Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот subzero » 11 юни 2012 19:04

Любчо,послушай по-възрастните. Премести ги тея видеа в специалната тема. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 юни 2012 21:20

Bourgas написа:
Автор: Бесове.бг

От фенклуба не могат да повярват, че любимците им не са се отдръпнали от спора за третото място с „Левски“

„Сините акули“ таят обида към „Черноморец“ заради съмнително слабия финал в първенството, който остави тима на 4-то място и го лиши от право на участие в Лига Европа. Хора от фенклуба издадоха, че най-разочарован се чувствал председателят Неделчо Харизанов. Той дори обмислял оставка от поста, а в най-яростните си състояния се заканвал да не стъпва повече на мач.

Във фенклуба не могат да повярват, че любимците им са вложили всичките си сили в преследване на третото място. Сред „сините акули“ се прокрадвали натрапчиви съмнения, че „Черноморец“ доброволно се е отдръпнал в спора с „Левски“ за позицията. Най-подозрителен на ултрасите изглеждал мача от предпоследния кръг със слабака „Локомотив“ /Сф/, който завърши наравно 1:1 в Бургас.

Интересно ще бъде да се види дали на първото домакинство на стадион „Лазур“ от новото първенство сектор 20 в блок В ще се напълни. Там сяда агитката, която трудно ще забрави финала на надпреварата в „А“ група миналия сезон.

За това ви казвам, да не четете бесове, хич не знаят за какво става реч, обаче пишат едни "силни" статии, та свят да ти се завие. Бавна и мъчителна смърт за подобни поръчково-жълтеникаво-аматьорски медии! :evil: 8-) :mrgreen:

Ми тя истината не е много по-различна от написаното . И за мен мача с Локо София не се игра на терена 8-)

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 юни 2012 21:25

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:Дааааа ... след финала за ШЛ , нещото свързано с играта което ме зарадва най-много ... е физиономията на Робен след мача с Дания :mrgreen:

Абе кво става напоследък..... Нещо зеха да ни се уеднаквяват чувствата :mrgreen:

Явно има някаква "божествена намеса" в цялата ситуация . А на Робен му пожелавам и в други ден , по същото време да гледа по същия начин :roll:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 юни 2012 21:29

Тоз мач(Франция-Англия) беше най-скучния досега. Направо ужас. :shock: Чакам с нетърпение руснаците пак. Голямо мачкане!!! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 юни 2012 22:43

Не,че се заяждам,но прави ли ви впечатление,че Етър си смениха емблемата и тя веднага беше сменена във форума ??

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юни 2012 10:11

subzero написа:Не,че се заяждам,но прави ли ви впечатление,че Етър си смениха емблемата и тя веднага беше сменена във форума ??

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ПР-ите на Етър са виновни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Абе мани мани не е истина за къв мързел става въпрос като се спомене Черноморец...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юни 2012 10:12

Взех да гледам Европейското, но се усещам че няма отбор който да ме влече. Гледам с някаква апатия и чакам новия сезон за Черноморец. Братушките обаче играха добре, не може да им се отрече.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 12 юни 2012 10:17

Петьо, знаем къде си и при първа възможност ще се отбием да те видим.
Пичове, имам идея, която ме е озарила от вчера. Споделих я на Тошко сутринта на път за Общината. Мисля, че е добра, но трябва да я споделя и с вас, да я доошлайфаме, като крайния срок за това е следващия вторник (заради технически причини).
Аз изчезвам за Слънчев бряг, не ме търсете у форума :mrgreen: после ако не са затворили офиса ще пиша, че в къщи ще има бан :mrgreen: Ако не - утре. За идеята - трябват само желаещи сериозни хора - фенове на Черноморец.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 12 юни 2012 10:59

калпазанчо написа:Петьо, знаем къде си и при първа възможност ще се отбием да те видим.
Пичове, имам идея, която ме е озарила от вчера. Споделих я на Тошко сутринта на път за Общината. Мисля, че е добра, но трябва да я споделя и с вас, да я доошлайфаме, като крайния срок за това е следващия вторник (заради технически причини).
Аз изчезвам за Слънчев бряг, не ме търсете у форума :mrgreen: после ако не са затворили офиса ще пиша, че в къщи ще има бан :mrgreen: Ако не - утре. За идеята - трябват само желаещи сериозни хора - фенове на Черноморец.

Уфффф,Владо ся цял ден ще ми е дерт ква е тая идея... :) Бах тоз Слънчев бряг... Всичко живо на там се изнася!!!
И да питам...Къде е Петьо??? Че май само аз не знам. :roll:
Ко стана със стикерите???

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 12 юни 2012 12:05

Адаш за кво иде реч:))споделяи

Върни се в “Черноморец”