Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот milen.hristov » 12 юни 2012 19:42

Cayman написа:Много избирателна памет имат някои ''фенове''.Карвальо още не изиграл и една минута и го изкарахте най-лошият футболист на света.Станислав Ангелов го взехме от чорбарите,никой тогава не протестира.Викторио Павлов е юноша на розовите,даже игра за тях като ги бихме със 7:1,и като го купихме от Шумен тогава никой не протестира.Три години подред ни беше най-добрият халф,и вече 2 години подред ни прави старшата шампиони.Мъри като вече не го искаха в Турция отиде при войската за 1 година преди да си го вземеме обратно - тогава никой не протестира.Има много примери с наши футболисти юноши и купувани от други отбори,с които клубът се е отнесъл зле,но тези които са имали възможност да се върнат обратно са се раздавали.И какви са тия глупости за расизъм?Какво като е черен?Никой не ви кара да го целувате,а само да го гледате как рита топката.Дайте му шанс да се докаже.В Панчарево си освиркват и бият футболистите,в Левски това никога няма да стане и човек който иска да ги копира значи е фен на червеният отбор.

Браво колега

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юни 2012 19:43

olfix написа:Абе какво общо има това,че е черен???
Първо е човек,който се опита да скъса фланелка на Левски пред цяла България,второ е толкова чуплив,че може да конкурира "звездата"на Ч.море и трето просто ми е смешно за какви скаутски звена и гледания на играчи говорим!

Какво се е опитал да направи, айде по-сериозно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 12 юни 2012 19:47

Може и да не съм прав но след тоя курвенски номер дето му го извъртяха да го разкарват като панаирджийска мечка до Герена и назад и въпреки това да идва да играе има две възможности.Или е по-голям левскар от всички взети заедно, или което по ми се вярва е мекотело което е решило да прилапа повече парички като разхожда фланелката на Левски и е решил по този начин да си го върне. :?:
И само Левски оле

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юни 2012 19:49

Заклет Левскар написа:
milen.hristov написа:
Бижутера написа:е то беше видно от самолет, искаха да разкарат ники костов и успяха ;)

Човека, който ги подтикна да го изгонят също беше изгонен (поне привидно)

Пич, аз съм на 36 години, твоят най-голям кошмар също е на толкова. Средно статистически, да е живот и здраве ни остава още около толкова. Въпросът ми към тебе е: след около 30-40 години като му свърши жизнения път ще получиш ли душевен мир?

На Гонзо ще му простя в момента който видя в който видя, че наистина не се опитва да се върне в отбора,и да пречи на нещата в клуба и най-важното да се оправят поне голяма част от глупостите които сътвори. Сега го гласят за шеф на ДЮШ.
Не искам да се извини на феновете, за срама през последните години!
Дори и сега не го мразя напълно, няма как да мразя изцяло човек в който съм се клел!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 юни 2012 19:53

milen.hristov написа:
Заклет Левскар написа:
milen.hristov написа:Човека, който ги подтикна да го изгонят също беше изгонен (поне привидно)

Пич, аз съм на 36 години, твоят най-голям кошмар също е на толкова. Средно статистически, да е живот и здраве ни остава още около толкова. Въпросът ми към тебе е: след около 30-40 години като му свърши жизнения път ще получиш ли душевен мир?

На Гонзо ще му простя в момента който видя в който видя, че наистина не се опитва да се върне в отбора,и да пречи на нещата в клуба и най-важното да се оправят поне голяма част от глупостите които сътвори. Сега го гласят за шеф на ДЮШ.
Дори и сега не го мразя напълно, няма как да мразя изцяло човек в който съм се клел!

А,ако не стане шеф на ДЮШ,ще захвърлиш ли модераторството?Щото,ако сравняваме "щетите" от треньора Г.Иванов и от модератора milen.hristov-на кантар сте!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 юни 2012 19:55

way написа:
tevez написа:Курдов?
Къде прочете?

Топнападателят на Ботев (пд) Атанас Курдов от утре е свободен агент. Възпитаникът на Байер Леверкузен ще прекрати контракта си с „канарчетата" по взаимно съгласие, но с опция за откупуване на правата срещу 50 000 лева.

Припомняме, че в контрака на Курдов има точка, според която може да бъде откупен срещу 200 000 евро, но „жълто-черните" босове драстично са свалили сумата.

„Договорихме се по всички точки, относно моето освобождаване с шефовете, остана утре да си получа отпускното", заяви пред Topsport.bg Курдов.

Таранът отказа да съобщи къде ще продължи кариерата си, но по наша информация, той почти на 100% ще облече екипа на Левски.

Досега от всички "100%-ви трансфери" по оста "Левски" нито една не се сбъдна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 юни 2012 19:55

way написа:
Къде прочете?

Топнападателят на Ботев (пд) Атанас Курдов от утре е свободен агент. Възпитаникът на Байер Леверкузен ще прекрати контракта си с „канарчетата" по взаимно съгласие, но с опция за откупуване на правата срещу 50 000 лева.

Припомняме, че в контрака на Курдов има точка, според която може да бъде откупен срещу 200 000 евро, но „жълто-черните" босове драстично са свалили сумата.

„Договорихме се по всички точки, относно моето освобождаване с шефовете, остана утре да си получа отпускното", заяви пред Topsport.bg Курдов.

Таранът отказа да съобщи къде ще продължи кариерата си, но по наша информация, той почти на 100% ще облече екипа на Левски.

Ха дано

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 12 юни 2012 19:56

milen.hristov написа:
Заклет Левскар написа:
milen.hristov написа:

Човека, който ги подтикна да го изгонят също беше изгонен (поне привидно)

Дори и сега не го мразя напълно, няма как да мразя изцяло човек в който съм се клел![/quote]
А стига с тоя Гонзо ве :evil: .Давай отвори темата за него и да си пишем глупости там.Тая тема е за транферите ако ще пишете нещо по въпроса пишете ако не недейте :evil: :evil:
И само Левски оле

way
Контакти:

Мнениеот way » 12 юни 2012 19:56

deepblue1963 написа:
way написа:
Къде прочете?

Досега от всички "100%-ви трансфери" по оста "Левски" нито една не се сбъдна! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Та даже и от 90-99% :)

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 12 юни 2012 19:57

milen.hristov написа:
way написа:
Къде прочете?

Ха дано

Той щото не избяга от клуба като имаше възможност
И само Левски оле

Върни се в “Архив”