“, добави Пауъл.
Днес абитуриент – утре студент! Успех и к
18-годишният футболист е сключил контракт за 4 години с „червените дяволи“. Той привлече вниманието на грандовете от Висшата лига след като вкара 14 гола в 38 срещи в Лига 2, което е четвъртото ниво в английския футбол. Днес играчът е преминал успешно медицинските прегледи, а сър Алекс Фъргюсън не скри задоволството си от първия летен трансфер на клуба.
„Ние следихме Ник в продължение на месеци. Той е изключителен талант и е обучен добре в школата на Крю Алекзандра“, каза мениджърът на Юнайтед. „Много съм доволен, че избра да дойде в Юнайтед. Той има какво да предложи и очаквам с нетърпение да работим заедно.“
„Това е сбъдната мечта за мен. Прекарах страхотно в Крю и бих искал да им благодаря, че ми помогнаха да се развия като играч през изминалите 13 години“, каза пък самият Пауъл, който е национал на страната си до 18 години.
„Изключително щастлив съм, че мога да продължа развитието си при сър Алекс Фъргюсън и страхотните футболисти на отбора. Мисълта, че ще играя във Висшата лига през идния сезон, е просто невероятна. Нямам търпение сезонът да започне“, добави Пауъл.
Днес абитуриент – утре студент! Успех и к

Кагава
Пауъл
Енрикес

Пауъл
Енрикес

- Само Сините!
- Контакти: