Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Уж мразеше Левски,много се радвал като вкарвал на нас,размяташе сини фланелки,пък отгоре на всичко доста често се контузва а и е на 30 години.Ако разчитаме тоя да ни е основния нападател.. 

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
Е, нали вземахме Даксон ? То, пък Карвальо . Дано да вкарва , но искам и друг класен нападател !
[center]1914[/center]
Аз очаквах да вземем някой играч на Локото,защото първо,че имат не лоши играчи и второ,че договорите им изтичат това лято.
Карвальо,Бенжалюн,Златински са именно такива играчи и може да се огледаме за тях.
Като за без пари са чудесни варианти.
Карвальо,Бенжалюн,Златински са именно такива играчи и може да се огледаме за тях.
Като за без пари са чудесни варианти.
Този Базил трябва да е някакъв мазохист за да подпише след подигравката преди година и половина !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- milen.hristov
- Контакти:
tevez написа:Нападателят на Локомотив Пловдив Базил де Карвальо е пред трансфер в Левски, разбра Гонг. Таранът се появи на стадион „Георги Аспарухов“ в комапнията на своята прословута мениджърка Мадам Ба.
По всичко изглежда, че Базил ще е новата деветка на „сините“ от София.
Припомняме, че преди година и половина Карвальо и Левски се разминаха, като на всичко отгоре избухна и шумен скандал.
Тогава играчът бе представен като ново попълнение на „сините“, но в последствие му бе открита контузия на рамото.
Травмата отказа тима от стадион „Георги Аспарухов“, който пропъди Базил де Карвальо. Тогавашният спортен директор на клуба изгони играча от лагера в Александруполис.
Базил, Локомотив Пловдив и мениджърката Ба Бенжалюн реагираха повече от остро на създалата се ситуация. Сега обаче е на път трансферът на Базил де Карвальо в Левски да се осъществи.
Базил де Карвальо е национал на Гвинея Бисау.
Добре дошъл на ВКарвальо,успех ,и този път да е за по дълго

Сега още един чист нападател и Иван Цветков и напред сме ОК.
tatusindo написа:Чакаме Златински сега
Той е много млад,..няма да стане !

Matthew написа:Шах и мат ! И през ум не ми е минавало,че може да подпишем с Карвальо.Има качества,здрав е физически,но мразеше Левски.Дали пък не го е било яд,че не премина при нас и за това всеки мач излизаше така надъхан да се докаже !?
Мразеше Гонзо ,а не ЛЕВСКИ.
- blue_dobrich
- Контакти:
Тея се бъзикат с нас .............. 

leski написа:tatusindo написа:Чакаме Златински сега
Той е много млад,..няма да стане !
Прохазка как ти се струва? Добре ли е? Няма как да се мерим с вашите "звезди", затова скромна селекцийка. В ЕКТ ще се види какво са направили отборите.
Как не пропускаш да се изходиш, без никой да ти иска мнението?
- milen.hristov
- Контакти:
Middlesbrough написа:tzvetan_tee написа:Аз лично не харесвам Базил де Карвальо. Надявах се на по-добър нападател![]()
![]()
Дано да ме опровергае де...
Добър е ... но защо да не вземем още един нападател , мисля че само с един няма да стане ... !
След като бяхме единственият отбор в света без нападател, защо да не бъдем единственият само с един.
Защо ли си мисля, че следващият нападател ще се казва Емил Ангелов- Бабангида