ЕВРО 2012 Група ''D'' : Франция - Англия - 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 Група ''D'' : Франция - Англия - 1:1 FT

Мнениеот CTAHKO » 11 юни 2012 21:38

Sardukar написа:смейте се сега, защото на 1 един от тези два отбора ще е на финал ;)

Абе не съм много съгласен с теб.Ти правиш някаква асоциация между стила на игра на Челси при РДМ и този на Англия.Ама виж им изпълнителите по линии и ги сравни с тези на Челси.В защита са добре,въпреки проблемите.Вратаря им е добър,ама от там нататък няма никой.А трябва да има и някой да вкарва.Уелбек с Дрогба и ще го сравняваме :oops: Ок,Рууни има голов нюх и качества,но той ще има право да играе едва след груповата фаза и то при положение,че минат групите.Ама до тогава могат да се молят само на късмет и на индивидуалните качества на някой от защитниците да им вкарва голове и на цялата защитна линия като цяло,за да не допускат голове ;) Иначе с тази слаба халфова линия и на малките деца е ясно,че англичаните ще играят дефанзивно,а и дядо Рой не се слави като треньор,практикуващ атрактивен и офанзивен футбол 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Tom Kruz
Контакти:

Мнениеот Tom Kruz » 11 юни 2012 21:39

МНого много слаб мач и скучен най - глупавия до сега.Тоя Лескът хубаво че вкара гола ама иначе е много слаб и един път не изнесе топката все подаваше на Тери ако не я риташе напред много ме издразни !Милнър също не става за нищо егати посредствения футболист.Французите като цяло са по добре но играеха и те за равен не искаха да рискуват сякаш за победа.Аз лично мисля че те ще стигнат до финала Бензема е уникален и ако се разиграе ще стане лошо Рибери и Насри също са много добри ако Блан ги накара да играят по смело ще стигнат много напред мисля!

Потребителски аватар
Keyser Soze
Контакти:

Мнениеот Keyser Soze » 11 юни 2012 21:40

Рой, смешник неземен, подавай оставка и се махай веднага! Как може абсолютното недоразумение Скот Паркър да играе толкова много време, при условие, че за цял мач подаде 3 пъти точно топката и то като връщаше назад? Как може анонимникът Джордан Хендерсън да влиза в игра, при условие, че той дори не трябваше да е на Европейското? Как може Тио Уолкът да влиза в игра за 2 минути в добавеното време? Как може да търпиш цял мач Дани Уелбек, който беше изключително слаб? Изключително съм разочарован от Англия. Това бе късметлийска точка, прилагаш дефанзивна тактика без адекватна халфова линия. Милнър пък защо го мъчат на крилото?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 юни 2012 21:45

Ето това е фен :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 11 юни 2012 21:49

Ще се разчита на защитата, видя се последните няколко мача. Атаката не е слаба, но в центъра няма никаква креативност. Изцяло се губи връзката на нападателите с останалите играчи. Общо взето ако Уелбек и партньорът му в атака не създадат нещо сами от нищото, то не могат да разчитат на някой извеждащ пас или добро центриране от фланга... Просто няма мощ в средата на терена, няма кой да притисне противника в неговата половина... Фланговете също не работят, бековете почти не се включват, а крайните полузащитници не успяват да пробият. Аз лично изобщо не харесвам играта на Милнър, от години не може да намери формата от Астън Вила. Не виждам какво би променил и Рууни, освен с желанието и хъса, който може да вдъхне в съотборниците си.
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 21:50

paceto написа:Ето това е фен :mrgreen:

Изображение

Модератора,гледам,че Евро 2012 върви с пълна пара,а темата за Евро 2008 още е налична. :o
Да взема да понапиша нещо там ли? :oops:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 11 юни 2012 21:52

blue avalanche написа:
paceto написа:Ето това е фен :mrgreen:

Изображение

Модератора,гледам,че Евро 2012 върви с пълна пара,а темата за Евро 2008 още е налична. :o
Да взема да понапиша нещо там ли? :oops:

И какъв ти е проблема с форума/раздела от Евро 2008 :roll:
Той си стои за архива един вид и на никого не пречи.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 11 юни 2012 21:54

CTAHKO написа:
Sardukar написа:смейте се сега, защото на 1 един от тези два отбора ще е на финал ;)

Абе не съм много съгласен с теб.Ти правиш някаква асоциация между стила на игра на Челси при РДМ и този на Англия.Ама виж им изпълнителите по линии и ги сравни с тези на Челси.В защита са добре,въпреки проблемите.Вратаря им е добър,ама от там нататък няма никой.А трябва да има и някой да вкарва.Уелбек с Дрогба и ще го сравняваме :oops: Ок,Рууни има голов нюх и качества,но той ще има право да играе едва след груповата фаза и то при положение,че минат групите.Ама до тогава могат да се молят само на късмет и на индивидуалните качества на някой от защитниците да им вкарва голове и на цялата защитна линия като цяло,за да не допускат голове ;) Иначе с тази слаба халфова линия и на малките деца е ясно,че англичаните ще играят дефанзивно,а и дядо Рой не се слави като треньор,практикуващ атрактивен и офанзивен футбол 8-)

каква глупост си казал..... как ще сравня ЧЕЛСИ с тези :lol:
Аз смятам, че Англия има огромни шансове по различни причини(макар някои да са сходни, но те не са свързани с изпълнителите)
Първо проблемите:
- позволяват на Ройката да играе доста дефанзивно без да има сериозни критики
-би следвало да са доста сплотен колектив след като дори в Англия повечето хора ги мислят за свършили(под свършили имам предвид, че не могат да спечелят купата)
- мотивация; като тук те са водени по-скоро от доказване, а не от това, което водеше ЧЕЛСИ. Просто контузиите дават шанс на различни футболисти да се докажат.
- не са толкова обременени както обичайно... не, че няма напрежение, но не е както обичайно. Няма претенции към игра и резултати, както обичайно
футболни аргументи
- физическа подготовка
- потенциал в защита
- тактически са много по-грамотни от повечето отбори. Може да се гаврим с Рой, но е доказал, че може да си подрежда отборите в отбрана
- Руни, Джерард и ТЕРИ ;)
Сега излизам иначе мога да изброя още 1-2 неща......сигурно подобни размишления звучат смехотворно, но ще поживеем и ще видим

ПП За Франция няма какво толкова да се аргументирам... Само гледай Ян Бибиан
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 юни 2012 21:54

франция беше по добрия отбор. иначе и аз съм съгласен със сандукар че един о двата отбора ще е на финал
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 11 юни 2012 21:55

Keyser Soze написа:Рой, смешник неземен, подавай оставка и се махай веднага! Как може абсолютното недоразумение Скот Паркър да играе толкова много време, при условие, че за цял мач подаде 3 пъти точно топката и то като връщаше назад? Как може анонимникът Джордан Хендерсън да влиза в игра, при условие, че той дори не трябваше да е на Европейското? Как може Тио Уолкът да влиза в игра за 2 минути в добавеното време? Как може да търпиш цял мач Дани Уелбек, който беше изключително слаб? Изключително съм разочарован от Англия. Това бе късметлийска точка, прилагаш дефанзивна тактика без адекватна халфова линия. Милнър пък защо го мъчат на крилото?

Скоти Паркър имаше най-много точни подавания от англичаните! И според мен всички проблеми идват от халфовата линия. Нямаш основания да критикуваш Уелбек. Прекалено е млад, за да си изработва абсолютно сам головите положения, а за цял мач един негов съотборник не го изведе на добра позиция... Нито веднъж! :roll:
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Върни се в “Евро 2012”