Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот Sardukar » 12 юни 2012 16:31

Ама как той е виновен за всичко, а няма никакви "заслуги"? Питам от любопитство, а не, че го защитавам ;) Сигурно си има скъпи адвокати :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 12 юни 2012 16:35

Еми прослушай пак пресконференцията на Стойчев, прегледай добре аргументираните постове в темата преди мен, както и в другите теми в този форум, те нещата се повтарят, и ще видиш как така той е виновен. Иначе си прав де, заслуга все някоя има, не може да се задържи 16 години на поста си, без да направи нищо полезно. Не казвам, че е абсолютен некадърник и спъва тотално развитието на волейбола, по-скоро заемам позицията на Радо от вчера - "Нашата федерация НЕ отговаря на световните стандарти". И да е направил нещо, има много повече неща, които не е направил или с които е попречил.

Например, при положение, че от 7 години имаме стабилни представяния в спорта (тоест отдавна ни се полага домакинство) и при положение, че парите се дават от държавата, би било престъпно безхаберие от страна на Данчо да не вземе домакинство. Да, взел е, изпълнил си е най-основното задължение, но самият той не е направил кой знае какво.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 юни 2012 17:33

sslevski написа:
Ivanov84 написа:
sslevski написа:Кой съсипва волейбола бе.Лазаров ли да влезе да направи блокада или да забие.Или какво не им е осигурил.Зала ли,публика ли,условия ли - примадони.Какво толкова ги защитавате тия поп Кръстьовци.
Има едно изречение ,което трябва много правилно да го разберат всички фенове и спортисти.Прочетете го 10 пъти помислете 10 минути и тогава пак пишете.Изречението гласи:

България над всичко!!!

Какво е България?Някой ще ми даде ли дефиниция на понятието "България".България е една територия от 110к кв км в която живеят българи и още доста етноси.Не ми пука за България.Тези за които ми пука,са българите,българският народ.Докато има българи,понятието България ще има смисъл,поне за мен.Ако един ден на тази територия,наречена България,не останат българи,тогава с какво "България" ще е по различна от Мизия,Тракия,Добруджа,Софийското поле и други географски понятия.С нищо!!!
Българите са важни,а не "България".Никоя държава не е над собствените си граждани,тъй като те СА частица от тази държава.И за какво да се жертват нервите,времето,здравето на достоен човек като Матей Казийски?За да може други да се тупат в гърдите и да викат "горд съм че съм българин,велики сме" въпреки че съответния горделивец може да не е пипал волейболна топка през живота.Човек трябва да бъде горд със СВОИТЕ успехи и ДА СЕ РАДВА за успехите на негови достойни съграждани като волейболните национали,а не да избива комплекси чрез чуждите постижения.Много хора реагират така сякаш Казийски им е длъжен-в такъв случай прочетете пак предишното изречение.
Знаете ли какво е правното определение за държава."Държавата"-това е един обществен договор между гражданите които я формират.Никоя държава не е "над" своите граждани.

Ти сам си го каза.Само че с такива българи като тия двамата няма да има и България.И на мен не ми харесва живота в България и завиждам на Англичаните,но тук съм се родил и това е моята страна и за нея бих дал всичко за разлика от други.

Напълно съм съгласен с всичко, което си казал дотук!Жалко че доста хора те изкарват злобар, родоотстъпник и т.н.Аз също не харесвам Лазаров, но истината трябва да бъде отстоявана!Специално за Радо, искам да кажа, че го уважам като треньор и дори го подкрепих, когато БФВ искаха да го уволнят.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

За оставките и проблемите във волейбола

Мнениеот AceVentura » 12 юни 2012 17:36

Слушам ви в момента и едно нещо се чудя, защо направихте такъв медиен комфорт на инж. Данчо Лазаров и другите в управителния съвет?
Колко скандала станаха, а вие никаква позиция?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: До ГОНГ:

Мнениеот crap » 12 юни 2012 17:38

Работата на медиите е да отразяват обективно, а не да заемат страна ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 12 юни 2012 17:38

Какви критики? За по 2 мин в края на шоуто? Ако беше футбола досега да сте го разчекнали за всичките глупости които станаха във волейбола.
ВОЛЕЙБОЛА УМИРА в България, а журналистите сте най-големите виновници.

п.с. 120,000 отиват за 17 човека в щаба, не само за Радо Стойчев.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 12 юни 2012 17:40

AceVentura написа:Какви критики? За по 2 мин в края на шоуто? Ако беше футбола досега да сте го разчекнали за всичките глупости които станаха във волейбола.

Доколкото знам, Радо не взима възнаграждение за работата си като нац. селекционер..... неговите пари се разпределят между останалите от щаба :roll:

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 12 юни 2012 17:40

crap написа:Работата на медиите е да отразяват обективно, а не да заемат страна ;)

Журналистите в България отразяват за който им плаща.
Представи си какво ще стане в Италия, ако мъжете и жените имат служебни шампиони? Медиите какво ще направят с федерацията?

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 12 юни 2012 17:40

TodorT написа:
AceVentura написа:Какви критики? За по 2 мин в края на шоуто? Ако беше футбола досега да сте го разчекнали за всичките глупости които станаха във волейбола.

Доколкото знам, Радо не взима възнаграждение за работата си като нац. селекционер..... неговите пари се разпределят между останалите от щаба :roll:

знам че се разпределя за щаба, дали има за него незнам.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 12 юни 2012 17:41

напълно подкрепям водещите

Върни се в “Архив”