Мнениеот peliforewer » 11 юни 2012 23:36
Изчетох всички коментари по темата и не мога да повярвам че има толкова ограничени и злобни хора.Да Ви припомня някои изпълнения на Лазаров и хората около него,помните ли как на един конгрес на БФВ ,подплашени да не му поискат оставката,гавазите около Лазаров блъскаха и изгониха от залата хора като Д.Златанов и Б.Кьосев.За тези които ни убеждават че видите ли Д.Лазаров построил зала и осигурил пари за квалификации и Шампионска лига,нещо са се объркали.Тези екстри ги даде държавата,за да могат нашите политици покраи еуфорията от националния отбор по волейбол си вдигнат малко рейтинга.Ще кажа и няколко думи за този така коментиран първи турнир през май ,никои от критикуващите Радо и Матей не спомена че в деня на първата среща се контузи основния разпределител Жеков,по време на срещата и Н.Николов.Като прибавим към това и странното присъствие на Пранди в залата по време на турнира и то като гост на един от членовете на Изпълкома на БФВ,ще ни стане ясно в каква "спокойна"обстановка се провеждаше турнира.На тези които изкарват БФВ като частна фирма на Лазаров и никой няма право да му иска оставката ще обясня че това не е така,напротив всеки от волейболните хора има право по всяко време да критикува и иска оставката на президента на БФВ.Аз разбирам защо Радо Стойчев е трън в очите на Лазаров,защото е успял ,умен,интелигентен и богат човек,а такива хора винаги са мразени от некадърниците,защото не могат да се манипулират.Тези, които тук в коментарите си оспориха качествата на Стойчев и Казийски заслужават единствено презрение.Някои от Вас дори оплюха и качествата на Меси,Гуардиола и Моуриньо,кажете ми как човек да Ви взема на сериозно.Днес на пресконференцията ми направи впечатление отсъствието на казионния коментатор Сашо Йовков,явно не е събрал кураж да отиде.А той е един от онези които обикаля дълги години светът на разноски на федерацията.Правилния ход е един Лазаров и всички други измекяри които са се впили като кърлежи за българския спорт моментално да си ходят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...