Тази вечер очаквам хубав и зрелищен мач между Полша и Русия.
Русия са по-добри като отбор,но Полша също имат своите шансове,най-малкото са домакини.
Европейско първенство по футбол 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Европейско първенство по футбол 2012
ранния мач е гърция - чехия, там също ще падне голяма битка. според мен довечера ще видим два хикса.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
tevez написа:Тази вечер очаквам хубав и зрелищен мач между Полша и Русия.
Русия са по-добри като отбор,но Полша също имат своите шансове,най-малкото са домакини.
Очаквам поляците да натиснат в началото, както го направиха и срещу Гърция. Но после руснаците сигурно ще ги ударят.... 2-1 за Русия

Бижутера написа:ранния мач е гърция - чехия, там също ще падне голяма битка. според мен довечера ще видим два хикса.
Гърците са адски слаби.... никакъв футбол не показаха в първия си мач

- Udoji90
- Контакти:
TodorT написа:Гърците са адски слаби.... никакъв футбол не показаха в първия си мач1-0 за Чехия казвам аз
Тук не съм съвсем съгласен. По мое мнение Гърция през втората част откровено направиха поляците смешни в някои периоди, и то дори по времето, когато бяха с човек по-малко. Чехия в първия кръг показаха по-малко достойнства от Гърция, но пък и имаха по-силен съперник. Наистина се надявам твоята прогноза да е вярна и чехите, които на мен са ми много симпатични, да бият, но по-скоро този мач го виждам като Х, и то с по-добра игра на Гърция.
В късната среща Русия ще спечели. Поляците показаха силна игра в първите 30-40 минути с Гърция, но през второто полувреме никакви ги нямаше. Нещо подобно може да се случи и днес, но Русия ще направи това, което Гърция пропусна да стори в първия мач, тоест да разплаче домакините.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Бижутера
- Контакти:
Гърците просто изпуснаха победата в първия мач. Аз също си мислех, че са много слаби, но това което показаха ме кара да си мисля, че Чехия няма как да ги бие.
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Гърците имаха силни 25-30 мин в началото на второто полувреме, вкараха, изпуснаха дузпата, останаха 10 на 10 на терена и мачът пак не беше нищо особено..... Но през първата част играта им не ми хареса. Очаквах повече от тях. Чехите като че ли имат по-добри футболисти и може да измъкнат победата днес 

- pesho_1913
- Контакти:
Вчера, велик Андрий Шевченко! Радвам се, че украинците победиха един от най-противните ми отбори.
[center]
[/center]
[center]

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- bekono
- Контакти:
pesho_1913 написа:Вчера, велик Андрий Шевченко! Радвам се, че украинците победиха един от най-противните ми отбори.
[center][/center]
Голям Шева ! Донесе ми най-голямата радост от първия кръг !
ПП
Малкия е много луд

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

pesho_1913 написа:Вчера, велик Андрий Шевченко! Радвам се, че украинците победиха един от най-противните ми отбори.
[center][/center]
О, определно и аз мисля така. Шведите много ги мразя и се радвам изключително за Украйна. Дано препънат някого измежду Франция или Англия и се класират.
Тази вечер очаквам Х между гърци и чехи и победа за Сборная.