Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: blue avalanche

Мнениеот Странджата » 11 юни 2012 22:45

Ами сигурно си имат Лазаровци не един :)
Иначе съм съгласен - всичката Мара втасала, че до спорта опряхме да ни вдига самочувствието. Но тука се говори вископарно - за България, за българите, за това, какви сме и какви не сме. Та Стойчев и Лазаров са повод само. Колкото до ангарията преди турско - имало е я, ама не се е казвала ангария. Ама не мисля, че е била три месеца в годината... А по турско, когато е ставало дума за България, богатите са давали пари за даскали, а сега - за футболисти. Ама пак се е намирало кой да ги курдиса - я Ботев, я дядо ти Вазов. А сега само на Пишурката родът май е оцелял ...

murfi2000
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот murfi2000 » 11 юни 2012 22:49

МАХНАХА ПРАНДИ ЗА ДА НАЗНАЧАТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ МЕСИЯ СТОЙЧЕВ.А ИНАЧЕ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ЧЕТЕШ ПО-ЛЕСНО

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Мнениеот Cortezz » 11 юни 2012 22:50

"Имам 16 титли и нито една не ми е била толкова скъпа, колкото победата вчера“, каза селекционерът.

Радо прави всичко това за доброто на родният ни волейбол.Не могат да продължават своеволията така.Трябва някой да излезе и да каже,и след като излезе и каже истината,веднага започваме да го плюем,и да казваме че е предател.Аз напълно подкрепям Радо,защото той милее за този отбор,иска не по-малко от вас тази така мечтана ОЛИМПИАДА !
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 юни 2012 22:51

murfi2000 написа:МАХНАХА ПРАНДИ ЗА ДА НАЗНАЧАТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ МЕСИЯ СТОЙЧЕВ.А ИНАЧЕ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ЧЕТЕШ ПО-ЛЕСНО

Аз чета и с дребен шрифт, ако е заради мен - смени стила. А иначе КОЙ ГО МАХНА ПРАНДИ ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 11 юни 2012 22:53

Преди няколко години тоя кретен лазаров един човек го би по време на волейболна среща. Не се сещам за името му сега човека умря след като падна от покрива на къщата си, още тогава този човек каза че този е помияр и боя му е малко. Връщайки се към настоящето се оказа че е прав, този лайнар само лапа пари на гърба на другите, какво означава да си президент и да си допринесъл с нещо за волейбола, навремето за футбола това го направи покойния Славков, а този не се сещам какво е направил. Имаме си талантливи волейболисти както и треньори и това което се случва в момента е недопустимо, класирахме се на Олимпиадата и сме домакини на Световната Лига. За Бербатов казахте че е предател, кажете го сега за Стойчев и Матей. За мен това е пълно безумие жалко за всичко и за труда на момчетата и за треньорите и за всички фенове които трепериха в залата и пред телевизорите. Дано ама надали всичко да се оправи прекалено много потъваме в блатото, а после ще се молим за чудеса. Моя глас е за Радо, Матей, Тошко, Андрей, Теодор, Теди Салпаров, Виктор, Братята Братоеви, Ники и така нататък това са мъжки момчета които оставиха своята следа в колективния спорт на България.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

murfi2000
Контакти:

Мнениеот murfi2000 » 11 юни 2012 22:54

ПАК ТИ КАЗВАМ ДОГОВОРА НА ПРАНДИ ИЗТЕЧЕ И НЕ ГО ПОДНОВИХА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 22:54

ros написа: А иначе - тези държави са отворили границите за такива като теб, за които парите са по-важни от изживените пълноценно и емоционално дни от живота ;)

Както се казва в рекламата,1 милион българи(емигрирали или работещи в чужбина) не могат да грешат! :mrgreen:
"Пълноценно и емоционално изживените дни от живота" са тези,в които си успял да осигуриш благоденствието на семейството си и прекарваш всеки свободен миг с любимите си хора!А не,когато чоплиш семки на стадиона или в някоя зала и чакаш някой ритнитопковец да търкули топката в мрежата.Или да я забие...

murfi2000
Контакти:

Мнениеот murfi2000 » 11 юни 2012 22:55

ПРАНДИ ПОНЕ ЩЕШЕ ДА СПЕСТИ 700 000 ЛЕВА НА ДЪРЖАВАТА

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 юни 2012 23:01

murfi2000 написа:ПРАНДИ ПОНЕ ЩЕШЕ ДА СПЕСТИ 700 000 ЛЕВА НА ДЪРЖАВАТА

Абе много си интересен, ама не си оригинален, да продължа с въпросите си към теб...ЗАЩО СЛЕД КАТО ЛАЗАРОВ ОБЯВИ ПРАНДИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТРЕНЬОР НА БЪЛГАРИЯ СИЛВАНО КАЗА ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО Е ПИТАЛ И СИ ТРЪГНА КАТО ПИЧ... НАЙ-ВЕРОЯТНО Е ОТ ЛЮБОВ КЪМ ДАНЧО, АМА ТИ СИ ПО-ЗАПОЗНАТ И ОЧАКВАМ ДА СПОДЕЛИШ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 23:19

Пранди отказа да поеме национала,защото лакеите на Стойчев заплашиха,че си тръгват заедно с него!Човекът не искаше да работи в такава атмосфера.Капиш?

Върни се в “Архив”