Г-н Модератор писна ми да чета как хулиш един хората , които ми е донесъл най-много радост със синята фланелка . Аз съм няма възможност да гледам Гунди , Панов , Соколов , Сашо Костов , Искренов , Гетов или Сираков , просто не съм бил роден тогава , но човека , който ти обиждаш вече месеци наред е дал не по-малко на Левски от по-горе изброените . Неговите слаби качества като треньор не могат да изтрият радостта от "Кървавия гол" , от шампионските титли , които ни донесе , от головете срещу Бран , Галатасарай , Славия Прага , Ливърпул ...Ако си истински Левскар никога няма да плюеш една от легендите на Левски , това че няма качества за треньор не променя неговото синьо ДНК .
По темата мога да кажа , че г-н Тонев замени Сьорд Арс (12/7 китайско първенство ) с човек , който се опита да скъса синята фланелка . Да не забравяме , че въпросният Карвальо изигра изключително слаб сезон . На мястото на Тони Калво се води играч , който на пръв поглед е класа под него . Не знам какви национали ще идват в Левски в четвъртък , но Тонев няма право на грешка в противен случай ще бъде изритан обратно в "Надежда" . Само Левски

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!