Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
След година и половина Базил се завърна там където му е мястото във Левски 

-
Изненадващ трансфер ...
Иначе за качествата му съм раздвоен.
Дано се привлече още един нападател, та да имаме конкуренция на поста ...
Иначе за евентуалните освирквания или още по-лошо - обиди от страна на "левскари" ( кавичките са уместни ) .. Мога да кажа, че обиждайки и плюейки по играч на Левски, то това си е пряка обида и към самият Клуб - Левски.
Във футбола няма вчера ... Има само днес и утре !
Мен не ме интересува, какво бил правил в миналото ...
Интересува ме, какво ще направи за отбора днес и утре ... И в бъдеще !
Силните - хората с достойнство прощават ... Само мишоците няма да искат да забравят, за доброто на Клуба ни.
Иначе за евентуалните освирквания или още по-лошо - обиди от страна на "левскари" ( кавичките са уместни ) .. Мога да кажа, че обиждайки и плюейки по играч на Левски, то това си е пряка обида и към самият Клуб - Левски.
Силните - хората с достойнство прощават ... Само мишоците няма да искат да забравят, за доброто на Клуба ни.

Thsmith просто спри имах друго мнение за теб 

- milen.hristov
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Изненадващ трансфер ...
С още един нападател, и лекият Цветков с бързите крила които имаме и винаги готовият да помага Йовов юношите винаги са наразположение също. Ставам все по-голям оптимист.
Само ДЮШ ме притеснява
Балтанов си тръгна идва Карвальо добре ама има още много както прочетох по горе ... трябва още един нападател за да има конкуренция и ротация
аз съм доволен.

- blue avalanche
- Контакти:
"Акцията" му със синята фанелка не се забравя!!!
Но.след като вече е футболист на Левски-не мога да го мразя!Все пак ще защищава синия цвят!Дано го прави добре.
Иска ми се Карвальо да НЕ Е единственият нападател,който ще вземем!
Но.след като вече е футболист на Левски-не мога да го мразя!Все пак ще защищава синия цвят!Дано го прави добре.
Иска ми се Карвальо да НЕ Е единственият нападател,който ще вземем!
Няма какво да спирам... до този момент никога не съм псувал играч на Левски на стадиона вече толкова години, но този ще ми е първият. Това е пълна гавра с всички уважаващи се Левскари. Да взимаме разни гниди които не само, че се опитаха да ни прекарат с трансфера сиAN71 написа:Thsmith просто спри имах друго мнение за теб

В интересна истината толкова много не се бях ядосвал от как паднахме от локо сф с 3 парцала на Герена... чак място не мога да си намеря. Сигурно щях да съм в същото настроение ако бяхме уредили ицо янев или дузпа велизкарка. Едно към едно.
Гавра с пълна сила.
Няма как нещата да останат така!

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Приказките, че Левски ще започне да гради базата около своя стадион, вече започват да се превръщат в реалност. Един от затревените терени вече е в процес на генерален ремонт. Игрището е с естествена тревна настилка и в последно време се използваше само от подрастващите.
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев няколко пъти анонсира, че клубът ще създаде отлични условия за първия тим и ДЮШ. Очаква се ремонтите дейности да продължат с размах през цялото лято. „Сините“ възнамеряват да подменят изкуствения терен, да направят маломерни игрища за най-младите в школата и да създадат още един тревен терен.
Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев няколко пъти анонсира, че клубът ще създаде отлични условия за първия тим и ДЮШ. Очаква се ремонтите дейности да продължат с размах през цялото лято. „Сините“ възнамеряват да подменят изкуствения терен, да направят маломерни игрища за най-младите в школата и да създадат още един тревен терен.
- milen.hristov
- Контакти:
Явно някои хора не са наясно със значението на думата подигравка и гавра, затова
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0 ... 0.BE.D0.B4
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B3%D0 ... 1%80%D0%B0
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D0 ... 0.BE.D0.B4
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B3%D0 ... 1%80%D0%B0
-
- Контакти:
Къде отива и прословутата "синя" школа? Вместо да се залага на млади българи, Левски привлича 31-годишен африканец?! Левски е бил силен, когато №9 е седял на български гръб. Дембеле е изключение, а Гунди, Панов, Сираков, Гонзо са потвърждения. Има и други, като Арш, Демба-Нирен, Йофу и т.н. Въобще в Левски пак тръгнаха по добре познат стар път. Който по всяка вероятност ще ги доведе и до болезнено повтарящо се класиране през последните години.