Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юни 2012 20:17

Г-н Модератор писна ми да чета как хулиш един хората , които ми е донесъл най-много радост със синята фланелка . Аз съм няма възможност да гледам Гунди , Панов , Соколов , Сашо Костов , Искренов , Гетов или Сираков , просто не съм бил роден тогава , но човека , който ти обиждаш вече месеци наред е дал не по-малко на Левски от по-горе изброените . Неговите слаби качества като треньор не могат да изтрият радостта от "Кървавия гол" , от шампионските титли , които ни донесе , от головете срещу Бран , Галатасарай , Славия Прага , Ливърпул ...Ако си истински Левскар никога няма да плюеш една от легендите на Левски , това че няма качества за треньор не променя неговото синьо ДНК .
По темата мога да кажа , че г-н Тонев замени Сьорд Арс (12/7 китайско първенство ) с човек , който се опита да скъса синята фланелка . Да не забравяме , че въпросният Карвальо изигра изключително слаб сезон . На мястото на Тони Калво се води играч , който на пръв поглед е класа под него . Не знам какви национали ще идват в Левски в четвъртък , но Тонев няма право на грешка в противен случай ще бъде изритан обратно в "Надежда" . Само Левски :!:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

way
Контакти:

Мнениеот way » 12 юни 2012 20:19

bilyaletdinov написа:Г-н Модератор писна ми да чета как хулиш един хората , които ми е донесъл най-много радост със синята фланелка . Аз съм няма възможност да гледам Гунди , Панов , Соколов , Сашо Костов , Искренов , Гетов или Сираков , просто не съм бил роден тогава , но човека , който ти обиждаш вече месеци наред е дал не по-малко на Левски от по-горе изброените . Неговите слаби качества като треньор не могат да изтрият радостта от "Кървавия гол" , от шампионските титли , които ни донесе , от головете срещу Бран , Галатасарай , Славия Прага , Ливърпул ...Ако си истински Левскар никога няма да плюеш една от легендите на Левски , това че няма качества за треньор не променя неговото синьо ДНК .
По темата мога да кажа , че г-н Тонев замени Сьорд Арс (12/7 китайско първенство ) с човек , който се опита да скъса синята фланелка . Да не забравяме , че въпросният Карвальо изигра изключително слаб сезон . На мястото на Тони Калво се води играч , който на пръв поглед е класа под него . Не знам какви национали ще идват в Левски в четвъртък , но Тонев няма право на грешка в противен случай ще бъде изритан обратно в "Надежда" . Само Левски :!:

Пробвай пак :)

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 12 юни 2012 20:23

Темата е за трансферите на Левски' лято 2012 МОЛЯ, модератора да не оспамва повече темата с излишните си коментари :!: :!: :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юни 2012 20:31

way написа:

Не знам какъв е Арс и защо не го харесвате , но за мен е много по-добър играч от Карвальо .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

way
Контакти:

Мнениеот way » 12 юни 2012 20:34

bilyaletdinov написа:
way написа:

Не знам какъв е Арс и защо не го харесвате , но за мен е много по-добър играч от Карвальо .

Мисълта ми беше че не го изгони Тонев а ГИ :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 12 юни 2012 20:42

way написа:
bilyaletdinov написа:
way написа:

Не знам кой го изгони , ама по времето на ГИ Арс беше в отбора , ако трябва да сме точни Арс го изгони Костов , мисълта ми беше , че Тонев можеше да прекрати наема на Арс след като се видя колко ялови сме в атака , а не да взимаме Карвальо , който на практика е още по ялов :)

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 12 юни 2012 21:08

way написа:
bilyaletdinov написа:
way написа:

Трябва ни още един нападател ! Ако не се намери, най-добре да върнат Арс. Аз също мисля, че той си е голаджия. Просто когато беше в Левски отбора играеше много слабо като цяло..И все пак вкара 8 гола :))
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юни 2012 21:08

Забравете за Арс.Няма да се върне в Левски.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 12 юни 2012 21:37

Не ми пука, какъв е и колко бил стар???
Има можещи и Не можещи във футбола.
Снощи беше най-яркото доказателство!
Андрий Шевченко е на 35, вкара 2 гола и на практика обърна Швеция сам, ако сега ни го предложат бих го взел без уговорки в Левски.
Какво му е на Базил, така поне няма да ни вкарва на нас, когато играем с Локото, защото оттогава до сега няма мач, в който да не се е разписал срещу нас.
Вместо да се радвате, че нашата ДЕВЕТКА само преди два месеца вкарва два гола за националния си отбор и до сега за същия този национал има 4 гола от 5 мача, чета някакви хленчове.
Я се огледайте и вижте кой прави такава селекция в момента?
Цял клуб потъна, а ние пируваме по време на чума и отгоре на всичко сме недоволни?!
За първи път се прави нещо професионално в клуба - никой не предвиди нищо преди да се случи, никой не изкопчи нищо преди да стане реално, нищо не се провали - селекцията беше професионално направена, поне дотук на тъмно и без много "У" и "А".
Поне в момента Левски ми харесва, като поведение и клуб, това започва да става ОТНОВО МОЯТ ЛЕВСКИ!

way
Контакти:

Мнениеот way » 12 юни 2012 21:43

Вече си имаме и нов доктор :)

Д-р Михаил Илиев е новият лекар на Левски. Той се завръща в клуба след като работи на „Герена" в периода 1993-1997 г. Д-р Михаил Илиев заменя досегашния лекар на тима д-р Иван Канелов.

Върни се в “Архив”