Нападател за А група, който струва 3 000 000 евро ми се струва много скъп! То както казваш изглежда пари има, но има още строителство! Стадиона е до никъде! Там има още 3 или 4 милиона да се вложат, че да се довърши напълно! Честно казано предпочитам да играят с този отбор и да довършат стадиона, отколкото да вземем някоя набедена звезда за много пари! Има футболисти, които могат да се развият при нас и да повишат цената си, само трябва да ги намерим![/quote]
mad не се сърди,но дори да извадите добър нападател от школата ще минат 3,4 години докато стане готов за първия отбор
Лятна селекция и подготовка /2012/ - "Лудогорец"
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Обичам Левски
- Контакти:
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: Лятна селекция и подготовка /2012/ - Лудогорец
Холандският клуб Твенте има интерес към привличането на крилото на шампиона "Лудогорец" Михаил Александров
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=369515[/offtopic]
Какаво мислите за това? Лично аз харесвам играта на Мишо и си мисля, че ако Петев продължава да не го пуска е по-добре да отиде в Холандия. Лично аз недоумявам защо не е титуляр при положение, че е много по-комбинативен от всичките ни крила. Стоянов направи страхотен втори полусезон, но не с играта си на крилото, а с отбелязаните си голове. Какво пречи последния да се конкурира на върха на атаката с Гъргоров, а на дясното крило да играе Мишо? Другият варириант е да играе отляво, където Бакалов никакъв го няма, а Деко вече няма да може да прави цели мачове. Не знам дали сте забалязали, но откакто Александров не е титуляр скоростта ни в атака намаля значително, вярно е че изпусна много положения, но в крайна сметка пробивуте му и асистенциите са това, което трябва да гледаме. Твенте е голям клуб и предполагам, че ако се стигне до оферта тя ще е сериозна и при отказ ще е ясен един от титулярите ни следващия сезон
П.П. Някой има ли информация за холандското крило? Може да ми пише на ЛС.
[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=369515[/offtopic]
Какаво мислите за това? Лично аз харесвам играта на Мишо и си мисля, че ако Петев продължава да не го пуска е по-добре да отиде в Холандия. Лично аз недоумявам защо не е титуляр при положение, че е много по-комбинативен от всичките ни крила. Стоянов направи страхотен втори полусезон, но не с играта си на крилото, а с отбелязаните си голове. Какво пречи последния да се конкурира на върха на атаката с Гъргоров, а на дясното крило да играе Мишо? Другият варириант е да играе отляво, където Бакалов никакъв го няма, а Деко вече няма да може да прави цели мачове. Не знам дали сте забалязали, но откакто Александров не е титуляр скоростта ни в атака намаля значително, вярно е че изпусна много положения, но в крайна сметка пробивуте му и асистенциите са това, което трябва да гледаме. Твенте е голям клуб и предполагам, че ако се стигне до оферта тя ще е сериозна и при отказ ще е ясен един от титулярите ни следващия сезон

П.П. Някой има ли информация за холандското крило? Може да ми пише на ЛС.

Хронец е на тестове в Чехия: http://pisecky.denik.cz/fotbal_region/d ... 20612.html
[center]
[/center]

D.Georgiev написа:Какаво мислите за това? Лично аз харесвам играта на Мишо и си мисля, че ако Петев продължава да не го пуска е по-добре да отиде в Холандия. Лично аз недоумявам защо не е титуляр при положение, че е много по-комбинативен от всичките ни крила.
Аз няма да забравя как Мишо още с влизането си в мача с Черноморец взе топката, преодоля защитата и стреля във вратата, но Стоян Колев спаси. Това е момент, подобен на оня в мача за Купата, когато Шоко тичаше на 3 метра зад Електричката, изпревари го, взе му топката и без да се напряга избяга с нея

Много ще се радвам Мишо да остане и да си върне титулярното място.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
Междудругото правилното наименования на бразилеца би трябвало да е Жуниор Кейсара. Прегледах пак едно клипче и освен всичко друго, то това ще е човекът, който ще ни изпълнява статичните положения. На полуфинала срещу Брага освен че отбелязва изравнителния гол за 2:2 в края на мача, той е и изпълнителят на решаващата дузпа.

Мисля, че след като на 99% стана ясно, че Божинов няма да идва в Лудогорец, а също и със 80% сигурност може да говорим, че е имало реално предложение, то може да очакваме друг силен трансфер. Това трябва да стане до една седмица.
Връщам се на Мишо - не е ясно кое е причината и кое е следствието. Същото беше и с Иван Стоянов. Дали защото не играе редовно прави пропуски и не показва добра игра, или точно заради това е резерва. Има неща, които не знаем и които се изясняват на тренировки, а и се правят наблюдения. Мисля също, че през пролетта Лудогорец опита да покаже различно лице в някои мачове за да бъде по-малко разгадаем. Това включва и промени в титулярния състав.
Връщам се на Мишо - не е ясно кое е причината и кое е следствието. Същото беше и с Иван Стоянов. Дали защото не играе редовно прави пропуски и не показва добра игра, или точно заради това е резерва. Има неща, които не знаем и които се изясняват на тренировки, а и се правят наблюдения. Мисля също, че през пролетта Лудогорец опита да покаже различно лице в някои мачове за да бъде по-малко разгадаем. Това включва и промени в титулярния състав.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Мисля, че след като на 99% стана ясно, че Божинов няма да идва в Лудогорец, а също и със 80% сигурност може да говорим, че е имало реално предложение, то може да очакваме друг силен трансфер. Това трябва да стане до една седмица.
Напълно съм съгласен с това, че би следвало да има ако не равностоен, то поне приличен план Б. До 2 дни би трябвало 95% от състава да е ясен и ако има трансфер след това ще бъде по изключение.
За Мишо - доста ще ме е яд ако го загубим.

Миналата година бях споменал,че е хубаво да вземат Емил Ангелов,той при тая халфова линия щеше да бележи много.Сега се изтърва приличен нападател за нашите стандарти той отиде във Левски като свободен агент.Все още не ми е минало заради билетите последния мач,и не бях писал нищо във форума,но днеска реших да напиша и аз мнение за селекцията.Ако наистина има оферта от Твенте,Мишо веднага да го продават това е мое мнение.
- paceto
- Контакти:
Закачих ви няколко теми.
-
- Контакти:
Вальо Илиев в Лудогорец
Лудогорец ще се опита да привлече Валентин Илиев, който в края на месеца става свободен агент", разкри "Тема Спорт". Илиев бе считан като един от сигурните играчи в новата селекция на бившия си клуб ЦСКА, но сега бранителят може да се озове в Разград, където има много футболисти преминали през селекцията на армейците.
*Преглед на печата
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011