Мнениеот Странджата » 11 юни 2012 22:21
Нещо не разбирам - Стойчев е некадърник, пропилял пари и авторитет, купи ли му квалификация и затова не трябва да си ходи, а де се кланя на Лазаров да му купи и олимпийски медали.
Лазаров като шеф на федерация се явява работодател и едва ли не неин собственик, и затова ни треньор, ни звезди могат да го закачат. Той е недосегаем още от скандалите със заробващите договори през скандалите на миналата олимпиада, та до сега.
Стойчев е мишок, защото за втори път си подава оставката, а Лазаров е мъж, защото след толкова обвинения и след толкова интерес от страна на цяла спортна България той реши, че е най-добре да си мълчи и да остави другите да бъдат оплювани най-вече заради това, че липсва информация от първа ръка какво е негото отношение към това, в което го обвиняват.
Ама наистина съм объркан - вече започвам да си мисля, че българският волейбол ще процъфти , а може и да върже, ако Лазаров заведе отбора ни на олимпиадата, а Казийски и Стойчев се занимават с осигуряването на условия за неговата подготовка ...
Между другото и Бербатов обра негативите от това, че каза, че у нас футболът с сбъркан, но тези, които го оправят, продължават да оправят и нас, зрителите ... И то не за друго, а защото сме велики - който не играе за България, не е българин, ама нито един няма да каже тука, че нашата държава е достойна, за да се пожертваш за нея. Хайде тия, които тука пишат "За България - всичко", да кажат какво са готови дадат за нея. Аз лично за България повече от това, да работя всяка година по три-четири месеца за нея, повече не давам. Някой да знае колко е била ангарията по турско?